Три българки даряват 200 абитуриентски рокли

В неделя от 10:30 до 17:00 часа в софийския "България Мол" на 1-ви етаж ще бъдат изложени около 200 абитуриентски рокли.

Обратно в новината

Коментари - Три българки даряват 200 абитуриентски рокли | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

колко са хубави момичетата!

БРАВО на момичетата!!! Има добри и великодушни хора в нашата държава!!!

На по чашка вино три момичета решили да си поиграят на благотворителки за да се пошуми малко около тях: сега в интернет, после медии ще ги снимат в мола и така...

Май позеленя........ Ти защо не решиш нещо подобно било то на по чашка или не? И на теб ще изкажем благодарности, и за теб ще пишат и после снимат. Злобата и завистта край нямат....

Много хубава инициатива, дано да се решат да има подобно дарение и в провинцията, че там е истинската бедност . Бална рокля ще е приказен подарък за повечето бедни наши деца в провинцията.

Аз друго си мисля, че ако беха натоварили роклите и беха минали по провинционалните малки училища по малките градчета... Това, което ме шокира, е че се окчава ученичките да са по моловете, а не в училище. Ученичките требе да се търсат в училищата. Пусто много работа е, да направят един уебсайт, да снимат даренията, и да регистрират бедните по някакъв начин и оттам да им изпращат избраното или необходимото. ИЛи да беха избрали няколко окръжни града, по-близичко им е на хората в провинцията да пътуват до окръжния град, отколкото до София.... Като цяло идеята е добра де. Не съм негативна, просто се сетих за истински бедните и нуждаещи се, които пак няма да бъдат достигнати....

Да, сигурно е доста лесно това и едва ли изисква средства. В такъв случай защо не го направиш ти? Може пък и да предложиш да дадеш един микробус, ако не ти се занимава лично.

Би било добре ако инициативата стане постоянна. Проблемът е че в провинцията има наистина бедни хора, които нямат дори пари да пътуват до София и да отидат до мола. Аз на тях по- бих дарила. ПО-скоро момичетата, които редовно пазаруват по молове, не са толкова бедни, че да получават безплатно такива рокли.

Така е ... Хубава идея , но това с МОЛъ , не знам. Наистина в София хората имат възможност да си позволят да купят рокля на дъщеря си , или костюм на сина си. София не е Бг- на 60 км да мръднеш и бедността започва да личи. Иначе инициативата е много хубава.

Дали има вероятност мола да е просто известна всекиму локация ,предоставена безплатно за събитието, а не място за събиране на целева група?