Близначки албиноси превземат модния свят

Изборът на модели става все по-оригинален, на почит е нестандартната красота.

Обратно в новината

Коментари - Близначки албиноси превземат модния свят | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

FuckTheEU

Сякаш Йоланди от Die Antwoord се е клонирала. Дано и те имат нейния талант. При всички положения, както някой по-надолу забеляза, по-добре на подиума отколкото мъртви и изсушени при някой вуду жрец.

Отвратително е да се възползват така от горките генно обременени деца.

FuckTheEU

Опасявам се, че тия "обременени деца" вече имат състояние колкото нито аз нито ти можем да изкараме у нас през целият си живот.

Вярно е,че никой не избира как да се роди,но това,определено,изглежда зловещо-като призраци

Направо настръхнах. Като от филм на ужасите. Никой не избира външността си, но чак за модния подиум

уникални са.

На времето такива са ги показвали по цирковете.Сега ги показват на "модния" подиум. Дали има разлика, решете сами!

Това е извратено!!!

Играли ли са в "Матрицата"?

ЗОМБИТА? ... ОТНОВО ИЛЮМИНАТСКИ ВНУШЕНИЯ!

Като гледам имат нужда от колега ортодонт :-)

Една порнография и нищо друго.Какви пози,какви погледи.И това са деца?Не,не са.

Из разни изпаднали държави негрите албиноси трудно запазват кожуха(използвали им части от телата за някакви магии), та по-добре тия деца да се подвизават по подиума, отколкото.... Има и една мома албиноси от ЮАР та от там се разбра че са

Из разни изпаднали държави негрите албиноси трудно запазват кожуха(използвали им части от телата за някакви магии), та по-добре тия деца да се подвизават по подиума, отколкото.... Има и една мома албиноси от ЮАР та от там се разбра че освен от посети здравословни проблеми трябва да се пазят и от нездрав интерес....

Добре, че българинът е толерантен, иначе не знам как щеше да изрази несъгласието си... :) Селски, кой ви даде и на вас достъп да Интернет. :))) Нямам предвид рожденото ви място. Имам предвид манталитета ви. :)))

Градски, добре, че си ти, че да ни светнеш. Децата ти, ако изобщо ги имаш, ще растат с модел в живота разни фрийкове.

като изроди все едно

Ако тия са "модел", значи има шанс и за мен. Пък и не съм толкова грозен и извратен.

Май умишлено се опитват да налагат извратени неща. Тези деца са всичко друго, но не модел - за подражание, за дрехи и т.н. Този свят накъде отива???

Какъв модел на подръжание ве? Да не би децата да са си избрали да изглеждат така? И след като не са си го избрали, дай да ги затворим някъде на тъмно че да не ги гледаш Де*ба простото племе дето се е изродило в бг!

Не, децата не са виновни, че изглеждат така, но трябва да признаем, че въобще няма нито красота нито чар в тах. Просто не стават за модели. Прави впечатление обаче, че напоследък все грозотии дефилират по световните подиуми и у нас и няма как да не се запитаме дали това не се прави нарочно.

Айде стига па ти се правип, че не разбираш прублема. Никой не се възмущава против албиносите, а против извратената тенденция да налагат извратени модели, анорексички, албиноси, сакати, дебели, болни от рак, болни от заплес..... Е що тека не напират да налагат нормални жени, пухкафки, с нормален вид, с нормални цветове? От къфпазор требе аз да гледам чернилки из европата? Чернилки по списанията, чернилки по телевизията, чернилки по улиците, и нема един нормален бел чувек? Защо тая омраза към белите? защо да не можем да се покажем на собствения си континент? запщо тая пропаганда за гейство, лезбийство, безбрачие, бездетие, аборти.....що не карат тека чернилките да абортират? Черните и арабите си раждат, смееш ли да агитираш арапка да абортира? Що само белите са агитирани да абортират, и да бъдат убеждавани, че черен албинос бил красиф? ми не, не харесвам черните албоноси, аре сега ме заплйте, убийте и обесете, че си казвам мнеието? Що за извратенящина, да налагаш такива извратени модели на поведение и ценности? ми искам пък да гледам красиви бели жени облечени добре, а не 12 годишни черни албиноси.... Айде че ше си легам и неща да се ядосвам....

Това е политическа пропаганда и хората го усещат и разбират. Никой не е срещу албиносите, а срещу нарочната пропаганда, че негрите са над белите и че иска тда вземат сичкото наше. Насекаде по западна Европа има квоти - нема да те назначат, ако си бел, и ако черню кандидатсва за същата работа! знам, че не ви се верва, но да, политкоректността в момента избива и геноцидва белата раса! Питайте който искате бел чувек емигрант (не питайте циганите, на тех им е добре из европата и са толерирани за наша сметка...) нека ви кажът емигрантите, как белите хора са дискриминирани на собствения си континент. Сека арапка се пише по документите си бела, исе карам масивно с тех - аз не съм била бела достатъчно (а е точно наобратно!) Сочи ме черната арапка с ръка и ми вика, ти си долна класа, аз съм по-бела от тебе! ЕТФААКОНЕЕРАСИЗЪМДАПУКНА! Начи те расисти срещу нас, а ние не можем да си отворим устата! с тая голема уста, знаеш ли колко бана съм отнесла по англоезичните медии, да им обесневам нормалността и да им покажа пътя към африка наобратно? откак обшувамсеки ден с тея ривърс расисти, знаеш ли колко ми е дошло до гуша и как съм ги напразила? КАКМЪРЛАТАШЕМИОБЕСНЕВАЧЕИСКАДАИЗБИЕБЕЛАТАРАСА????? Е КАКТО СИ МЕ ЗНАЕТЕ, НАПРАВИХ Я НА ПИХТИЯ! НЕМА ДА МИ ЗНАЕ НОГО ИЛИ СКУБЕМ ЧЕРНИ НЕГАРСКИ КОСИ! АЙДЕУЛЕВОИОБРАТНО В АФРИКА, БЪГЛЕНТЕКЪФ!

Все едно гледам извънземните от "Стар трек" или бяла хлебарка...

Естествено е 2% от хората да са хомосексуални. Неестествено е да тръгнат голи по площадите в кожени сутиени и да крещят, че са репресирани. Естествено е 1/4 от хората да са мюсюлмани. Неестествено е когато искат да налагат какво да се сервира в училищните столове. Естествено и симпатично е някой да е чернокож. Неестествено е да се прави на бял, както Майкъл Джексън. И тези деца са естествени. Неестествено е обаче да ги експлоатират в модата. И то от 11-годишни !?

По-скоро гнусно... Той и Майкъл, тамън да стане бял и взе че умре

Единственото, за което се сещам като гледам зловещите снимки е "Сиянието". Е нема такава гадост!

Да са живи и здрави децата, но това е извратено! Това не е мода. Това е търсене на оригиналност и аудитория на всяка цена. Не съм старомоден или консервативен. Това просто е пошло и гадно. Вижте в какви пози и изражния са ги снимали... Гадост.

То самият "моден подиум" е извратена идея. Кой нормален човек ходи на модни ревюта? Те са само за хората дето това им е занимание и не правят нищо друго.

Мангала си е мангал, дори и в бяла кожа.

Веднага си личи. Най-вече по неграмотно написания коментар.

Колко ли още може да се изчанчи тоя свят.................мисля , че процесът е безкраен...............

На мен пък ми харесват! Интересни, различни и много симпатични! Успех и щастие им желая!

Мечтата на толераст-глобалиста. Да намери някоя маймуна албинос и да я набута под прожекторите, да показва "равенството" на расите. Та после да пробутат и черните и чалмосаните маймуни, покрай тях. То в цветът на кожата да беше проблемът, Африка и Арабия да са център на цивилизацията. Нагласили са ги и са ги нагримирали, децата и снимки под правилният ъгъл, обаче пак са си негроидни и си приличат на маймуни.

.....другя пат да си вземат манекени от ислямскa "дарjaва " !....с по- големи брадви !.....изобщо за "хората " от модните среди ...всички изродщини са мноо шик и си умират да им се ваzxищават ....

па те си го правът. Големи вериги като Нордстром, Найк, Amazon, и ноо други нарочно вече продават исламски стоки, халал, и бурки, забрадки, никаби, и секфи други извратенящини. Що е пазар, се продават исламски стоки. Не е истина, шокиращо е просто. Аз бойкотирам сека текава компания, ама требе да сме повеке, не става една птичка. Ноо беше гнусно когато традиционно британски бизнеси решават да се ориентират към исламски стоки, примерно Сейнсбъри, Теско, масово си продават халал, секви покривала, близкоизточни храни като сирена, консерви, подправки ...кото ти хрумне. Ебаси влизаш в бротански магазин, и се озоваваш в близкия изток .... Хората много се възмущават, и какво да направят, мусулманите си купуват, бизнеса си върви, и нема спиране братче....

И съвсем случайно излезе мода с "метро" бради и разсулени панталони-шалвари. Да се чувстват комфортно новодошлите.

Очите на албиносите са зачервени и албиносите приличат на вампири с кървави очи. Гледам, че тези са ги накарали навсякъде по снимките да си затварят очите. Такива очи няма как да с ескрият под лещи, защото дори белтъка на очите е зачервен, не само зениците. Може би отдалече да приличат на нещо, но отблизо е стряскаща гледка. За мен си е расизъм да искат толкова да имат бяла кожа и светли цветове. Какво може да те накара толкова да се мразиш, че да искаш да изглеждаш като бял човек, когато си негър? за мен това е неприемане на естествената ти идентичност, тия масово имат психични проблеми със себе си и неприемането си. Автоагресията рано или късно избива в още по-зловещи психични отклонения, омраза, и такива хора са анти-социални. Нагледала съм се на ривърс расизъм....виждала съм негри и негърки!!! (тоест в можествено число, и това е огромен проблем, де да беше само една...) да ми казва, че иска да избие целата бела раса...... Това ако не е расизъм и расова омраза, тогава какво е не знам. Масово си учат децата да мразят белите. Ей така, просто ги учат, че белите били гнусни, били убийци, били психопати, били ги ограбили, били ги заробили, и се хващат за едно нещо наречено white supremasy, и почват едни страшни обвинения, че сме им взели света, африката, здравето, богатствата, били сме ги подтискали, държали сме ги гладни, не сме се грижели за тех.... Една щеше да ми извади очите, щото я помолих да си прибере африканската коса в киното....не можех да видя нищо от нея и я помолих да си я събере, едно кофище чучнато на главата й ...тая направи скандал, била съм я обиждала и унижавана на расова основа...това им били африканските прически. Викам не искам и да знам за африканската ти прическа, аз съм си платила билета и искам да гледам филма, а не кофата на главата ти. Леле, тая като се разкреще.... изруди....

oops, supremacy ноо е объркващо да цъкаш клавиши на неколко шифта ебаси.... а па гнусната дирска транслитерация е направо побъркващо неадекватна!

Какъв е изводът: негрите имат проблем не само с цвета на кожата, а и с чертите на лицето като дебели носове и т.н. Т.е. не е достатъчно просто да си бял.

Най-характерното е издадената напред долна част на лицето - "челюстен прогнатизъм".

На по-прост език казано - муцуна като на маймуна.

Аз съм виждала негър-албинос, страховито зрелище, сякаш е варосон, с кървави очи и мръсни суро-розови коси!! Отвратително зрлище, мислех, че ще припадна, а съм смел човек!! Само извратени хора могат да ги пласират и то на моден подиум!!!

Деца са - да са живи и здрави. Но на мен лично ми изглеждат ужасяващо.

Аз съм ЗА сестра им Шейла!

Извратения чичко, поръчал си тези две момичета и "подкрепящ" ги в професионалната кариера, не го ли е срам?? Къде са евро-атлантическите ценности?

ГОЛИ ОХЛЮВИ.

Кошмарната подмяна на хубавото и нормалното продължава :(((

Няма какво да се лъжем - грозни са! И то много!

и това ако не са изван земни...ела ме ритни

Предполагам че съвременната медицина е наясно със проблема и на албиносите и на тези които ни налагат идиотски модни тенденции.

Приличат на духове ...тръпки ме побиват. Българската красота дано не последва тази тенденция, че освен на джуки и нарисувани вежди ще гледаме чучела.

Българската красота е Мара отварячката и Преслава

Поредната либерастка реклама на "различните". Ами не, да са живи и здрави, но това, че са различни не ги прави автоматично красиви, на мен ми изглеждат зловещо, като извънземни.

Ма как бе? Как искаш да са живи? Не са ли виновни според теб, че са такива? И парадират с извратеността си, а? Не парадират ли? Че са различни? Не ти ли се иска да им забранят да се показват на светло, да не плашат хората, а да излизат само нощем навън, като таласъмите и вампирите, а денем да ги задължават да спят в ковчег, а? Не ти ли се иска? Нали така искахте вие хомофобите, особено за гей парадите?

ако ще у кучи г.з да се наврът да спят, но не може всяко плашило да го снимат за списания с етикет красиво

Страхотни са, желая им успех!

Ужас

и ах колеги негри-албиноси -момиче и момче в университета...инто черните,инто белите ги приемат за свои... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.