5 въпроса за ”Междузвездни войни: Последните джедаи”

По случай Деня на Междузвездни войни - 4 май, ви представяме 5 горещи въпроса, чиито отговор очакваме да получим в новия епизод от сагата.

Обратно в новината

Коментари - 5 въпроса за ”Междузвездни войни: Последните джедаи” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

САМО АКО НЕ ГО ГЛЕДАМЕ НА КИНО ЩЕ ПОКАЖЕМ МАЛКО ОТ МАЛКОТО КОЛКО БОЛЕЗНЕНО Е ПРЕДАТЕЛСТВОТО "ПРОФАНАЦИЯ-7"

ДАЖЕ НЯМА И ДА Я ГЛЕДАМ "НОВАТА" СЕРИЯ - ЗАЩОТО НЕ Я ПРИЗНАВАМ ЗА ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА ИСТИНСКИТЕ МЕЖДУЗВЕЗДНИ ВОЙНИ НА ЛУКАС!!! Дебилизъм, извращение предизвикващи погнуса са ИЗМИСЛЕНИТЕ "продължения"!!!!

1. Какво ще стане с Кайло Рен и Първия ред? Същото което стана с империята и Дарт Вейдър. 2. Какво е фамилното име на Рей? Скайуокър. 3. Кой е Върховният лидер Сноук? Е как кой.. що за въпрос е това. 4. Кой е/са последният/те джедай/и? Думата "последни" е символична защото няма да има последни джедаи. Ако няма джедаи, няма Стар Уорс. Ако няма Стар Уорс Дисни нямат кокошка която редовно снася златни яйца. 5. Какво можем да очакваме от генерал Лея Органа? На нейната възраст нищо. По-скоро какво можем да очакваме от Фазма. Тъй или иначе очаквам боза. Този път няма да се вържа на въдицата и няма да хукна към киното в денят на премиерата. Rogue One беше в пъти по-добър от TFA. Както и да е де.. честит 4ти март на феновете.

Не може да има такъв празник, защото няма такъв филм.

няма да им дам и 5 лева ако ще и 3те нови серии да ми покажат.... дисни успя да направи междузвезни войни за 10 годишните си фенове... детско филмче

Ми те защо дадоха няколко милиарда за правата? Ей сега тепърва почва цоцането на марката. А и се говори, че се обмислят съвсем нови герои, защото на хората им било писнало от сапунката около семейство Скайуокър.

аман от противни чернилки и тъпи серии

Аз мислих, че само на мен ми е отвратителна тази потна лъщяща мазна черна мутра! Аман от криворазбрана толерастия, защо не служат и по един индианец, китаец и индиец за пълен комплект?

Изгледайте в YouTube The Old Republic Knights of the Fallen Empire и после ми кажете, че не искате такъв star wars филм вместо претоплените бози за умствено изостанали, които получаваме!

Има предвид изгледайте трейлъра на играта със същото име.

За мене епизод 7 е супер разочароващ, всеки с който съм говорил и е фен също. Пълна боза. "Roque one" беше в пъти по-добър. Въобще май няма да го гледам на кино.

Няма да я гледам в кино тая "част". Да си я гледат евреите в САЩ. Няма да им дам и една стинка.

Не се чувствай задължен да ни уведомяваш за намеренията си.... никой не те и кара да го гледаш и не му трябва твоята "една стинка".

засрами се, така наречените продължения от ДИСНИ СА ПЪЛНИ ИЗВРАЩЕНИЯ И РЕЗУЛТАТ НА УМОПОМРАЧЕНИ ВРАГОВЕ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО

"Последните джедаи" последните юдеи ли означава ? Шибана мултипликация, не мога и 5 минути да изгледам.

След последното продължение от 2015, всъщносот по-скоре риемейк, който буквално показа среден пръст на всички фенове на сагата, остана ли още някакъв ентусиазъм относно ново нещо, кръстено Междузвезни войни. Аз последната част я гледах на три пъти. Никаква нова идея, много слаб сценарии, направо незнам как човек на 8 годишна възраст може да гледа толкова слаби диалози с толково много празноти и слаби места в сюжета, че ако не беше жалко за любима ни сага да си умреш от смях!