Златка Димитрова кръсти сина си (снимки)

Златка Димитрова сподели снимка на сина си Миро в църква и обяви: "Вече християнин!"

Обратно в новината

Коментари - Златка Димитрова кръсти сина си (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Детето - християнска вяра, а мама дибидюс! За какво ги влачите по църквите, като понятие си нямате от християнска вяра? Не съм моралист, ама едното с другото не се връзва.

Не мога да го разбера това парадиране с децата. Още от родилното - дай да качваме снимки във Фейса и да събираме лайкове. Детето дали е съгласно или не - няма значение. Не съм суеверна, но все ми се струва, че има "лоши очи" и завист, които могат да навредят на детето, чиято снимка е качена от "грижовната" майка с цел да се изфука. Да не говорим, че могат да го гледат и педофили...

SG

Не сте суеверна, но вярвате в "лоши очи"? Защо според вас трябва тя, или която и да е друга майка, да прави проблемите на педофилите свои? То да вземем да крием бабите си от геронтофили, котките- от зоофили и т.н. ... ;) В страх не се живее добре.

много си проста...

Бегач си пий хапчетата, че в главата ти е голяма боза. И повече не ходи в сектата че ще те до подлудят. Вие не правите разлика между стария и новия Завет, ама какво да ти обяснявам като при протестантите е всеки както го разбира. КОгато България е била покръстена Христовата църквата е била една и за протестанти никой не е и сънувал. Факт

Докога ще ни занимавате с този БОКЛУК ЗЛАТКА ДИМИТРОВА

Детенцето е много хубаво! Да е живо и здраво!

Пичове-един нескромен въпрос-некой да знае тарифата на тоа травис ?

Абе ако си готин пич, вярвам ще ти плати добре.

над 95% от децата са абсолютни тъпаци! не се шокирайте, моля! не са виновни дечицата, а на пръво място българските тъпи бизнесменчета! после са родителите, дето преследват парите като невидели, кой от нужда/по принуда, кой толкова е изтъпял, че си мисли, че парите са всичко в тоя живот мизерен?!? аз ви казах, че сте тъпаци, ама на, вие се съмнявате! недейте! моля! да си тъп и да си умрел било едно и също! и в двата случая НЕ РАЗБИРАШ...

ами, ако е тъп като майка си и грозен като баща си, горкото дете

Бащата ще да е от много умните, че ако се метне умно като него да е на "келепир"!

gonzales

аз съм кръстил 2-ма синове и кво от това ? вярно е , нямам боски и секцио , но не съм и толкова прост като тая. знам че живея в БГ , както и коя е столицата и.

съжалявам да го кажа и не е от хейт, но на тази снимка с целия й глам екип, прилича на травестит, много груби мъжки чертина лицето и тези крака, които е направила от много тренировки, за да влезе бързо във форма, да не я зареже мъжа й и да докаже, че може да съкрати максимално ефекта от бремеността я правят още по-мъжествена. И не е хейт, просто като нямаш перманентна работа освен тук таме някоя реклама и някои снимки и всеки ден тренираш, ами по-добре се хвани да учиш или да работиш нещо доходоносно, поне да допринасяш към семейния бюджет и да имап сериозна причина да имаш детегледачка като работата ти е да се снимаш тук таме няколко пъти месечно. Извинете, но е обидно за жените, които освен да си гледат детето трябва и да работят от 8 до 5 и да нямат детегледачки за да се наспят като по цял ден осевен тренировки работят в офис със сериозна професия.

Нямаше ли закон, който забранява на дебили да се размножават Трън, трендафил не ражда!

Това юначе скоро ще се накара на мама заради снимките :-)

По-добре да й тегли едни бой, че да й понамести разхлопаните чакри!

Много красиво дете! Да е живо и здраво! Чак не мога да повярвам,че този кон го е родил!

И на кой му пука, че кака Пенка от Сусурлево си кръстила чадото? Коя е тази мома? Пак ли някоя дама с леко поведение рекламирате (срещу 200-300 лева)??? Не ставайте жалки!

Трябваше и урок по естествено кърмене да покаже вчера по тв-то, не само плоски кореми.....

Тя златиту е така - веднъж снима детето, след това 15 кадъра по корем и по нищо друго.... Много се радваме, че е във форма след раждането, но това е така със всяка трета жена у нас, повечето полагат грижи за себе си и не живеят у фъцбука, да покажат как ще си боднат ботокс преди 40, защото - така пък... Някои неща са прекалени и излишни.

Приместих си го....

Благодаря ви ДИР, че ме държите в течение относно живота на Златка! С нетърпение очаквам заглавието: "Златка се оригна след вечеря"

След вечеря Златчето обикновено пърди.

Не разбрах бебето на колко месеца е??? Родено е на 17.10.2016г.и както винаги по вашите изчисление е на 5 месеца,върнете се в 1-ви клас,защото бебето е на 6 месеца!!! ОК!

Айде дайте и по света и у нас че цела българия да види тази тъпа новина

Голите снимки (3-та и 4-та) са кощунство в ритуала, за който госпожата е съобщила на МЕДИИТЕ. Извън това да я питам, това там уоки-токи на задника й за какво й е? Да не се е цанила за лесничей (5-та снимка). Предлагам й да препаше и един смартфон? къде къде е по-фешън .

Па барем мирне!

Малцина останаха, които още не са я боднали, и няма да се навият и пари да им дават.

Да е живо и здраво момченцето!

Щука

Поне не са кръстили детето Патрик или Майкъл, въпреки кича, който тресе младата дама. Поздравления поради тази причина и да е живо и здраво детето! На всичката циганизация намирам тази новина добра.

Освен това Христос е казал ДОВЕДЕТЕ ДЕЦАТА. ПРИ МЕНЕ И НЕ ИМ ПРЕЧЕТЕ.Как да ги доведат като не са християни?!

На бля , бля при пастора да ги доведат децата

тая коя златка е- русата, черната, бялата...

Това не е ли лицемерно от нейна страна да се пише за голяма християнка? Човек разбил чуждо семейство?

В Библията пише , се е приел някой християнството се кръщава човека и целия му дом.Ама нали протестантите почнаха да венчават еднополови та затова им се струва, че са само възрастни се кръщават.

Аз да попитам неуважаемата Църна Златка, майката на човека с който живее, присъства ли на кръщенето? За един прЕател питам...

Извади гредата от своето око, а си тръгнал да вадиш сламката от чуждото. Има кой да съди всеки ще отговаря САМО за своите грехове.

Не се ли пише "митрополия"

са същите простачета като Златка след като не знаят каква е разликата метрополия (град). Метрополис - Да не се бърка с колониалното значение метрополия

И ти уважаеми, си същия като Златка и дирчетата. Метрополия не е град, а държава, която има колонии. Разговорно държава-майка. А град е полис.

Водното кръщение е много важно, също и миропомазанието. След като Христос се кръсти в река Йордан ти кой си, че ще го опровегвваш. Или четеш като дявола евангелието.

Той като прие, искаше ли или ти му я даде, без да го питаш? А ако искаше да е протестант?! Голяма новина. Адски е важно просто...

Бягай си в сектата и от там не се показвай, камо ли да пръскаш мозък.България е православна от времето на цар Борис 1.

Личния живот на Златка Д не ни интересува.Не ни го натрапвайте ,моля ви!

Пак ли с тая ще ни занимавате?Голям праз като си е кръстила детето,вече няма не кръстени деца като при соца.Стига сте ни я навирали,има толкова стойностни хора,за които може да пишете.

На вниманието на Главния Редактор на "светските новини" Моля, да престанете да ни занимавате с тази особа всяка седмица, толкова ли няма нищо друго, което да предтсавите на вниманието на читателите си????? Моля, бъдете по- креативни...

Шумете, кажете ни обаче за коя точно Златка. Не сте писали скоро за тризначките, за Митьо пищова, за Мара певачката. Хм, забравих Николета, бе. Как можах. А и за лорда-ватман??? Имаше и един с бастунь... За тези люде теми бол: силикон взела, силикон отдала. Спала с тоя, спала с оня, първо с тоя, после с оня. Била на Малдивите, после била на село при баба си-но тайно да не я изтипосат у некой сайт, след туй пак на Малдивите. Лева резба, коя е гайката и кой е винта с лявата резба... Ако с резбата Сичко си е на ред, с колко ХИЛЯДИ мацки е спал (или сънувал, че спи-последното как можах и да си го помислА)... ТрЕбва елитът на нацията винаги да присъства на цели екрани. Иначе ША ги забраИм. Я нЕкой от тех шавне и ние трЕбва да знаеме веднъг... А иначе да е живо и здраво детето. Да расте в обич и да радва родителите си.

И акъл и корем - от плоски по-плоски! Да чукаш на дърво да не те сполети!

А какво общо имат снимките по бански с джукести мацки с кръщенето на Миро ?

християнче, с невенчана според канона майка, и с кръстник от пътя уловен!

Според канона, свето кръщение могат да приемат всички. Вероизповеданието на родителите няма никакво значение, както и семейния им статус.

абе, като са чак такива праведни християни, че си водят детето на кръщавка, защо не се ожениха, както си му е редът? Това дете не е нито захвърлено, нито изоставено от родителите си, че да бъде кръщавано без брак. Поне по документи и майката, и бащата се знаят кои са. Няма лошо да са християни, няма лошо и да не са. Ама за едното да си християнин, пък за другото - не, си е направо смешно и нелепо

Браво!Сега с нетърпение чакаме годинката,после втората...Информираѝте ни,моля,че не мога да спя,докато не видя такава важна новина за тъпата Златка.

Тя не е тъпа, тя е плоска!

вчера я гледах по бтв, много е заглубяла и грам няма от предишния си чар и с една мазна руса коса и като си представя и колко е проста и тъпа

Уважаеми дами и господа от Дир.бг, ако се себеуважавате като медия повече никога, ама никога не ни занимавайте с тази простовата и неграматна жена!

Упс, неграмотна!

Неграматна си е отвсякъде.

И нахална... та даже нагла фъфлеща пуйка.

Коя е Златка Димитрова,че трябва да ни интересува житието й.Една обикновена жена, с пластични корекции. Нищо особено. Защо ни занимавате с нея.Тя е никоя.