Пуснаха дънки, които ще накарат хората да говорят за вас

Съвършено прозрачни дънки от пластмасова материя, през които се вижда бельо и голотии, пусна фирмата за телевизионни продажби "Топшоп", пише в. "Метро".

Обратно в новината

Коментари - Пуснаха дънки, които ще накарат хората да говорят за вас | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма нужда от дънки - тръгвам си по бельо. Ама де, пари ще им давам за найлоновите дънки !

Тези дънки - дали ще има от всички размери?

Лошото е, че сега разни Мишелинки ще се набухат в тия прозрачни гащи и ще заживеят с мисълта, че са неотразими....

Не сте дали насока триъгълника да се епилира ли или да си седи натюрел?

. . . Дамите да не носят нищо друго ! ! !

Не стават за криви крака

Дир-а почнахме съвсем да я даваме през просото май ... Айде на врачките, извънземните и рептилите молим!

Тези "дънки''са единствено за рибари.

А спорет мен идеята е била майтапска. В Британцията редовно се правът партита за майтап - особено рождени дни или сватби, младежки партита и просто ей тека. И аз съм правила шегаджийско парти - секи да дойде тека че като влезне в стаята и да стане смех. Аз съм се обличела като вещица...това ми е любимата роля! :) като зомби! - и тая я обичем! :)))) като паяжина....:))))) това беше по Тиквения празник.... на детето съм шила дрешки за текива детски партита....най-сладък беше в един костюм на бяло зайче, дълго го пазих после, ама го израсна.... На моите партита, редовно каня гостите с уговорката, че в градината има малко надувно басейнче и легла за печене :) и който иска, идва с бански отдоле и се пече.... Барбекютата винаги са ми майтапчийски - имах парти, на което сервирах барбекюто да изглежда сурово .....:)))) шегаджийски бе! едно време имаше едни магазини как им беше името...за такива парти шеги - продаваха пърдящи възглавнички, пластмасови прозрачни дилда, жаби които квакат като ги стиснеш, говорещи маймунета кукли..... За донрото настроение просто. На Аскот, съм виждала големо аристократично и ноо богато парти....с текива костюми, ама това беше за ноо богати хора....пристигаха със скъпи коли , облечени като от динозавърската епоха....сигурно само кюстюмите са стрували стотици...сигурно са били шити по поръчка. Не бех поканена да влезна, иначе щех да дам отзиви :)

Завиждам ти.

Душо, при мене секи ден е празник.... масата хора не верват, но е тека.....:) МаЖо вика, нема толко празници никаде другаде, при нас отпочва от сутринта...:) кащата е пална с радост и щастие, а ние се кефиме, и те тека, фърчиме из градината, търчиме наокуло, вършиме глупости, абе ние сме шесливи! преди малко нахраних котето, ми то как ни радва! ресах го, чесах го, храних го, гаделичках го, мачках го, разнасех го.... пием кафе в градината, сервирам закуска, времето е топло веке....и се кефиме...ние не сме спрели да се кефиме.... живота ни е парти, кефиме се сека секунда....:)

Не са ли пускали брахиозаври на партито ?

е сега направете и блузка от този матерял де

Че кой ще купи такава простотия????

Luna0102

Дънки от пластмасова материя- това не са дънки, защото ако са трябва да са от памук. Това са пластмасови панталони, които може да се ушият и от найлонови торбички. Единственото им предназначение според мен е при флайфишинг - панталоните се комбинират с гумени ботуши.