Военна от Афганистан стана модел

Бивш механик на военновъздушните сили, която е служила в Афганистан, в момента е атлет и модел с хиляди фенове в Инстаграм.

Обратно в новината

Коментари - Военна от Афганистан стана модел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ебси и отвратителната с тия бедра две в едно и гз като за 3 наведнъж. Доста е противна от кръста надолу...

С това тежко дупе ако са я подгонили талибаните, няма начин да не са я стигнали. И щом не са я гръмнали, значи се е постарала добре.

не е лесно да си привлекателна жена... аз ако бях такава, нямаше да мога да откажа на повечето. жената така казва (за мен)... милата американска войничка (дистрибутор на свобода и демокрация), никак не и е било лесно и добре, че не прилича на мен!

Новина щеше да бъде ако е афганистанка. Но там такива ги убиват с камъни.

Тия па само ми трият коментарите много сте зле

Сигурно ги трие некой с голем самосвал и се зАсегнал

На тая като и гледам диференциала и се чудя на дулото на танка ли е сядала... Ебси и големият гз... Накратко НЕ СТАВА.

Яки тренировки ще да са били в Афганистан, като гледам.

Последно в Афганистан ли е била изпратена, или в Близкия Изток?? Защото Афганистан не е Близкия Изток!

Дайте малко подробности! Какво значи "личен треньор на пълно работно време"? Има ли нощна смяна? Ползва ли лични предпазни средства?

имах "удоволствието" да наблюдавам лично военните- бивши и настоящи във форт "сам хюстън" в сан антонио, тексас. мъжете горе долу, но жените - нищо общо с атлетки! адмирации за постоянството на момичето!

Добро утро на всички. Всеки си има вкус, а пък мъжете имаме и по няколко .... Така де, за каквото падне .... Та и тази жена. На мен ми харесва, а това дето разказва за автомата са си вече приказки за омразлък. Щото авиационен техник и постоянно с автомат ..... Трябвало е преди да си отвори устата да говори да и обяснят някои нещица. А иначе бая късмет са извадили тия дето са служили в отделението и, пък и във взвода и. А ротния е баш късметлията....

Лично мен ме учудва, от гимназия - авиационен техник!

Идеална е. Перфектна. Не е като като грозните българки, които след 30те приличат на доячки. Няма по-красиви жени от американките

В задника мяза на Першерон. (за незнаещите - порода коне, които теглят голямокалибрени оръдия).

Перфектна? Колко да е перфектна? Колкото за реклама на тоалетни чинии!

Аз предлагам този МОДЕЛ да се показва НА ЧАСТИ...до кръста за нормални клиенти..и от кръста надоли за спец.клиенти...

Като почнат да ми пробутвам дрехи като за тази-големи задници,сравнително малки гърди,ми иде да се гръмна!А,бре производителите на дрехи-според вас всички ли са с големи задници и малки гърди?!Ами има много от нас ,които са със стройни крака,малък ханш и големи гърди,а не като тази делва!

Къде видяхте малки гърди, не стройни крака и т.н.? А и за текстилната индустрия в тази статия ли става въпрос? Е тва е, то човек каквото си знае, това си и мърмори.

Права е жената. Ти въобще не си в час за какво става дума. Не мислех, че е проблем на толкова много жени, но по плюсовете се вижда, че Е. От тийнейджърските си години до сега се чувствам ненормална като пазарувам "конфекция". Това, което ми става на талията и ханша, ми стяга на гърдите. А което ми е добре на гърдите ми хлопа на ханша. Става дума за талия и ханш с еднаква обиколка, което е класика. Фигурата ми е нормална и дори красива. А дрехите ги правят за много по-гъзести женища.

Господи, благодаря ти, че не съм краваристанец и да трябва да харесвам 'това'. Господи, благодаря ти, че съм българин, и (въпреки стотиците хиляди чернилки) съм сред българки!

Мнооо дупеста, малиии...

То добре,ама май е имала доста вземане-даване с докторите по декорации!Гърдите и са силиконови,в дупето ,доста ботокс,виж,бедрата и са прекрасни!

От кръста нагоре става но на долу мама мие като напече жегата и като си пусне мазгата да не си покрай нея.

Тази е хиспаник от Карибите, по гъза и личи и по фигурата, а името е сменено или бащата е американец. Тези дирници са типични за тях и добре ги въртят при задна прашка, а вие не разбирате от жени, нашите турти са с плоски и дебели задници

Тъкмо се изненадах , че военна от Афганистан се е съблякла. И хоп американка. Пишете ги по-точно тези заглавия че някой амуджа ще получи инфаркт.

Eй, все едно ми взе клавиатурата от ръцете и написа това, дет и аз щях. Мислете ги тия заглавия бе журналя, не ви ли учат още в първи курс, че такива двусмислици са недопустими.

Сигурно е натрупала много богат опит там, та затова сега се е отдала на...изкуството. Разбрала е, че не куршумите движат света, само една част от тях.

С тези баджа, извинете, кълки накъде е тръгнала? Вече сме 2017 година и трябва да сме актуални, да не кажа адекватни в разбиранията си.

С толкоз силикон и аз ще изглеждам добре...

Много Г.Г.

Нещо няма снимки от войниклъка й. Вероятно е поредната събирачка на лайкове с фалшиво био, лъжлив имидж. На това му се вика вече: по-лесното порно. Иначе факт - няма жена военен, която да не е поне наполовина със съзнание на проститутка.

Егаси и големия пърделник!

На третата снимка гъ-за е като един чудовищен гигански червен цирей. Уплаши ме и ме притесни. А бабата се върти в гроба с бесни обороти на шиш.

дупетата са им естествени. такава им е породата

На негърките ли? Тази не прилича на негърка, но може да има такива гени.

Типично "латино". Негърките са с равен ханш и талия. А в Щатите всички размери са им еднакви

Като помисля как тази вакханалия е в чест на баба й, ще повърна :)

друго нещо няма ли, за което да ни осведомите покрай тая лезбо - някой сън, някое видение, да е нахранила някой гладен в Афганистан?

Тая с този диференциал, мое да превключи на 4х4 без задръжка.

Не се занимавам с тази простотия с лайкването, но балконите на госпожицата заслужават внимание.

Абе и гъ....зо на госпоицата си заслужава отделна тема.Щот, нали знаем приказката - "Големия майстор, на голям тезгях работи".

Балкони или лодджии, има разлика. Поредния който не прави такава.

Баси порнографията, баси кардашиянските ремаркета

Жените в армията са за забавление на войниците,на тая са и разцепили ауспуха в Афганистан.

Машала, машала, алшкосун.....

Има десетки профили на фитнес модели и треньорки с безкрайно по-качествено съдържание от този! Лош избор е това. Тук се набляга ако на секса като гледам, а това с бабата е покъртителна глупост.

баси аспуха

ТУРСКА МЕЧТА . . .

днеска снимки, утре порно - те така и в щатите нема лесно

за малко да си помисля че е афганистанка...тогава,може би наистина щеше да е сензация, а то -обикновена американка..

малии, таз какво са я правили в механизираната бригада, каквато е сочна

Жените, които искат да тренират, трябва да си инжектират тестостерон редовно.

Снимка 12 е покъртителна..... хубаво е да имаш дупе, но не и дирник.

Аз до 12 не стигнах. Още номер 3 ме покърти! Гигантско зачервено виме-балон вместо задник, и се оправдава с баба си??!