Започна пролетната Софийска седмица на модата

Започна най-мащабното модно събитие у нас - Софийската седмица на модата пролет-лято 2017.

Обратно в новината

Коментари - Започна пролетната Софийска седмица на модата | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

златка е като културист на стероиди в лицето, егаси жилата

"Това" на сн. 5 сигурно са го изпратили от Грийнийс. Майко мила! Колкото до дрехите, личи си класата на Жени Живкова, останалото е кич.

Двете топки на първата снимка ми изкараха акъла

men puk mi hareswat . kakuw e toq hate ?

На техен фон моделите на Жени Живкова се открояват като Кристиян Диор в магазин с парцали втора употреба.

женички с изкривено съзнание какво да се очаква? То и самите "дизайнерки" са посредствени.

Бих дал всичко за романтична вечер със Златка! А ако можеше и да ме обикне, щях да бъда най-щастливият мъж на света. Невероятна жена!

Златке, това ти ли си сама ли си пускаш такива коментари от злоба? хаха

Разкошна статия! Моделите не знам дали от осветление или лош грим но всички до една изглеждат страховито.

Думата "кич" е много похвална за тия безвкусни евтини парцали! Даже и пода да си избърша не стават! Ама Злата веднъж бих я пернал и то само в задния двор!

Ужас - Райкова са я обезобразили - с тези две полукълба отпред на какво прилича тая жена?

Тези "колекции" каква функция изпълняват? А. Показват на жените как да се обличат в следващите 12 месеца? Б. Показват нещо си носено от жена, което никоя жена не би облекла? От утре и аз ставам моден дизайнер, имам страхотни идеи за показване само на едната гърда, а другата се крие и то яко.

Пълен ужас! Евтините жени и пошлостта окупираха и това събитие! От кога полиестера и силикона се толерират на такова събитие? Ако бях на мястото на Ж. Живкова щях да откажа да присъствам!

Единственият коз на Златка са гърдите й.

Много добра статия. Браво! За жалост надали някоя от тия изфъщели лимонади ще я прочете.Бг модата=Бг политиката Тоест пълен фарс

Мислех, че статията е написана тенденциозно. После видях моделите. След това реших, че статията е написана изключително меко и неотразява кича и евтинията, които блъскат от тези клошарски парцали. По едно време, гледам - хубава рокля, заглеждам се, тя била на Живкова. Докога такива недоразумения, като тоз урунгел Златка и Сие ще се натрапват? То поне да бяха кадърни, ми... пълен цирк.

От видяното най ми харесаха кученцетата

Леко глупава статия, с жълто-кафяв нюанс....И отново се наблюдава култ към червеното... Както се пее в една песен - Money makes the world go round... И журналистите са хора, и те трябва да папкат!

що ги хулите? та те не демонстрират облекло, а съблекло! такава им е професията на момичетата! проявете и малко разбиране, все пак не са монахини, а са ....тки

Щука

Браво, Дир! Най-после коректно написана статия в раздел "Лайф". Харесаха ми епитетите ви! А от тези кифли... Какво друго да се очаква, те са олицетворението на кича! :)

Не се радвай...утре PR-а на тия кифли ще си плати за по-хубава статия ;)

евала на автора - с големия меч - храс-фрас и готово! Жалко , че не е имал повече време човека , да ги разчепка из основи .... И най-после видях къде били на баба килотите , дето изчезнаха от простора преди два месеца ...

кичозни или к*рвенски?

Потрес и ужас! Кой ги е излъгал, че са дизайнери? На Женския пазар има по-добри дрехи. Жени Живкова е ок!

не знам за вас, но аз много бих искал да напръскам силикона на Златка. От малък съм и фен.

Кюфтенцата пред Миглена Ангелова, Мара Отварачката и педофила с прозвището "Стоте манекенки" убиха модата в тази статия. А Евгения Живкова отново е на светлинни години пред онези измислици с кученца.

Стига вече с тия моди, на всички е ясно, че ако не работим върху телата си няма мода на света, която да ни направи да изглеждаме добре. Престанете с тия джинджифлюшки, хората нямат работа и какво да ядат, те тръгнали реснички да продават. Ай сиктир!

И понеже "Хората няма какво да ядат", дай всеки да стои на едно място и да не прави нищо. Тъпанар.

Моделите на Жени Живкова не са лоши. За другите две "дизайнерки" като по чудо съм съгласна с мнението на автора на статията, нямат никаква връзка с добрия стил.

не променя свинчет.

Какво стана с България? Какви са тези изчадия, които са ВИП в България, а се срещат тук-там красиви жени по улиците, но те завършват с някой евтин селянин.. Какви грозни жени са известни и Плеймейтките на България и с такова самочувствие-ужас. Как представата на един човек може да се изкриви през призмата на парите, защото някой богат простак им обърнал внимание, защото е прост като бавноразвиващ се, и те смятат, че владеят света, а са толкова жалки и грозни. Къде е някоя като Адриана Лима и другите истински красиви жени тука? Повръща ми се от тези

Когато си ползвал външна тоалетна и вестник вместо т. хартия да имаш стил и финес... ? 5-6 години под наем в люлинска панелка и вече са софЕанки и дизайнерки.

На такова мероприятие няма да видите качествена мода и истински дизайнери. Големите имена от старата школа въобще отказват да участват в тоя цирк. Там ядат на маси с куверти, публиката е близки и роднини и никоя сериозна медия не го отразява. Как да отразиш някакви самообявили се за дизайнерки вчерашни парцалеси, провинциалистки, квартални шивачки с колекции - крадени модели от интернет, вносителки на дрехи секънд хенд от чужбина и потрес манекени с криви крака и визия на сервитъорки?

Конско ревю! Всъщност НЕ! Да не обиждаме конете-те са по-изящни и красиви! И тоя смешник 100-те манекена ...от каква болест е болен тоя, че да не вижда как се излага! Като е уж джентълмен защо не си хване достойна дама около възрастта му, докога ще се излага с проститутки!

И коя нормална жена ще го вземе пък този клоун!?

Честна статия за този кич така трябва да се пише!

Явно и мен ще ме вземат за манекен след като това е стандарта.

Кой плаща масрафа не разбрах?

За ужасния вид на тези колекции, изключително голяма заслуга имат т.нар. манакенки... Какви са тези яки бедъри, какви са тези телеса, какви са тези пропорции??.. Какво е това, TF??.. Момичета( дизайнерките)- намерете си свестни модели!!! Така целият ви труд, отива на вятъра!! Крайният резултат е плачевен..

Тц-тц-тц, Златка по колко ли лицеви опори прави за тия гръдни мускули...

Добре, а защо тези двете въобще са включени в седмицата на модата??? То толкова и ни е квалитетен тоя форум, след като такива "колекции" се допускат..

Злати, ще ти се наложи да продължаваш да звъниш на олигарсите....освен ако не откриеш друг талант в себе си..... и Джумпаровата......егати пърцалятаа

Мдааа...С това явно няма да пробие. Като с пеенето. Справка-Pisana.mp3.

Нали актриса щеше да става ...

Това творение на садистичната хирургия на Снимка 1 става за пакет-бомба до гръцките кредитори!

От всичкото видях, че Златето си е пришила нови по-големи цици. Сега или трябва да си зашие и по-голям г*з с печалбата от колекцията или остава далеч от модните тенденции, а също и от последните тенденции в идеала за женско съвършенство.

Парцалите са ги взели от Илиянци или от магазин за втора употреба, а на балъците ги пробутват за висша мода.

Златето кога стана и "моден дизайнер"..... или е решила, че "тая работа е като оная работа"!

Златка става само да е вързана с белезници за парното. Ако се сеща.

За пръв път чета толкова крайна статия.

Хахахахааа...така не съм се смял отдавна. Било е зверско дефиле.

а за първата шивачка на Тато нищо, като за умряла, шие ли още униформи или умира от глад

Потрес...

свириш.

Аха, явно модната икона, написала статията е ходила в селски дискотеки и знае как се обличат там, също така е запозната с ценовата листа на платовете. Не защитавам колекциите, но много безвкусно и селско е написана статията.

Каквито ни дизайнерите, такава ни и журналистиката. Всяка бъларска жена смята, че разбира от мода, всеки български мъж - от футбол... а всеки що-годе грамотен е журналист. Евтини са не само платовете, а и изразните средства, и хората. Много ниска класа на писане и представяне