Коментари - Как се облича новата първа дама на Франция | life.dir.bg
назад

Как се облича новата първа дама на Франция

Новата първа дама на Франция се казва Бриджит Макрон. Тя е на 64 г. и е 25 години по-възрастна от президента Еманюел Макрон.

Обратно в новината

Коментари - Как се облича новата първа дама на Франция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тя изглежда много щастлива и с право. Големи деца, внуци и млад мъж, а не младееш дядка. Сега стана и президентша Какво повече . Но в същност е грозна и особено неприятна изкукуригала , защото се прави на 20 год, а и бабичка. Жал ми е за ПРЕЗИДЕНТА МАКРОН. Вместо влюбен в млада и умна красавица, той разтрива баба си

Когато вие се уредите с такова симпатично младо гадже, че и за президент се пребори момчето, едва тогава ще се успокоите. И ще спрете да пишете щуротии и обиди, надявам се. Просто завиждате на госпожата!

Бързам за фризьор, че може и да ми излезе късмета с тоз френски макарон,

С тези две клечки наречени крака дето ги перчи с впитите дънки сакаш е тинейджърка направо отблъсква ама както с младия недоносен ''мъж'' така и сега с президентството май си е голяма ''умница''. Сега вече президентството на франсетата ще се огласи от деския смях на внуците и...

извратена работа и тия ни дават акъл и нащи дупедавци им се водят???

Аз пък мисля, че ако връзката им датира от последните 2-3 години, да - Макрон заслужава упреците ни. Но, той се е влюбил в нея още като ученик..., тогава, когато тя със сигурност е изглеждала много апетитно. А на тийнеджърите ангелите им са слаби. Увлича се, задълбочава чувствата си, свиква тя да е до него, да го подкрепя за всичко и сега вече е много късно да я "гледа" с други очи. Навикът е втора природа!

какви ги говориш - 2-3 години. от 20есе дена е, праи се на интересен, да го дават по телевизора *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тозно за такива като теб писах : прости, тъпи и тесногръди бай-ганювци!

ПОДКРЕПЯМ! Да, тя е била за него жена с външност на барби, привлекателна и апетитна, майчински настроена и обичаща и момчето, и мъжа в него, подкрепяща го морално и материално (тя е от много богато семейство). Той е заявявал публично, че тя му е помогнала да бъде днес това, което е. Юлия Высоцкая е 35 год по-млада от Андрей Кончаловский, и си се гушка с него повече от 20 години. Била е 20 годишна, когато е станала любовница на 55 годишен женен мъж и се е онъжила за него, след като е забременяла. Биографите им казват, че е бола готова д аму бъде само любовница, да не го развежда. Той е пожелал да е оженят, като е разбрал за бременността и и е зарязал заради нея поредната си съпруга. Каква е разликата? Кой е казал, че спрямо мъжете може да се приеме "геронтофилията" и "педофилията", а спрямо жените - не!? И кои са тези, които ги съдят?! Ако те се чувстват добре заедно?! НИКОИ! Хората, които ги съдят са просто едни тесногръди бай-ганювци. Има една приказка: Кучетата си лаят, керванът си върви! Така че не се хабете напразно!

Има снимки в нета от годишната снимка на класа с госпожата. Днес е бая по-секси от преди. Със сигурност не мога да я нарека апетитна, барби или нещо такова, по-скоро бля

Shteshe da e zabavno ako komentirashtite v tozi forum pokazvaha i snimki v cial rust :)))) Vijte se v ogledaloto i sled tova komentiraite jeha na 64, koiato izglejda po-dobre ot pone 80% ot zatlustelite maimuni pluskashti pyrjeni kartofki ot KFC razpileni vyrhu mazna hartiika mejdu niakolko ogrizani kokalcheta panirano pile, byrsheiki rychichki v kracholite na poslednia model adidas ot ilienci

Къде ги във Франция тия затлъстели маймуни в KFC? Питам, щото KFC влезнаха във Франция тази година, а пък французойките във всички възрастови групи са по-слаби от българките.

Тези тъй наречени евро лидери направо къртят бе. Я да изброим - баба Меркел, алкохолика Юнкер, Франсето с баба си, наш Тиквунчо. Че то по-голям майтап от тоя евро съюз няма бе. Само вижте лидерите и всичко става ясно. И как някой хора не се усещат на какво приличат. Е то и за нас важи де.

А вечер двамата сигурно си играят на "Дай бабо огънче".

В случая жената си е много добре. Има си три деца, седем внуци и млад мъж. Тя си е получила всичко от живота. В момента е и президенша на Франция. Защо да не е усмихната и радостна. Този който нещо не е вред според мен е самия Макрон.

Е ако педофилията за теб е нормално. Браво!

Първият съпруг на г-жа Бриджит Макрон се казва Аndre Louis Auziere и е директор на банка.

Както иска да се облича госпожа Макрон, важното е да не се съблича. Бриджит Бардо на младини е изглеждала ..... ох, да не казвам как, ама и за нея сега не е препоръчително много да показва.

Как се казва първия съпруг на съпругата на френския президент и Макрон кой е подред ? Благодаря предварително.

Тази прилича на героиня от планетата на маймуните. Бъкана с пластични операции и по-сбръчкана от Джейн Фонда.

Защо сте толкова злобни?! Някой бърка ли се на вас?Щом е щастлив

Авно, че ни се бърка щом ни го тикат да му се възхищаваме!

Президент геронтофил си избраха франсетата, скоро и зоофил, а може и некрофил!!!

Само да ти кажа, че повече жени се омъжват за старци и това според общественото мнение е НОРМАЛНО.

Най-после френският президент да се появи с майка си.

щом хората са заедно и се обичат, не виждам на нас как ни влиза в работата и защо се пишат постоянно някакви обидни коментари. Жената е прекрасна, двамата са много успешна двойка, той едва ли би постигнал толкова много без нея.

Скоро и деца ще си имат, а тя ще кърми до 100г.

Шерцингер като искаше деца Гришо направи ли й? По цял свят мъжете са мъже, само тука са някакви претенции.

Абе той я познава от 25 години. Браковете с ткава подължителност, незавсимо от възрастта или с добри или лоши. Какво мислите само за е.....На всеки мъж след 50 не му става , както на 30. Ама за жената няма значение. На 60 сексът за нея е по-хубав, отколкото на 30.Като станете на 60 и мъжете и жените ще разберат за какво стваа въпрос.Светът е шарен и много от вас не са узрели да го разберат.

Това са пълни глупости. Пичът просто е извратен. Всеки истински мъж ще предпочете по-младата жена. А това, че след 50 мъжете не ставали за секс е... брутална простотия.

Затова някои пенсионери мъже са държали рекорди по стването. Може би проблемът е в теб скъпа.

Сори ама повечето мъже след 50г имат редовно проблеми със самолета. Или с вдигането, или със свършването. тук таме има единици, които и бебе може да направят на по 80г, но то в днешно време е с помощта на виагра. Не се говори за този проблем, но всеки чичко "ценител" си ходи зареден със сини хапчета. Вие мъжете може един на друг да си разпъвате локуми, но ние ги виждаме реално нещата как стоят... или лежат.

Миме да твърдиш че на 60 сексът е по-хубав отколкото на 20+ означава че не си правила секс на 20 или поне си мислила че е секс.

Като си направят пластичните операции на лицето, жените на една определена възраст започват много да си приличат - като шимпанзета.

Бабичка

Да му имам на макарона баба му! Тази с единия крак е в отвъдното!

сигурно с розови ватирани гащи, като баба ми

Жена му на Макрон е дърта и грозна, ама мъжът му Гале е млад и хубав!

Този си е хубавец - Mathieu Gallet

Кой на кого ще сменя памерсите ? Това е въпросът!

Взаимното сменяне баба-внуче и внуче - баба е модерно по френските ширини. Баба Меркел се облизва и иска да го модифицира, но с тъмни, млади жребци бежанци. Дано Баба Брижит й сподели рецептата.... Вероятно най-важен е моментът с продухването на бежанските тръби в предучилищна възраст. После то само ще настоява за връзка с бабата и ще се заканва че ще се връща за нея...

Ех, когато ги стигнем французите ще имаме право да говорим... Но е унизително да четем как жените се принизяват само до едно тяло: младо ок, старо за изхвърляне! Имаме още много багети, пардон франзели да изручаме:(

Сега нямаме право да говорим? Това на снимката е нито красиво нито достойно за президентша.

на меките френски китки и бабите им. Ние все още не сме стигнали това ниво и дано не го стигнем.

Първата баба на Франция пере насраните гащи на Емчо.

но в живота нищо не е сигурно!!! В смисъл кой, кого ще надживее. Написах го общо и грубо, но е така.

Влиза Едип Цар в бар и вика: - Здравейте, момчета!!! - Здрасти, mother fucker..

9та снимка доказва, че мумиите са живи и дори се женят.

Вървял си Едип(Макрон) един ден и видял Сизиф да бута камъка. Гледал го как се мъчи и не се сдържал. Отишъл при него и го попитал: - Сизифе, защо го буташ тоя камък ти по цял ден, бе? Сизиф се обърнал, целият плувнал в пот, и му отвърнал: - Абе я си е*и бабата!

В психоанализата това се нарича Едипов комплекс. Мисля ,че има нещо много извратено в този брак,колкото и да се представят захаросани нещата. Украсена автобиография на политик.

А на теб не ти ли идва отвътре когато си до дядо си да му изближеш сладоледа?

Какво е общото между геронтофил, педофил и некрофил? Педофилът залюбил геронтофил, умрял и геронтофилът станал некрофил :))))). А некрофилът... той е МУМИЯТА СЕ ЗАВРЪЩААААААААААААААААААА!

Бабата на Маркон Франсето :)

Мелания и Брижит имат само 10г разлика. М изглежда като на 30, а това бабе скоро бе бъде поредната мумия.

разликата им е почти 20 години.

Мелания е родена на 26 април 1970, Брижит е на 13 април 1953. Разликата е 17 години, което е по-близо до 20 отколкото 10.

Мелания е манекенка.

и източноевропеика ;)

Извън темата как се облича, не мога да разбера как един млад и доста симпатичен мъж е привлечен и си ляга до това старо тяло и сбръчкно лице????? Може да е слаба и стройна, добре облечена, но това не променя факта и особено си личи от снимките в близък план, че тази жена е стара, сбръчкана, дори изглежда на 80г. в лице.... то е все едно да се целуваш с баба си и да ти става от баба ти ..... , за мен е необяснимо

Същото е, както с дъртите мъже и младите жени. Това е нормално, така ли ? Абе кои пък сме ние ,та да ги говорим ? Щом си се обичат, тяхна си работа.

Ми и аз не мога да разбера като видя някое 20 годишно момиче с 40 - 50 годишен чичак с шкембе.

Изключително стилна жена, усмихната и с одухотворена физиономия.Тя и Мелания е с 24 год. по-млада от Доналд Тръмп, но се прие за нормално.Не знам защо това го дъвчат така

Изключително стилна мумия!

А ти си... изключително тъпа българска патка...

Защото Мелания роди.

На мен момичето ми харесва и как се усмихва ми харесва А цирка на параноиците не ми пречи Явно за френската нация нещата са приемливи

Чудя се новата бъгарска дума как е по-правилно да се пише: - Бабоеб или бабоебец?

франсетата винаги са си били уродливи и аморални създания! припомнете си само как са се клали едни други многократно!

И ние не им отстъпване. Спциалитет ни е да пребиваме и убиваме беззащитни.

Би трябвало да се облича: 1. прав панталон 2. дреха с дълъг ръкав 3. поло или шалче

- Скъпа, тоест бабо, тоест скъпа... може ли да си поиграя с гърдите ти? - Може баби, ама не отивай далеч.

- Как се облича новата ти секретарка? - Бързо.

Кога журналистите ще се научат да произнасят и пишат френските имена правилно. В случая Брижит, а не Бриджит (това е на английски). Както са изписали Еманюел правилно. Нищо не им пречи да се консултират преди да пишат или да говорят.

Че коя дама би се отказала от агнешкото ? Само че, нормалните момчета са повече и се влюбват в млади жени, както природата повелява. Е, някои харесват възрастни. Я вижте нашите известни старци - все млади жени си взеха.

Защото явно при нас младите жени са с отклонения. Предпочитат мазните пари пред връзка с млад мъж.

А може би вниманието, кавалерството, интелигентността.....................

Отклонения?, Едипов комплекс може би. Както и да е, сега трябва да прилъжете старците, ако са пичове, да отстъпят младите си булки, да народят дечица и на младите мъже дето са влюбени.

Ама връзката с млад и безпаричен БГ левент е направо за завист. Хем няма пари, хем те бие вкъщи. По-добре с мазни пари, отколкото с прошляк със собственическо чувство.