Анди Макдауъл (59) с прозрачен тоалет в Кан

Класически елегантната красавица е коренно различна в Кан.

Обратно в новината

Коментари - Анди Макдауъл (59) с прозрачен тоалет в Кан | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Мяза на каката на Никол Шевратингер. Що да не се пробва, може да й излезе и на нея късмета на тия години с някое репортерче или да забърше някое шоферче. И тя чоек, и тя...душа носи.

Има сумати пъпчиви тинейджърки, които показват козунаци от оскъдното си облекло. Нищо и няма на Анди. Женствена в дантелена рокля. Бабите в Бъ Гъ- то да си слагат забрадки на 30 след като така се чувстват. Всеки сам си избира. Заради такова мислене, сме на първите места по застаряващо население.

какво по-точно иска да каже с прозрачната рокля и изкуствените гърди Анди? Много унизително самопредлагане и огромно желание да направи впечатление, няма значение как и с какво.

Що па трее да иска да каже каквото и да било! Жената се чувства добре в собствената си кожа. Няма комплекси, няма какво да прикрива. Елегантна е има добра фигура. Не и пука и не подозира за злите езици които се опитват да я критикуват от изостанали общества :)))

циците на Шерцингера

след определена възръст не трябва да се прекалява с разголването, аз съм на 38 и отдавна съм вече по -дискретна с облеклото, имам манекенска фигура, но нищо не показвам, най . много тяста рокля за специален случай примерно.

на 38? Момиче, ако на тази възраст си с този манталитет не знам какво ще правиш след 15-тина години? Моля ти се хората на 58 са млади и жизнени, а ти си тръгнала да се забулваш вече.

, кво готвИ днес?

Много любима актриса ми е.Не е красавица, но излъчва невероятен чар. Доколкото се вижда от снимките, не мисля, че е показала твърде много плът.

Човек не трябва да се съобразява с комплексарите , а да се облича и живее както на него му харесва ! Това е особено валидно за жените ! Живота е кратък , а младостта отлита докато на човек му дойде акъла ! Не плащайте данък на злобарите и комплексарите ! Всеки живее своя живот , а отминалото време не се връща назад !

Типично изказване на ганьовец. Ограничено мислене. Фортуна доста си спрял. Опитваш се да хейтваш. Вероятно си стар дух в младо тяло. Жалко е съществуването на такива индивиди.

Покрай бабишкерата Бриджит Троньо, всички известни от близкото и по-далечно минало бабишкери като Шер, Мадона, Сюзън Сарандан, Анди Макдауъл и т.н. си повярваха и почнаха да се рекламират "пологоли"! ОТВРАТ!!!

мно си тъп. Възрастта е само цифра. Зависи жената колко е подържана и как се чувства. Има хора на около 30 които са развалина духовно и физически. Даже и по-млади. "Баба" за жени над 50 има само в Турция и Булгаристан. Западналите страни схващаш ли? В Белият свят далеч не е така. Има Възрастни дами след 70.

Възрастната дама си е възрастна дама! Дама, ама възрастна. Ако се прави на тинейджър няма да стане нито по-млада, нито по-хубава, нито по-сексапилна. Затова , някой възрастни дами трябва да знаят кога да спрат!

Приятелю, бабишкерата си е бабишкера!!! Колкото и да е поддържана циците й са като ползвани презервативи, кожата й е като на слон на диета (демек е в повечко, отвсякъде виси и е доста набръчкана) и отвсякъде се разнася една такава особена миризма на старо! Схващаш ли?

полуголи

акъл и .... не дойдат ли на време , не го чакай.... та и на тази кака за 60 г. не и е дошъл.

Их какво маце, дрънка от всякъде, бих го . . .

На бабето му се ще ама .....

Милата....т.е. исках да кажа: Горката!

Анди, защо си без гащи?

Оставете Андито, ами кажете какво става с онова Барбито в менепауза

Кофти , че таргет групата която я харесва вече е на 60+.......и реализацията на продукта ще е доста постна

Не си прав,1234, не си прав. На 37 съм, ама да знаеш каква злобарка си ударих, като видя Андито.

И ти ли бе, Анди :)