Дълги дънки с един замах се превръщат в шорти

Американската фирма "Уай проджект" пусна на пазара "разглобяеми" дълги дънки, които с един замах се превръщат в секси къси панталонки.

Обратно в новината

Коментари - Дълги дънки с един замах се превръщат в шорти | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Неудачен панталон, или модел? за нищо не става.

Такива имаше по филмите за възрастни от преди 25 години. Не ми харесва такава реалност.

Много неестетично за много пари облекло!Сигурно и манекенката я срам щом си е скрила лицето!

"На пръв поглед нищо не предсказва, че дънките могат да се "разглобят" E, чак пък нищо да не подсказва :). Те направо са си разглобени, ако ме питаш.

Що за грозотия?!

Много странно определение за "секси" има този, който вижда тези дънки като такива

Грозно...

Е доста е грозно това дъгообразно изрязване отпред. Ако беше ран-, както е в задната част - ок, става, но иначе не.

едни няма да харесат, други ще харесат, а трети ще си купят и хоп - който го е измислил става милионер. За разлика примерно от Рашка, където с плановото си стопанство още са с колхози. Защото според Путkин на народа му е достатъчен боярищник - да се чувства "Щастлив" и да го харесват, докато ги ограбва и трупа пачки в Панама

Смени си информаторите или пък хапчетата или просто излез на въздух, а най-добре попътувай, че много глупости си написал

Сеаг остава да "измислят" и яке, на което се свалят ръкавите - $1000

Такива якета са създадени отдавна- ръкавът е прикачен с цип. При свалянето се получава елече. Не е като тази измишльотина за около 1000 лева да ти минава между краката тази възкоравичка и дебела дънкова лента... Може би едни жартиери ще стоят по- добре и ще крепят по- добре крачолите... Така те се крепят само от вътрешната страна... Ако поизрежат шортите може да се получи 3 в едно- дънки , шорти и прашки. От прашките може да се направи колан с висящ цип и това да е последна мода... Вече има прозрачни дънки от найлон...Те това е модата- да се облечеш и да оставиш да се вижда всичко на сергията...

Това е ирония. Затова е написал "измислят" в кавички. Ясно е, че яке със свалящи се ръкави става елече и че отдавна го има. Т.е. посланието е - че и панталона е толкова "оригинален".

Аууу,какво невидимо приспособление...всичко е ясно още от пръв поглед и доста недодялано изработено. Е цената е луксозна.

Ако не сте гледали "Диамантената ръка" - там точно един от героите се бореше с такива панталони (на 39-тата минута), а филмът е от 69-та (и О, УЖАС - руски е!!!!).

"Брюки превращаются, превращаются брюки...."

лёгким движением руки :)

Luna0102

Браво! Само срещу 450 долара ще се сдобиеш с криви крака или парцал който и за бърсане на прах не става, а шикозните чехлички предполагам са от на някоя кадъна боклука.

Изключително глупав продукт. А като се добави и цената...