Бременната Ирина Шейк се снима без грим за Vogue

Ирина Шейк очаква първото си дете от актьора Брадли Купър и по време на бременността продължава да има професионални ангажименти.

Обратно в новината

Коментари - Бременната Ирина Шейк се снима без грим за Vogue | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ДИР -ТАЗИ СТАТИЯ НЕ Е АКТУАЛНА,МАХНЕТЕ Я. ТЯ ВЕЧЕ НЕ Е БТЕМЕННА,РОДИ. МОЖЕ ДА ТРИЕТЕ МНЕНИЯ,НО НЕ НОВОСТИТЕ. ТАМ МАЙ РАБОТЯТ ДЕБИЛИ.

ТЯ ВЕЧЕ НЕ Е БРЕМЕННА,ТАКА ЧЕ ТАЯ СТАТИЯ НЕ Е АКТУАЛНА. ИЗТРИИТЕ Я ДИР.

Тази и с грим, и без грим е грозна.

руснаците са разнообразни като визия, една част са си чисти скандинавци, не можеш да ги различиш от шведи, или датчани. Другите са със славянски черти, това момиче е обаче с типично авразийски фенотип, както са и много българи с матова кожа, смугли коси и тъмни очи.

Това, че е с по-малко грим от друг път не означава, че е съвсем без грим.

Има квадратна челюст и приятно (ако е само за "спорт" е приятно) празен поглед. Всичко останало си е супер. Нищо, че не всичко е истинско.

Без грима, ама със силикона в устата и гърдите.

грозно е без грим, кво ще се лъжем. сгрешила е.

Имаме една подобна славянка от Блок Кармен в Казанлък.

добре бе русофили нали рускините са най-красивите на света що най-красивата рускиня се казва шейхисмаилова?? нали руснаците са православни славяни всичките???

Защото е етническа татарка , неграмотнико. Що се отнася до религията, то тя е личен избор и не е предопределена от традиционната религия на твоя етнос. Тя едва ли е вярваща, при това мюсулманка , независимо от фамилното име.

:)))) боли а?? нали европа била лоша щото има много мюслита а русия е добра :)))

Еееее най-накрая я напомпаха!

е тва е най-известната с красотата си рускиня :))) гласят се яко до сватбата после...

Сътворил Господ мъжа. Огледал го отляво-отдясно, и потъркал доволно ръце. След това се заел с жената. Мъчил се, мъчил се, накрая видял резултата и въздъхнал тежко - "Ще се гримира..."

не господ, а жена те е създала и родила "умнико". Гримът е част и е бил част от много култури, и се е носел както от мъже така и от жени. Но това малкият ти мозък не може да го асимилира.

Като сложат снимка с грим (както са повечето) "ау колко е красива, каква прелест, каква класа!", като сложат снимка без грим (както се пускат за ПР) "отврат!". Та, феновете на Кейт от Англия примерно да се сетят, че и тя е съвсем различна без грим, вместо да се разтапят от умиление колко била красива.

Освен, че не е гримирана, има и отоци от бременноста. Лицето се променя.

Мацката е трепач! Но на тази снимка не е излязла добре. Да е жива и здрава!

Откога мъжете забременяват?

На тая веждите не са ли прекалено дебели? Има нещо мъжествено в това девойче.

Дебели , та чак гайтани. Тя и К. Делевин с огромните си веждаци налагат тая безумна тенденция. Веждите са изключително индивидуални за всяко лице, и това, че на въпросните им харесва да се гледат така, не означава че подхожда на всяко лице. Не съм и за супер тънките вежди , но тая тенденция минава всякакви граници, виждам, че вече се налагат и косматите мишници...

Жал ми е за Брадлито. Как можа да се натресе на това цигане и к..ве...

завист е лошо качество.

защитавате шейхисмаилова нали сте си рускитни

Не само, че не му завиждам, а дори ми е жал за него.

единствената истинска жена във VSS, като гледам.

Ирина Шейк Пръдна без грим за Vogue а феновете й се на...ха от кеф

Това да не е доказателствена снимка от районното? Изглежда яко бушонирана...

Горкия беден Брадли. Само след 5 г. ще му духне и ще му отмъкне няколко милиона.

Верно горкия, ако трябва да чака няколко години да му "духне":))) За бъдещото отмъкване на милионите му, не мога да го мисля, нито съжалявам:)) Ще си направи още

мнооогооо силикон....

Малко мъжки черти има, абе прехвалена красота. Иначе тялото няма грешка!

Без грим трябва да позират само хора с естествена красота без надути джуки.сега е очевидно че ако не се надупи и разсъблече става само спирките да мете. Имах по-добро мнение преди за нея, но реалността без грим и пози е жалка.

Без грим съща циганка.

циганското и в нея е пра-българско. маика и е рускиня. баща е и е от волжка българия - днешен татарстан, помоците на брата на хан аспарух.

То по принцип според науката всички идваме от маймуните, ама докато някои още приличат на такива, други са си съвсем различни.

голяма грешка