Децата на Сашка Васева станаха модели

Синът и дъщерята на Сашка Васева се снимаха в модна фотосесия.

Обратно в новината

Коментари - Децата на Сашка Васева станаха модели | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Страхотни деца, но не случили на майка... добре, че прилича на баща си.. много красиви с тези сини очи. А, Сашка си е Сашка, както и да се променя в нея изпъква скандала и нещо много евтино и пошло.

като мама, която си е пуснала данните в един сайт за запознанства с всички възможни пози и снимки! Ужас.

Синчето е симпатяга, момичето не чак толкова.

Трябва да си смени фамилията на Христо-Бакърджиева, че само в нейното има липсва "Христо"

Абе, вие биология учили ли сте в училище?Май урока по генетика сте го пропуснали нещо.При двама родители със сини очи, детето ще е със сини очи!При двама родители с кафеви, детето може да има кафеви, сини, зелени очи!Прочетете първо и тогава се изказвайте!

Саше, простееш малко с това деколте и с изказването, че не искаш да имаш собствени доходи, но децата ти са неочаквано големи сладури.

на реклами за автомобилни гуми ли

Ама какви модели? При такава майка ужасяващо грозна децата приличат на нея! Гена си е ген. Докога пиар статии Сашка Васева е карикатура и зловеща.Какви модели могат да бъдат децата и освен на Франкенщайн.Дано поне възпитанието и ценностите им са по-добре от външният вид..

Нещо сте в грешка! Мисля че синът й е доста приветлив.

Как може да си толкова груба и черногледа? Каквато и да е Сашка Васева не би трябвало да те интересува, а относно децата и бих казала, че са големи сладура. Деца са все пак, и изказването ти за тях е много грозно и невъзпитано. Изказване на една баб Яга!

синът ѝ е много хубав, тя самата е симпатична жена.

Дано децата и не видят клипчето, дето майка им влиза в едно такси и си ги вади на показ.

от съпруга и са де! и да е ясно на всички, тъй са и кръстени христина елена христова бакърджиева христо никола христов бакърджиев! тъй се прави, за да няма съмнение!

а като се омъжи, христинка може да стане христина елена христова еленова! трябва само малко късмет!

прекрасни деца , да са живи и здрави. само се чудя, как ще я карат с тия къси имена. трябваше нещо по тъй...не тъй кратки! в тексас едно момиче се казва: рошандиаателинешиеауневешенк койаанискуатсиут уилямс! тъй че от васка има какво още да се желае в тази насока!

ГРОЗНА,ПРОСТА И ГЛУПАВА. ТЕ ВСЕ ТАКИВА ОСТАНАХА В БЪЛГАРИЯ. НАКЪДЕ,МИЛА РОДИНО,ОТИВАШ?

Хубаво изглежда момчето, ама бая срам ще бере с майка си.

Сашка в малко простовата.. Веднъж даваха сина и , но и той май има доста странни ценности в живота.

Какви искаш да са ценностите на малкия пикльо?Мама където не се е появила,там не е спретнала някой панаир. Да не говорим за неизкоренимата й простотия.

Какви ценности имал синът й? Сериозно питам, не съм гледала

"И двете деца на Васева са от съпруга й..."! Нима това е толкова необичайно, ще трябва да бъде уточнено?!

"е толкова необичайно, ЩЕ трябва да бъде уточнено?! " Не бъркай "че" с "ще". Едното е съюа, другото частица за бъдеще време. Има случаи, когато се казва "че" : ...., ЧЕ трябва да....

Благодаря ти, че поправи така сериозната ми и очевидно техническа грешка. Все едно аз да направя забележка за "съюа" или липсата на препинателен знак в твоя коментар. :)

При толкова синеоко дете може би не е излишно

простолюдие

Няма ли свян таз Сашка от сина си , до него да седи и да показва деколте... Горкото момче.

стара чанта и децата й ще са кухи като нея, вижте децата на Рийз Уидърспун

И за да продължим със сравненията-къде е Райън Филип,къде е Христо Бакърджиев?И изобщо - що за глупендър трябва да си, за да се ожениш за тая тъпа,зле възпитана селяндурка?

Рядко красиво момче.Браво!

Браво, Бакърджиева, много красиви деца, да са живи и здрави !

Харесвам Сашка,въпреки,че непрекъснато е оплювана, подигравана. Нормална жена, която създаде семейство, две дечица и се бори в трудния живот, /като всички нас/. Нека да са здрави и щастливи с таткото и децата.

Оуууу-уууу.... Колко сладко... Подсмрък,подсмрък!

най лесното нещо на света е да станеш порядъчен като навършиш 50! може дори пуритан да се пишеш!

поредната злато търсачка и тъз не искала да работи, искала "съпруга на мажо си"

Не искам да съм груба, но за професията модел няма ли някакви естетични изисквания към външния вид на индивида? Момчето е посредствено симпатично, но за сметка на него момичето е...абе за модел не става, редно е да го насочи майка му към друга професия. Не е задължително децата на всяка чалга певачка да стават модели, още повече, че те по закон избират за бащи на децата си дебели дърти и грозни чичковци, но с пари.

Съскаш, скъпа, съскаш. И двете деца са хубави и чаровни. Ама да знаеш, че завистта разболява.

Съска, ама казва истината, вместо да лицемерничи. Момичето е откровено грозно в лицето. Слепи ли сте? Ще стане модел, ама на кукуво лято.

Тя Сашка се е изтипосала с деколте и минижуп по-скоро нея да я видим. А да буташ децата си в този бизнес е безумие, но какво да искаш от една чалгаджйка. А дечицата са готини но не попаднали на майка. Това същество Сашка Васева беше е и ще си остане непоправима селяндурка без вкус и морал.

Че какви да станат!? Ядрени физици и генни инженери - бол! Ама, виж, с моделите сме го закъсали!

Много хубави, чаровни деца! Да са и живи и здрави и много да радват мама и татко! Поздравления Сашка!

Настоящата новина е в пълен синхрон с изборите в България преди 2 дни. И олицетворява България по превъзходен начин.

Не виждам нищо общо едното с другото, ама на човек като му е крив света си търси оправдание. Ако не ти харесват изборите не виждам защо ти е виновна статията. Злобари колкото си щеш!

Ами ето и пояснение - и двете са чалга. А хубави неща у нас има, но не са изборите, нито са в тази новина.

Абе, то и ти май нямаш "нищо общо" с човек с мозък , който е способен да вижда по-дале от носа си и да мисли абстрактно. Но пък си още едно доказателство за това, което е казал гост" в своя коментар