Тоалетите на първите дами - стил и зрелища

Първите дами на държавните лидери обиколиха Европа с тях за срещите на НАТО и Г-7, както и на аудиенции при папата.

Обратно в новината

Коментари - Тоалетите на първите дами - стил и зрелища | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А тоалетНите им какви са?

ТУК ИМА САМО ЕДНА ДАМА!!!-МЕЛАНИЯ-ДРУГИТЕ ЗА ЖЕНОРЯ! ДА ИСКАТ СЪВЕТИ КАК ДА СЕ ОБЛИЧАТ-ОТ ДАМАТА!

Съвременните ли? В такъв случай, струва ми се, Николета Лозанова е далеч по-голяма дама от Мелания. Ако успее да се омъжи за Джордж Сорос, пуска Мелания не в малкия си джоб, ами ...

всички дами бяха облечени според това как им е препоръчал съответния дизайнер, нашата дама също показа стил и роклята й стоеше много добре, определено считам,че си е намерила добър дизайнер,единствено не дотам изискано облекло за случая показа френската дама, дължината и стила на роклята й повече отиваха за ежедневна разходка в семейната вила или на гроздобер, иначе дамата си я бива

Безспорно Мелания е впечатляваща, но и нашата първа дама изглежда доста прилично.За госпожа Ердоган, какво да кажем - жива карикатура!И не защото е мюсюлманка!Виждали сме арабски принцеси, които успешно спазват законите на религията си и същевременно с това са приказни.Това нещо, де не е ни шлифер, ни сако и в унисон с вида на забрадката...Ако е искала да постигне отблъскващ вид, така че не само мъж, ами и жена да не я погледне, напълно е постигнала целта си.

Много добре са си президентшите, Мелания блести като най млада и богата, другите са много приятни, но сдържани дами. Госпожа Емине е облечена съобразно техните си нрави, няма нищо лошо. Въпрос на традиции и разбиране. Най-мъчно ми е за френския президент. Защо му е тази баба. Моите уважения към нея, отгледала деца,внуци, но просто не е за него. И тя самата, колкото и да си подкъсява полите, изглежда неприятна и възрастна. Е г-н.Макрон, такива французойки има.... А г-жа Деси е с чудна рокличка, като за селски събор. И толкова надменна....

Еминето носи юргани, щото я е срам да се покаже, каква мърша дърта грозна е. Друго си е да заголи крак като Мелания :) и да говори езици, и да е красива, светска и успешна!

Скоро излязоха данни, че на острова, дето уж живееш, 40% са мюсюлмани, 20% атеисти и останалите 30% - сбирщайн, преобладаващо хинду секти обаче, затова те съветвам да се ориентираш по вятъра и да се загърнеш и без друго ще го издухате.

За порно филм са чудни !!!

уточним. Нашата не първа, а втора дама на мъжо си. Харесвана от хора с леви заплесии по политиката и тъпи селянки. Селянки по дух. Жената е само разтури-къща, но от грубоватия тип, маймунския.

Не разбрах, Еммине Ердоган стилна ли е или е зрелищна?

просто харесва харемите.

Традицията от древността на всяко светско събитие да има клоун, се поддържа!

А на това събиране са цели двама! :)

Толкова бавно върви вече тоя сайт, особено снимките, че няма никакъв шанс да го дочакам да отвори нещо ... (((( Добре, че на други места можах да ги погледна тия официални снимки и тоалетите на дамите. Бриджит Макрон прекали с дължините на черната рокля - все пак има някакъв протокол все още ... Нашата Радева има добра фигура, но стои като войник на пост, а роклята е романтична с тия дантели - получава се дисонанс ... Много е притеснена, какво толкова, като е на среща в Брюксел - и там хора живеят. Човек трябва да е по-естествен на тия места, не е чак толкова сложно. Дано с времето да се отпусне малко и да не си навири носа прекалено после тук у нас, че аман вече от "богоизбрани" ...

впечатлена положително от нито една от дамите. Туркинята - изостаналост и тъп начин да покажеш от коя религия си. Мелани - с много разхубавяващи операции. Французойката - с прекален мерак да изглежда по-млада. А нашата(прости ми Боже думата), ооо, нашата! Ни ръце, ни глава, ни крака знае накъде да мята. Тъжна картинка. Язък за парите за парцалките по нея. Парвеню, та дрънка! Тоалетите им? Не съм убедена, че президентите трябва да влачат като мечки на панаир половинките си и да трошат народни пари. С две думи - неадекватно беше всичко показно.

Аве, що французина е дошъл с баба си? Аа... и на кого е първа дама младежа на втори ред вляво?

Хихихи,цепиш...Голем си!

Първа дама е на президента на Лихтенщайн!

На Люксембург!!!

Меланинка надали е изпаднала дотам, че да няма какво да облече. А кралиците на кича Дончо и Гергана винаги са си били печалбари. Дано, когато Тръмп реши, че твърде много италиански дрехи се продават в Щатите и не може така, и спре вноса, за да може в магазините да има само колекциите на Иванка и Кардашянка, дано на ДГ им се изпати подлизурството.

Мелания е бивша манекенка, така да се каже - професионална жена за парад. Изглежда най-добре от всички, но това далеч не я прави най-добра. За мен Десислава Радева има добър външен вид, особено до Емине Ердоган и Бриджит Макрон... боже, опази!

Ама тази Мелани била много сбръчкана!

Абе то и жена ти мяза на исцесен лимон ама си я ебеш, нали?

Да, ама жена му сигурно готви за една седмица с едната ръка, глади с другата и през това време помага на децата с домашното по математика. А Мелания дъвка не може да дъвче и да ходи по права линия едновременно. Така че - кой си ти да кажеш коя е по-добра

Не дръзвай, че модераторът ще те цензурира! Бива ли такова неуважение!

Горната снимка показва много показателно разликата между Христянството и Исляма!!! Между свободата и оковите, между красивото и грозното, между злото и доброто.....Направете си сами изводите!

Подиграваш ли се? На снимката няма християни! И мюсюлмани няма. Еминето се предполага да е крипто еврейка в най-лошия случай. Парад на жените на богоборци и евентуално някой заблуден електрон покрай тях.

Нашата е без усет за каквото и да било и без вкус!

С пари всичко може. Я виж Мелания.

Що ръсите глупости. Нашата много добре си изглежда. Ам щом е бългорско, не го бива. Самоуважавайте се малко.

а тва бабе французойката,е много смешна,на нашата пък нещо не й не ред,тоалета хубав,ама не за нея...

ердогановица-същинска змия..

Ех, поне на първа дама случиха американците (ако не говори разбира се)

Опакованият пингвин мъж или жена е?

как пък не се отказаха всичките дизайнери да я обличат...

На снимките има две същества които не са дами. Едното е гей а другото не знам. Нещо зачулено. Явно е с адски грозно тяло.

Голи колена е проява на лош вкус и липса на възпитание. Да не говорим, че сред тези дами млади няма. Мелания е безупречна. Само тя.

Не си прав/а. Мине ли се зоната на коляното надолу, вече се отива от делови към вечерен тоалет. Единствено Еминето е изключение от това правило по религиозни съображения, но жените трябва да бъдат на делови срещи или с панталон, или с пола до коляно (приема се, че 4 пръста под/над коляното е ОК). Специално това съм го проверявал преди срещи на екипа с клиенти. Най-акуратна е Мелания Тръм, която на срещата в НАТО носи костюм с пола до коляното, а в следобедната разходка е сложила по-дълга черна вечерна рокля и отворени обувки.

Защот овероятно е имала още нещо в програмата си, защот ое вързана за програмата на съпруга си. другите дами може да са немали такова нещо в програмата си, примерно веднага след срещата да е требало да идат направо на друго место. В западната култура е прието в късните следобедни часове да се приготвиш за вечерно излизане ако си слял две събития в едно в програмата си.

Туркинята на заден план какво тъжно гледа

Тая нашата защо гледа като стрелян заек?

откога турция е в Г7 и откога това същество забулено какавида е дама?

само Мелания има стил от цялата сбирщина. Нашата е с много грозно тоалетче. Добре, че се слива със фона.

И кое е грозно на "тоалетчето на нашата?" Аз мисля, че точно "нашата" е с най-стилната рокля и най-подходящо облечена за случая... Иначе да, като жена и аз повече харесвам Мелания... но в случая може да направят забележки за тоалетите ѝ- роклята е по-скоро вечерна и с тези голи рамена не е подходяща за случая. Обувките са отворени- абсолютно недопустимо!

ми да земат всички д амахнат роклите....а? Бизнес дамите не ходят с голи колене, а като гледам всички са така без Мелания и туркинята. А и черното винаги е по добро от секви пеперудени истории и прозрачни материи.

Нашата е с най-хубава и свежа рокля и бялата рокля с розите.

Мелания е изключително красива като външност, НО тази рокля не е подходяща за следобедна изява - това е вечерна рокля, при това с толкова разголени рамене/бюст е по-скоро за някоя певица/артист, не е за политик или политическо събитие. А сандалките са...:) абе нито си подхождат с роклята (тя не понася отворени сандалки), нито със с повода...демек грешка от всякъде!

За всеки по нещо написано, но за "първия дам" на Люксембург и дума няма спомената.

В българските медии се подминава този факт, да. Западните отразяват събитието такова, каквото е било.

Ханъмата гледа все едно всеки момент някой ще я удари. Свикнала е. Да се оглежда уплашено. Интересен урок по толерантност също така са общите снимки. Точно зад зачохлената туркиня е застанал съпругът на министър-председателя на Люксембург. В България нито една медия не отрази това.

ама точно нея ако удариш ще те намерят и ще те обрежат до дъно. Виж с другите можеш да се ебаваш както си искаш, те са с еврогейски ценности и ще си траят.

Да разбираме, че подкрепяш мюсолманските "ценности" значи.

Нещо си се заблудил. Опитай да удариш мелания, или Деситу. Опитай да удариш макронката. Дали нема да ти се случи случка, как мислиш? Ти си мусулманин, и то българоговорещ мусулманин. аз познавам ислама в интернационален план, защото общувам на англйски и немски по различни социални медии - мусулманите верват, че жената бива защитена само от съпруга си и роднините си, но в западния свет това не е тека - дори една жена да нема съпруг или роднини да я защитът, то тя има закона на своя страна като пълноправна гражданка! Познавам самотни западни жени, които ако мусулманин им посегне - и ше се кае до края на живота си в некой мизерен затвор.... Просто западния свят уважава жената кат оеднаква и равна на мъжете. Тя има еднакви права и задължения. Не е нужно да бъде защитавана - защото тя може да се защити сама (освен физически, и това е местото, където ислама атакува и бие и си мисли, че това е обеснението...) шти пратим 2-3 британски жени служещи в армията - и се съмневам да им кажеш ко да правът- ше ти свалът гащите за нула време и ше те подмият с малко ритници по ненужните ти празни топки!

Ей буклук исламски. Ела ми в Британцията да ти покаем колко е безпомощна една жена! Вие сте толко неадекватни, да си мислите, че една жена е безпомощна! То затфа и турците не виреат дето има образовани и кадърни западни жени - отсвирени сте на първо четене! Толко сте прости, необразовани и загубени, знаеш ли колко лесна плячка е един турчин за мене? знаеш ли? Ако знаеш, щеше да си траеш - за нула време ако искам, ше ти направим животу черен и болезнен! Ако си общувал само с подтиснати турски робини, това не е моя случай! ти тоя дзвер който съм ас, не си го виждАл! ПС: за което питай дир и лешперите дето мардосват публичното пространство - коя е Роксана и защо мъШленца не моат да ми се опрът! не си си намерил майстора! ПСС: носим швейцарско ноШче в чантата - и режем празни турски топки - смееш ли да ми додеш на мушката пезевенк!

Тъй, то, а Меланията си е направо бита и после оправяна, тъй де - лицето й не е нейното. Изглежда доста носи на бой.

Еминето готова за погребване, само къде нема памук в носа.

И как може тоз пингвин да е дама при това първа. Ужас.

Тая със забрадката е особено стилна...

Никой не си говори с нея, ако забелезвате. Увита в чаршафи, гледат я като извънземно. Исламската култура нема место в Европа!

Дори модното им ревю демонстрира колко са загрижени за съдбата на народите по света. Американската красавица показва на жените от Третия свят, които нямат с какво да нахранят децата си, как да се обличат стилно, ханъмата - накъде е тръгнала нейната държава, която, връщайки се назад, не след дълго вече няма да намери място на подобен форум. Изобщо не са ми интересни!

Абе нема лошо да си богат, мелания не харчи откраднати пари както са парите на мутрите в балХар. Аз немам в какво да упрекна мелания - това искала, това получила, сделка предадена, сделка получена, при тех нещата са почтени, и нема измама, ако ме разбийш ко искам да каем. Какво да носи, една богата и красива жена - нема да се облича нарочно в парцали я. Но Еминето е направо плашеща - тоя вид на бухал в тъмна доба, уплашена, покрита, се едно некой ше й дръпне шалчето. Грозна, занемарена жена, под диктата на мъжа си, посветена на ретроградно религиозно извращение....... Не знам дали е образована, вероятно не е, що ме отгледала 4 деца и е излезла от бедни среди. Нема место за текива жени в европа - забрадени, необразовани, задръстени в раждане, подчинени на тиран. Тя е символ на нещо, което просто не може да вирее в Европа! Тя е робиня - и вида й го показва! не може дори да се покаже както си иска облечена, ако нема съгласие от тирана! Дали макронката иска разрешение от макрон? едва ли. Дали Деситу е питала Радев, какво да облека, и той й е забранил? съмневам се! Дали белгийската кралица е питала некого? Между свободни жени, една робиня нема место!

Абсолютно съм съгласна с коментара. Как може да има жени от същата вяра и да са толкова модерни и независими като принцеса Рания и да показват красота и стил, а тази да е облечена толкова грозно, че просто е смешно. Та на нея даже обувките и не се вижда толкова и е дълъг панталона. Всички първи дами са облечени толкова стилно в какви ли не марки, а тя в дрипи от Каплъч чарши. Съпругът и и тя трябва изобщо да не ги канят на такив вид събития, нека си седят в тяхната си държата и да се правят на интересни там, в модерните държави не са интересни, а напротив жалки са.

на ханъмата е най-добър тоалета

Ханъмата единствена разваля пейзажа

Не че го разваля, просто не й е мястото в това общество. Вероятно и самата тя го разбира.

нарочно ли ги пускате тези статии.....

ти как мислиш , ей така са се промъкнали покрай редактора :))