Бернарда Береану с розов тоалет на бала

Дъщерята на Лара Златарева и Владо Береану отпразнува бала си, завършвайки Италианския лицей.

Обратно в новината

Коментари - Бернарда Береану с розов тоалет на бала | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дъщеря на влашки ром и българска маймуна. Аз съм късметлиика

КАТО ЧЕТА КАКВО ПИШЕ ЗА ТОВА МОМИЧЕ И ЗА МАЙКА И,МИСЛЯ,ЧЕ МЙТО МНЕНИЕ Е НАПРАВО НЕЖНО В СРАНЕНИЕ НАПИСАНИТЕ,НО НЯКОЙ ОТ ТУПИТЕ ЖУРНАЛЯ НАПИСАМ СПАМ И ОБИДИ. ЕХ,ДА ВИ ИМАМ И ДЕМОКРАЦИЯТА И СВОБОДА НА СЛОВОТО.

Младо момиче, напеоено , със самочувствие ( сигурно има защо). Добре подготвено от родителите за нещата в живота. Но моля ви, дир, скрийте най-после таи ромка с рокля на пеперуди, която стои от миналата година като "лице" на " най-хубавата абитуриентка"! Унизително е за тези деца. Намерете нещо тазгодишно

Успех в живота, сладурче!

Момичето не е виновно, че има груби черти и е грозновато.На мен не ми харесва майката и може би за това и дъщерята не ми хваща окото. Но да е жива и здрава и успех в живота!

Много си е чаровна даже. И да, прилича на майка си, СЛАВА БОГУ ! Браво Лазара - прекрасна дъщеря.

Ей, отдъхнах си. Тези дни все това мислих - какво ли ще облече горкото девойче?

Дразнещ платен пиар... съответно не се чувствам длъжен да я харесам и да ръкопляскам! Девойката най вероятно е много ниска защото има несъразмерно голяма глава, озъбена е като майка си и има неприятно излъчване и черти.

Да е живо и здраво момичето, ама Бенджи е напълно несериозно. Това подхожда за име на куче, не на девойка, особено такава с претенции за звезда, наследничка на известни българи. Същото беше с дъщерята на Аня Пенчева, т.наречената Пипи. Или сина на Магърдич, т.нареченият Бебо. Като деца ги наричайте както искате, но пораснат ли над 8 годишни, ползвайте по - сериозни имена. Тези смехотворни имена ще им останат до живот.

papion

Одрала е кожата на майка си! Обикновено щерките приличат на бащите си, но тук детето не е имало късмет, но да е жива и здрава, все ще се похарчи някак си.

Що пък Бенджи? Не е Бенедикта, а Бернарда. Трябваше да и викат Барни, барем...

Тук вече питай съучениците ѝ. На наш Радо всички му викаха "Бобъра", а от там стана на Боби. И така на Радослав всички му викаха Боби...

Дааа, зад всяка една кака Лара стои по една баба Клелия...

Момичето е симпатично, усмихнато и естествено! Тоалета ми харесва - лек ,фееричен, подходящ за този празник. Но като се сетя коя е майката.... Дано не прилича на нея по характер и поведение.

Митохондриалната ДНК се предава само по майчина линия...

Най_после едно момиче,девойка която да е облечена правилно за този празник.Отврат са тези абитуриентки в 90% с роклите си.Порнография.Бащите им не ги ли виждат на какво приличат

Гледам и се чудя, какво общо с бала има снимка 7. Или мама я публикува, защото представя дъщеря си в "обществото". Иначе, момичето ми харесва. Приятно и естествено.

гледам баба ти Клелия (виж й името само!) и муцката, която е направила, веднага ми става ясно защо Лазара има такива претенции.

Нищо против хубавото момиче, но е изключително дразнещо да ни се натрапват платени пиари на децата на хора с някаква измислена известност в една малка балканска страна, иначе никому неизвестни. Локалното явление 'бълХар звезди' е противно до уродливост с претенциите си и позирането на бездарни хора, които се натискат да си плащат реклами в публичното пространство. Това момиче без връзките и имената на родителите си щеше да е забравено некаде да съществува в дълбока мизерия и проблеми. Тук не видях нищо стойностно показано от самото момиче освен факта, че е завършила средно училище. Ако и това се смета за постижение в тая клета страна, тогава ноо сте я закъсали. ПС: роклята показва само колко са решили да похарчат родителите й, и това е. Още една натрапена връзкарка, на хората им е писнало до смърт! Като създаде и направи нещо от себе си, тогава да се чувства щастлива от постиженията си, а не от платен пиар и връзките на родителите й!

Кой ли се интересува от това?

Аз не коментирам как е влязля във въпросното училище,колко е грозна,каква е роклята й,а защо е новина,с какво го е заслужила,защо ни се натрапват разни персони,на които се създава незаслужена известност!

На мен пък ми харесва- едно нормално момиче- няма кич като Гери Никол примерно или други идиотски тоалети, които са за посмешище- идеален тоалет за 18-19 годишно момиче! И тя е симпатична, малко е експанзивна, но те и родителите й са такива- голяма работа! Поне е усмихнато дете, а не някоя надута кифла, с изкривена мутра!

Точно!

Не е завист.Едно си знаете,едно си баете, завист та завист.Категорично не.Това по-скоро е протест с/у посредствеността и простотията.Това момиче живо и здраво да е, с нищо не се е доказало ,а ни го навират като "знаменитост"защо?Защото грозната му майка била имала някакво тел.предаване и прочие.Престанете с глупостите за да няма "завист"/беден ти е речника 4444/

така е. Симпатична, малда, цицеста и толкоз! Какво от туй, че е щерка на този или онзи! Но журналчетата са лакеи до откат - лижат, дупят се и това! Друго не могат! Да се закрие работилницата за тези боклуци! Няма полза от тях!

И завист е... и злоба... и негативизъм... Бъргарина много обича да мрази, да критикува/ думата би трябвало да е много по силна, но ще стане нецензурна/, да му е крив все някой, че е по известен, богат, или просто нещо повече от масата, която единствено може да мрънка, че някой и пречи...

Много хубаво момиче .Няма значение на кого прилича!Щом е завършила Италианския лицей е добро и възпитано момиче с богат езиков материал!Другите немогът да сричат даже и на правилен български!

"немогът"...

А "немогът" пък съдържа цели две грешки, ха-ха-ха! Откъде имате самочувствие за такива претенции никога няма да проумея!

Кичозен селски тоалет. Като носителката му. Голям праз на кого е дъщеря.

ШО НЕ СИ СЕДНЕШ НА.РЬОУДА.

Бенджи прилича страшно много на майка си. Физиономия, доминирана от уста и много зъби. Но е весело и добро дете.

Извинете, ама КАК се вижда ИНТЕЛИНГЕНТНОСТТА? Все си мисля, че като говориш и общуваш с човека. Не мога да разбера как видяхте, че е интелигентна? Ще ме прощавате, ама в тоя лицей учат само деца на политици, чалги и такива като ,,каката". Това не е учулище за нормални деца. А за това, че е грозна- то се вижда.

Хубаво момиче, усмихнато, лъчезарно, ама само да запитам коя беше Бернардина Бернабеу, че да я слагате като новина. Има още поне 10000 абитуриентки със снимки в нета, ако тръгнете всички да ги слагате като новини ще трябва да си промените домейна на abiturientki.bg или нещо от сорта.

Толкова злоба и завист...не се ли задушавате Едно младо,интелигентно хубаво момиче, с една прекрасна рокля... е да няма вида на момичетата, все едно излезли от снимки на ориенталска сватба, или списание за ориенталска мода и визия... Не ме разбирайте погрешно- харесвам Ориента с цялото и ранзообразие на цветове,миризми,вкусове... но там в Ориента...

Ако иска и със зелена да е...Колко от нас могат да си позволят италиански лицеѝ?Не,че децата ни са по-глупави...

Госпожо, ако сте малко по-интелигентна би трябвало да знаете, че елитните учиища в София са езиковите гимназии и СМГ. Този т.н. лицей е за чалгаджийски деца, деца на политически лакеи и леки жени от типа актриси и манекенки. Бихте ли искала наистина детето ви да учи заедно с мангалчето на Софи Маринова (и то учи там), или с копеленцето на Ирен Онтева и 100-те манекенки?? Това ли е средата, която смятате за подходяща за умно дете??? Аз завърших езикова гимназия в София и благодарение на собствените си усилия успях да направя магистратурата си в Монреал, Канада. Не го казвам, за да се фукам. Лицеят е за псевдо-елита на България, не е за интелигентни хора. Пример- Десито Цонева;).

точно....да не забравяме и НПМГ

Съшатата е като майка си и баба си, има груби черти. Но да е жива и здрава.

На някои снимки много прилича на Мария Илиева. А иначе, аз виждам една усмихната, естествена, чаровна девойка с интилигентно излъчване.

Абе хора, идете на офталмолог! Къде ги ВИДЯХТЕ интелигентното излъчване? Бая е грозна. Заради такива нашите деца не могат да се намърдат там, където искат. Баща й е дърто ДС

Не е интелигентна, защото е грозна?! Или Вие сте кисел/а, защото Вашите деца не са се "намърдали" там, където би трябвало да имат качества и потенциал, за да ги приемат? Ееех, на крива ракета космоса й пречи...

Тя Нати вижда интИлигентно момиче. Това е друга категория, различна от "интелигентна". Категорията на Нати :)

Пак връзкарски истории, но поне не е толкова противна като майка си.

Много е хубаво момичето! Има интелигентно излъчване, и прекрани черти.

А, да бе, няма що!

Поправям се - на бала не ми харесва, на другите снимки си е ок. Явно е имало отмъщението на гримьора. И фризьора.

До кога "новини" ще са описания по картинка?!

Докато търсиш новини в този раздел...

"Известна" заради мама и тате!!!

Чи да земи да дъде туалйета на бъка си да иди и той чилякъ на бал да пийне кът ората.

Пи Ар-ът е като синята кръв - предава се по наследство.