Злати с първа фотосесия по бански след раждането

"Приятели, с радост ви споделям първата сесия по бански", обяви Златка Димитрова във Фейсбук.

Обратно в новината

Коментари - Злати с първа фотосесия по бански след раждането | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да бе, да ... да не окаже и нейния г.з с целулит, като на Кардашиян.

Моля не я показвайте преди лека нощ. Децата няма да могат да спят.

ей това да си показваш катерицата и балкона е като дрога....и на 80 пак ще иска и още и още...понеже постоянно ни занимават с изчадия като това на снимката, затова да не се чудим какви деца ще порастат...

Много фотошоп, много. Прилича на зле поддържан траверс.

Грозна разкрачена картинка .... много зле !

"Злати" прилича на Златко в тая фото сесия. Това жена ли е с такава конструкция. Ужас.

Какво е "мЕтрополия" ?

Синът й приел християнската вяра и тя като съвестна майка-християнка се разсъблече публично.

ОТ КОГОТО ЗАВИСИ, УМОЛЯВАМ ДА Я МАХНЕТЕ ОТ ТУК ТАЗИ...

а бе гурльо смотан остави хората свободно да си изкажат мнението за тази, знаем че ти е платено да и лъскаш кухия имидж, но в 21 век сме вече, стига с тази цензура, направих си труда да прочета всички скрити коментари и в 90% от тях нито имаше обиди нито цинизми нито накърняване на доброто име на който и да е, просто хората не я харесват и си го казват, голям смотаняк си модератора и смешен и жалък

Като й гледам разчекнатия бюст се сещам за Пикасо.Твърде сюрреалистична гледка!

Mного пошло!

Искам да знам има ли мЕтро до Видинската мЕтрополия и бързо ли се стига до там.

много спортува, много работи върху тялото си. Не се поддържа лесно такава фигура. Да беше отделяла половината време нещо да прочете или научи, щеше да стане сравнително интелигентна жена. Какъв фотошоп, какви пет лева - в лицето е станала пъти по-грозна.

Представяте ли си без фотошоп каква е истината? :)

На един известен травестит, не му помня имената и прякорите по рождение и като "жена". Даже оня се е пипнал със скалпела и е по-нежен в раменете и бюста. И сутиенът ли е бутафорно татуу? Да беше станала кетчистка или боркиня като Станка, пък то нищо. Вместо сегашното, щеше да носи слава на България.

Да живее фотошоп!!!!

Във ВИП брадър ги видяхме кви са красавици. Обикновените жени, които срещам всеки ден по улицата, са в пъти по-красиви. А тия "випове" са красиви само като се напудрят като статуя и след това ги обработят добре с фотошоп.

Структурата на тялото е като на плувкиня. Широки рамене, тесен таз. И защо все е разкрачена, това мода ли е, що ли?

Да. Мадона като я награждаваха преди няколко месеца скандализира публиката като се разкрачи и намести микрофона: "Чувствам се по-добре с нещо твърдо между краката си". И произнесе феминистична реч, стоейки през цялото време разкрачена по мъжки -за привилегиите на мъжете, които биват приети нормално, докато за същото жените ги наричат парцали и курви. Та, Златка може да иска да е актуална.

Незнам защо се пише за нея цяла седмица.Коя е тя,какво е направила?Понавам млади майки2328годишни с2 деца и без да са ,,Златки изглеждат сто пъти подобре.И имат 100ангажименти ,а не само дс се чекнат.

Чака ме много работа (домакинска) днес. С удоволствие прочетох всички коментари, кой от кой по-верен и духовит. Просто ми оправихте деня, искрено благодаря на всички блестящи писачи! А на "Злати-то" вместо да си показва работните атрибути, пожелавам да върви да си дундурка произведението.

В тая тема ако видя цензуриран коментар, веднага му давам плюс, въпреки че не мога да го прочета. Егати разчекнатата сесия.

сега 2 въпроса : кой й е пластичният хирург , защото като тръгна са си слагам силикон ,определно искам да го избягна , че й е направил умопомрачителни грозни гърди. втору въпрос : " злати " ли се казва или " златка " и какъв е проблема да я наречете с правилното й име ? аааа , да , не го харесва ,ама иска да йе йизвестнъ. ....

ахаха, вижте снимка 6, как банския стои във въздуха отстрани, вместо да е долепен до корема. Май повечко са поизрязали, отметнала се е ръката на тоя дето е работил с фотошопа:)

коя е тази и на кого му пука много смешна журналистика

Ужас....

Ох, ше падна.. Злати... Първа либовница ли ви е, че на тая смешница така й викате. Еталон за подражание, милата Злати!

Първата сесия по бански (за деня явно), но за съжаление - едва ли последната. Това нещо ако някой го харесва, има сериозен проблем с алкохола.

като й гледам снимките ма тя бая путище ще да има, а

Кът са я снимали гола май май второ ще има.

Прилича на книжка за оцветяване, толкова е нататуирана. Златките са отдушник - тъпи, загрозени, простодушни, как да не им теглиш една майна във форума!?

Мумията се завръща ...

никаква женственост, отвърт, груба е, не става

Махнете веднага тази "важна"новина!Не виждате ли,че няма един положителен коментар!?

Една дълга пръчка, антипатична!

Самия начин на озаглавяване означава, че "Злати" е близка до Редакционната Колегия, ако изобщо има такава.Добре е да знаете,че все още има мислещи и съвсем натурални хора ,които нямат нужда от такива селски внушения.

Става

За какво по точно защото ако предположа за какво пишете направо сте се намразили:))))

Защо между двете силиконови топки може да мине куче с кокал?Това ли са новите моди в оформянето на вимета?

Да зе да не се изпотяват

И колкото и да се чекне,пак си остава "златка."Има далеч по-важни неща в живота!И не ни насаждайте "златки",това е лош вкус!

Ми какво да кажа!който я е виждал на живо ще разбере защо не мога да намеря думи!това което виждате на снимките е много далече от реалността за съжаление!

Бански?Аз пък си мислех, че Златка го раздава само дибидюс!

Най-важното е да се похвалиш с тяло след раждането!

Когато имаш 20 см разстояние между двете гърди и когато едната сочи север, а другата юг. Нещо не е наред...