Българските рокли на сватбата на Пипа

Българката Невена Николова облече част от гостите на сватбата на Пипа Мидълтън.

Обратно в новината

Коментари - Българските рокли на сватбата на Пипа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В повече е злобата, неясно защо! Роклята на Невена е шедьовър! Семпла, изящна, майсторски изработена... прелестна рокля. Когато някой от вас получи разрешение от фирмата производител на дантелата да работи с техни дантели, после да измисли и сътвори модела и накрая виден гост на сватба с кралско присъствие да я предпочете пред хиляди други възможности... моля, нека да се похвали!

ПИПО

Aбе майната и на роклята. Хубава или лоша лично за мен е без значение. Самата снимка ме отблъсква. Снимката на "видните гости" където богатият банкер на преклонна възраст си е купил и облякъл момиче. Парад на суетата, не. Просто сбирка на изроди със скъпи дрехи.

Много точно казано, богати келеши и техните метреси.

Ами явно материалите правят роклята стойносттна, защото моделът е просто отчайващ.

Още малко и да напишете какво се крие под роклите на Пипа?! По-скоро го покажете!

Стига с тази Бара Мидълтън! Дайте нещо за Миката!

Проблемът на ниската талия или аз бих казала издължената талия на роклята на Пипа не е в това че прави краката къси. Реално погледнато не ги прави къси. Проблемът е другаде, но явно българската моделиерка няма достатъчно усет за да го види. Аз пък няма да го кажа. Сори.

И къде са втората, третата и четвъртата роклю на българката Невена??? Вижда се само една - червена, твърде семпла, без никакъв характер или линия. Извинявайте.

Дизайнерката сподели, че 1 мм / милиметър / от конеца на левия ръкав на младоженеца е направен от български памук, събран от ръцете на гражданката от ромски произход Айше Асан. Да я поздравим дружно за откритието, доказващо интегрирането на евроромите в българското общество.

Да си жив и здрав дедо с такава булка. То може да не ти стават някои работи но не се безпокой тя вероятно вече е решила тоя въпрос - чакай внуче я от камериера я от коняря...

И да не излезе че от нещо е болен та да гушне букета след има няма месец. Тя булката малко грозна но като за него става. а "българската" рокля с какви конци и платове е правена? Да не се окажат случайно китайско или виетнамско производство щото дизайна не е нищо особено прилича на много други небългарски класически рокли. Тогава ще е китайска или китайско-виетнамска /каквита са материалите /.

Единственото красиво нещо са Българските рокли.... Браво,колеги ! Някакви пипи и прочие отпадък нямат никакво значение ;)))))))

с някоя панделка повече / или дантела на задника /, зашити с чуждестранни материали. това не е май "българска" рокля. Между другото дядото на снимката колко пъти е по-голям от булката? И той ли е в български костюм / може поне някой конец да е от български памук или от българска овча вълна /?

Luna0102

Унучката си е загубила очилата, сбъркала е куклата си с ръката на дяда си. Както я кара на сватбата може да е сбъркала дядко си с някой жребец и после ходи да обясняваш, че си загубила очилата.

Интересно е Кой тук се интересува от някакви хора с имена на домашни любимци ..Пипа, Мипа,...и прочее хазари без никакви умения и професии та да ни ги навирате насила.

А "дамата на банкера Маркус", внучка му де, дали щеше да е до кавалера си, ако не беше 'банкер' ;) - лИбоФ бе, да видиш ти!

Пипа да не се пипа, вече има кой да я пипа!

Дрън/ дрън или bla bla .... Простотия Големанска!!

са били повече. И китайските фотоапарати и камери също. напишете и за тях.

приятно чалга сборище с шотландски мотиви, къси крака и...... много шапки - може би най-хубавото от всичко.

Доста неприятна личност е тази Невена. Да си шие там парцалките и да не дава изявления.

Всички говорели за нейните рокли , ама друг път! На кой му пука как се е облекла една старлетка, хванала за пеша Дядо Паричко, чакаща го всеки момент да се катурне, за да стане богата вдовица! Каква карикатура са само тия от снимката! И наистина, на кой му пука кой в какво е облечен, след като сега е на мода събличането (по-точно имитацията на дреха на голо тяло!) на всякакви измислени старлетки и дърти звезди, които никой вече за нищо не търси и единственият начин да им обърнат внимание е да са екстравагантни на всяка цена!

Всички говорели за нейните рокли , ама друг път! На кой му пука как се е облекла една старлетка, хванала за пеша Дядо Паричко, чакаща го всеки момент да се катурне, за да стане богата вдовица! Каква карикатура са само тия от снимката! И наистина, на кой му пука кой в какво е облечен, след като сега е на мода събличането (по-точно имитацията на дреха на голо тяло!) на всякакви измислени старлетки и дърти звезди, които никой вече за нищо не търси и единственият начин да им обърнат внимание е да са екстравагантни на всяка цена!

В новинарския екип: Открили са лекарство против рака! - Има ли замесен българин? - Не! - Пускайте новината за оня дето повръщал пред НДК

Доброто възпитание изисква да не се правят негативни коментари за конкуренцията, ама нашата мома не е имала време да се обучава, докато е шила рокли. И рекламата й е нескопосана, за роклята няма какво да се говори, то се вижда на снимката.

Спрете хейта, все пак е българка. Понеже досега спорих с моя приятелка дали наистина роклята е на Невена, ето доказателството във Vogue: link Браво, Невена. Дано да мога да си позволя един ден такова произведение на изкуството.

доста дебилна статия след снощните взривове ....

Много млада свекървата или е втора жена на баща и.

Че то, таз басмяна рокличка всяка квартална шивачка може да я ушие. И кой ще докаже че дрехите са били на наща шивачка. То и аз мога да кажа че чепиците на Пипа съм ги шил аз.

какво ни интересува тази Пипа. Защо цял месец вече ни занимавате с тази простотия.Ние в България си имаме съвсем други проблеми , вие само за пипа пишете

Това не е рубриката "български проблеми", това е рубриката "лайф".

баси кройката, като за басмени роклички на селски моми

баси разбирача

Повече ме интересуват циците на Шерцингер.

Типично за българския мъж. Тъп като галош.

Аман от недокърмени бебища.

кое те интересува? Едни мастни жлези? Много вече са или със силикон или си слагат подходящи сутиени за да изглеждат добре.