Дженифър Лорънс се снима без грим за ”Диор”

Популярната холивудска актриса Дженифър Лорънс се снима без грим за рекламна кампания на френската модна къща "Диор".

Обратно в новината

Коментари - Дженифър Лорънс се снима без грим за ”Диор” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И кво и е Убавото на тази ,,актриса"? Само младостта и, друго?

и дядката! На 100 години е, а по момичета които могат да му са внучки се оглежда.

Важното е, че е жена, и тя......душа носи! А е пролет, сърбежите се усилват.......

Русо гладно нема.

Без грим другия път. Просто е малко по-дискретно гримирана. Но дали с грим, дали без - тази жена е твърде обикновена и много далече от красавиците.

Всичко друго, само не и без грим..

Маце за приятни преживявания

За всички така казваш, хич не подбираш.

Гледал съм я само в X Men и не знам как изобщо е спечелила Оскар.

Ясен си ми, само с X-man

Единствените и снимки без грим са тия голите дето ги пуснаха преди 2-3 години :)

Тенът тук са го избистрили с някой от хилядите "фотошопи":)

Гримът е престъпление срещу еволюцията.

Грешите. Никога не е имало еволюция.

Ти грешиш, и в момента еволюираш. По спиралата надолу.

С тази кравешка муцуна е без значение дали е сложила грим. Впечатляващо е как медиите налагат такива грозни жени за сексимволи. Добри са!

Правилно е да се каже : снимала се е без много грим. Защото грим има - вижте очите.

Освен, че видимо е с грим, жена с нейния статут може да си позволи какви ли не козметични процедури, които да избистрят тена, да премахнат кръговете под очите, да опънат леки бръчки и т.н. Просто трябва да проумеем и свикнем с факта, че нормалната женска красота и екранната са две коренно различни понятия

Не съм професионален фотограф, снимам чат-пат портрети, ама и без да съм експерт ясно се вижда, че и мацката е с грим и снимките са редактирани (не е само черно-бяла конверсия). Има многобройни случаи когато уж "нефотошопнати" снимки са се оказали "пипнати". Понякога стават и скандали. Даже точно оня ден едно списание беше започнало кампания в която да си показва моделите без никаква обработка, а на снимките ясно се вижда, че леееекичко са им пооправяли гънките (не са се сетили да погледнат фона зад тях на който ясно си личи манипулацията).

Много е хубава

Тъй де..за невиделия грозна жена няма

Жената на снимките е яко гримирана,вижда се с просто око на черно белите снимки.Очите и са обградени яко с чер туш,червилото е видно,а руж и фон дьо тен има в излишък.КАКВО ЦЕЛИ НЕЛЕПОТО ЗАГЛАВИЕ?

Luna0102

Много хубаво моме, но на снимката не е без грим.

Всичко, което се прави е да бъдат накарани милионите обикновени жени /сякаш тези тунинговани персони са необикновени/ да дават мило и драго да закупуват продуктите на фармацевтичните и козметични производства, та дано случайно да попаднат на търсения от тях принц, който да ги метне на рамо и да им разреши всичките проблеми!!!

Не е нищо особено. Поне вече играе по-добре от в началото. По-интересният въпрос е, кой и защо я пробута? Не че е грозна - не е. Но просто няма нещо с което да я отличиш или някаква изключителност, че да я налагат така. Обикновенна американка. Спрямо другите там сигурно не толкова дебела. ;) А за такиви роля трябва да е нещо специално. В началото и играта и бе гола-вода. В началото по цял филм гледаше учудено и това беше. Не знам какво актьорско майсторство е това?

Бих се обзаложил, ако доживея до тогава, че като стане на години ще заприлича например на Хилъри Клинтън. ;) На някои снимки определено вече е започнала да прилича на тетка, а е някъде на 30 май. Много е гласена. Но няма изящество. Дори ръцете са и дебели от сланина. Няма тали и форми. Би трябвало да я пратят да тренира. В лице е символ на обикновеността. Такива трикове с чернобели снимки могат да залъжат някой. На живо ако се разминеш с нея въпроса е какво впечатление ще направи. Вероятно не особено.

даже няма и 30 - на 26-27 е

Расова жена, много расова! И много талантлива актриса. Но русото никак не й отива. Имам чувството, че нарочно се загрозява, за да не я приемат като поредната празноглава холивудска красавица.

Тя има лунички, което е доста чаровно, но е очевидно, че по-светла коса отива повече на такъв тип кожа. Мен пък особено много ме дразнят жени с естествено светла коса, които се боядисват в тъмни тонове само и само да не ги сметнат за глупави и лековати

Естествения й цвят е dirty blond. Сламенорусото и бяло русото не й отиват, изглежда безцветно и евтино, светлокестенява е далеч по-хубава. Но най-добре е да не се боядива, не ми се вярва на 26-27 години да е побеляла. Междудругото, изглежда зряла за възрастта си. Не мога да преценя дали е заради имиджа й. Но за разлика от плюещите, предвид факта, че не е някое крехко създание, нито прекалила със спорта мадама, смятам че ако не й се случи нещо, ще се съхрани за дълго и тепърва ще се разхубавява.

Очевадно е, че е с грим. :)

Хубава жена! С грим, без грим - все си е хубава.

Убеждавам се за пореден път, че вече не знам смисъла на понятието "без грим". Винаги съм мислела, че означава никакъв грим, а явно в днешно време означава "без маска". Много чужди и БГ личности си пускат снимки или с 2т фон-дьо-тен, коректор, пудра, хайлайтъри и прочие или директно с очен грим и си ги тагват без грим все едно другите трева пасат. Лорънс е със грим на тези фотоси, грим, който много други жени ползват като вечерен...

Много чар! Една от любимките ми!

Женици злобни. И с грим и без грим е яка путарана. Не злобейте !!! Няма как лекия грим да я прави в принцеса ако е звяр! Изгледайте някой филм с нея и не злобейте

Има грим, на очите и устните е забележим дори на черно белите снимки.

към дира - крайно време е да си оправите сайта, трудно ви зареждат снимките, визията не е добра, променете нещо!!!

И ако маже да не вкарвате реклами между снимките. Адски е дразнещо.

Снимала се е само по фотошоп.

БеЗ грим, ама друг пЪт! Нали диор ще фалира, аКО тъпачките тръгнАТ "БЕЗ ГРИМ"

Странно понятие за "без грим", след като дори на черно-белите фотографии се вижда, че има молив, спирала, сенки...

А това, че са некви размазани и нефокусирани черно-бели и е играл яко фотошопа ...