Цвети Стоянова показа собствена колекция

Световната шампионка с ансамбъла по художествена гимнастика от Измир 2014 г. - Цветелина Стоянова, има ново амплоа.

Обратно в новината

Коментари - Цвети Стоянова показа собствена колекция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Защо някои си мислят, че за да си дизайнер е необходимо да се събудиш една сутрин и да почнеш да къдриш едни парцалки някак си? И колкото по-неграмотни, толкова по-дизайнерски. За истинския дизайнер се иска първо здраво учене, после чиракуване при някой утвърден дизайнер и накрая ако ти излезе късмета да си направиш собствена линия (без сигурност за успех). И цял живот борба за запазване на постигнатото, защото си толкова добър, колкото последната си колекция. Аман от измислени "дизайнери", "психолози", "астролози".

нито един от вас пумияри не е поситигнал това което тя е постигнала, така че и да ревете и да не, просто е безмислено

Усмирителна риза кой номер да ти поръчам ???

До журналята: Никак не помагате с такива статии. Дори напротив - само вреда нанасяте. На това момиче, което търпи все повече жлъч и озлобление към себе си. На обикновения българин, на когото вече му се повдига от нея. Спрете да насъсквате хората срещу нея. И спрете да публикувате материали, които дори самата тя не ви е поръчвала.

А бе сериозно ли ? Омръзна ми да чета, слушам и гледам тая нагла използвачка !!! Как не й омръзна да се поства ! Заслужава куп яки цветисти изрази и "пожелания" но няма да се хабя! Пък не се знае - може да повтори опита / дано този път е успешен /. Такова като нея не заслужава нищо ! Дано да й приседне !

Ауууу, ... какво "изкуство"....невиждано до сега.

Това момиче явно трябва да работи с психолог. Видно е, че не се е възстановила от опита за самоубийство и действията й след това показват, че се опитва да избяга от миналото си и да си съчини нов бляскав живот.

всеки от нас плати, за да ходи да се рехалибитира със здравни осигуровки

От опит за самоубийство до елитна проститу*ка! Ей това е прогрес!

Е, чак елитна !

Много глупаво преценен момент за ново начинание - веднага след крайно негативно оценена нейна постъпка. И пак русо, и пак нова модна линия - нищо ново всъщност.

Всяка втора кифла вече е дизайнер, а това момиче го харесвах до момента в който се чалгализира.

Ха сега напишете статия и за тези, дето не се самоубиваха.

С тази разлика че не пишем статия, а я коментираме !

..а МОЗЪК ша и преливат ли..?

На който не му харесват произведенията и, да не си ги купува. Целта на статията е може би да намерят клиенти на момичето, че дс не реват форумци с лакви пари ходи дс се рехабилитира.

Постъпи глупаво -така е.Но последиците са си за нея.Този нов имидж може да е начин да започне отново да живее.И без това и е трудно, няма смисъл да наливате масло в огъня.Според мен е натрупала много страдание за да стигне до това решение, но сега и се дава шанс да оцени какво има и да не го пропилява толкова лесно.Макар че за хората около нея ще е трудно - винаги ще са на нокти да не би да го направи отново.

Глупаво постъпи факт, ама след опит за самоубийство да се фукаш, постваш, пействаш от Дубай, сега и модна линия да прокарваш си е малко нелепо. Явно не са й издържали нервите и по добре, без нея момичетата станаха олимпийски шампионки, с нея явно щяха да се издънят. Браво на заместничката.

А дано!

Хич не й отива това русо... Хубаво момиче е иначе

Какво ви пречи Цветито?! Момичето се опитва да се заеме с живота си.

Интересен подход да се заеме с живота си! Ще взема да последвам "примера" й пък ако не Дубай може някое друго местенце !

Дано резултатът от това начинание не я хвърли отново в депресия.

Лошо няма, като част от терапията.

простотия след простотия - тази и онази на Дими са нон- стоп пробутвани тука

е живо и здраво момичето, но от нея дизайнер не става.

И как прецени така от една снимка

Близките й да кажат дали не е от падането тая каскадна чалгизацията на момичето, или тъй си е било, но е нямало поле за изява, досега. Изглеждаше като капка роса, преди опита за самоубийство. А, сега николети и златки ряпа да ядат.

Да беше си вложила парите /ако са нейни/ в образование...

След толкова години спорт...

То пък в България едно образование, да ти се накърдри мустака.

Ами в Дубай да ходи да учи, а не да се чекне? Има пари за Дубай - следователно има пари и за образование в чужбина.

Още една, която се мисли за "дизайнер" Взела, че се напила като куче и ... и дошло отвътре... дизайнерстването.

Е да е жива и здрава,и друг път да не прави така,че току виж и сложили железа и на шундето.

Известността, независимо по какъв повод е придобита, задължително е обект на осребряване. Апропо, каква е точно ролята на мацето във въпросното начинание?! Тя е дизайнерът, тя е майстор-шивачът, тя е двете заедно или нито едно от двете, понеже просто купува парцали от Интернет и ги продава в своя "бутик"? Всъщност, от къде пари за цялата тая работа?! `Щото без пари не става, нали ...

Момичето се възстановява след опит за самоубийство. Изверг.

Този минус си го сложи някъде другаде, тя имаше смелостта да се изправи пред цяла България след това, което направи, а ти просто имаш интернет полюция, и сметна за необходимо да ни уведомиш.

Да е жива и здрава, ама много девойки, като няма какво да правят, започват да се занимават с мода...

Мани ами си и вярват

Уау, какво бързо възстановяване само! От неуспяла самоубийца до моден дизайнер само за една година. Явно терапевтите в Германия и Дубай са много добри ...

Особено в Дубай а и климатът е подходящ !

КИЧОВИНА, при това яка !!!!!!!!!!!!!!

с тази цвети стоянова.Да е жива и здрава,но е крайно време да се махне от хоризонта.Само простотии.

и кога успя да ги сътвори, като все се "лекува" и всее в чужбима?

Докато се лекува явно.

е та шевната машина ли си носи с нея до германия и до дубай?