Коментари - Водещата Мария Цънцарова стана майка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не знам Цънцарова ли е ква е обаче на тая снимка с букета барабар с тоя ухиления пред нея направо на "братчедите" ми мязат...

Мария...коя? И тази ли иска да е известна и си плаща, че да пишат сълзливи истории за псевдо-романсите в живота й? Мислех, че само Златките и Николетите правят такива неща, но явно толкова им е акълът и на днешните "водещи". Никога не съм я гледал тази тетка, но да й е честито семейното попълнение и да купи нещо смислено на детето си, а не да си хвърля парите по платени статии :)

По - добре да се пише за работещи жени, отколкото за онова недоразумение Злата-отврaта. И да, в смаляваща се България новината за новородено в семейството на сключила граждански и църковен брак двойка над 30 години си е направо сензация - защо да не ги дадат за достоен пример за подражание.

На любимата ми водеща Мария Цънцарова й пожелавам здраве, много късмет в живота, винаги да бъде усмихната, като досега и да ни радва с успехите си! Честито още веднъж Мария!

Браво! Да е живо и здраво бебето! Дано повече бебета, че изчезваме, народее!!

Честито!То да се роди българче с име Георги си е сензация.Да сте живи и здрави и щастливи!

дерт мий сега кой е голев, или по любов

Толкова грозни коментари за нещо, толкова хубаво, като раждането на дете, скоро не бях срещала! Да не говорим за граматическите грешки във всеки един коментар, а тръгнали авторите им да коментират журналистката, журналистиката и всичко останало... Толкова злоба, толкова жлъч и злост - ето затова, с такъв лош народ, няма как да вървим напред! Съжалявам ви всички вас, писали до тук, с изключение на първите два коментара. Толкова сте жалки и нещастни с пълното си отрицание на всичко - дори на хубавите неща.

ама ти всичките коментари ли четеш :))))) разсмя ме :))) благодаря ти !!! във България живеем няма какви други да са коментарите а и туй Марийче май не е от будещите позитивни емоции хора - заядливичка ми изглежда - иначе бравос нека ражда млада хубава булка може пък детето да е по-добро от нея тей че ето ти позитивен коментар макар и с неправилна пунктоация ;)

Коя е тая вуйна и за какво се бори?? Иначе съседът отгоре си изтупа килимите, защо не сте го отразили? :))

,...в Бг-медиите , повсеместно!

Тесничка е, така че е била със секцио. И сега пак си е тесничка.

искаш я а кьефи те май?

Тесното винаги кефи, брат!

Ликуй, народе! Най-сетне водеща стана майка! Е, те това него очаквахме!

селяния превзема.Станахме бетер гето .Арагатни нахални селяндури стойте си на село .

Тази има ужасно аграрна външност. Това ли са ви водещите в България? Сигурно е родина на някой, за да я набутат в бг телевизия, ама то там по друг начин не става май..

А ти , какви други ''кадри'' искаш да има в Бг ? Естествено е , грозни, неграмотни , фъфлещи , любовници, връзкарки , нечистоплътни , политически назначения .... Затова България е ЦИГАНИЗИРАНА ОТ ЦИГАНИЗИРАНИ ПОЛИТИЦИ. Както се изказа и Владо Въргала преди няколко години в едно предаване по ТВ: ---''МНОГО МЕ Е СТРАХ , БЪЛГАРИЯ ДА НЕ БЪДЕ ---ЦИГАНИЗИРАНА''... За съжаление , циганите в Бг станаха роми ,а останалите ,....цигани. С любезното съдействие , на Бг-управници и политици.

за външност ми допада да ти кажа - ужасна е по-нрав никак не ме кефи може би такава трябва да е една журналистка ама знам ли не бих искал да ми задава въпроси и да ми търси керливи ризи

До къде стигнахме с Нели Хаджийска , от ''ТЪРСИ СЕ'' ??? МноО ми е на грижа!

мен пък ми домъчня за стрина Лиля Мърлавиля- от два дни нищо за нея...Мъка, мъка...

момчета спрете да онанирате пред телевизора ами се хванете на някаква работа ! :)))

Докато не стане баща, хич не ме занимавайте с нея...

Честито. Но тази е ужасно неприятна,поръчкова репортерка.

Коя медия в Бг , не е платена?

Други , за сега в Бг няма .

Да са живи и здрави и още да роди,но никога да не е "водеща"-не става.само с връзки не става ,трябва и акъл и визия и харизма .А тези неграмотни "водещи"направо са негледаеми и неслушаеми с гъгнещите си гласове и неграмотност.

Пълно е в телевизиите с такива теле-старлетки, които са напълно безлични и никой не знае и не помни

Честито! Да са живи и здрави!

ЧЕСТИТО!!!!!!!Бъдете живи и здрави!!!!!!!!