Чарли Шийн излиза с бавачката на децата си (снимки)

След два неуспешни брака и милиони долари, похарчени за проститутки, Чарли Шийн, който преди две години потвърди, че е ХИВ позитивен, е намерил нова любов.

Обратно в новината

Коментари - Чарли Шийн излиза с бавачката на децата си (снимки) | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Леле, браво бе, чичо Чарли, жестока е. Точно слим бейби, по каквито си падам :))) И в лицето е убиец, да и се кефиш докато можеш, а честито!

На тази единственото ѝ хубаво нещо е младостта.

ако знаеш че си болен , това няма никакво оправдание.. и да ходи стова момиче пада ми в очите , не че и тя не е луда.. достойно е само да с есъбере със сходен човек

Ама, чакай малко, тоа не беше ли насеропозитивен бе?! Начи, тая, лудата, прави секс със спинозен

Той е болен, но парите му - не.

Браво! Деца, внуци, стотици, а може и хиляди жени, милиони долари, милиарди фенове... Човекът е роден с късмет и нито ХИВ, нито тиф, нито дори СИВ не могат да го помръднат :) Дет вика оня - Лийв лонг енд проспър!

Е кой си го може го може...

Вярно брат :)

Егаси му си и бавачката :D.Искам и мен такава да ме гледа ахаха

След като се натакова със спинозния чичо Чарли, и при теб да мине, казваш?

Джулс трябва да е готова на всичко за кариера и пари, щом е със серопозитивен дядка! Браво чичо Чарли. Все още го можеш!

Не и е стигало за дрогата и се е прежалила. Наркоманите, за да угодят на г.ъза си залагат живота си ежеминутно. Никой не прави планове за утрешния ден.

батко чарли и с хив, пак плющи агнешко. а младите * обичат паричките повече и от живота си, щом и хив не ги спира - презерватива се скъса и до там са!!

Там е работата, че презервативите не предпазват от ХИВ. Вирусът е много по-малък от порите на презерватива. Потърси инфо, не е ново и всеки знае. Кондомите НЕ предпазват и от повечето венерически болести. Не разчитайте на презервативи, а си изберете партньор(ка) внимателно. И се изследвайте, за 1 ден излиза резултата.

Значи аз да съм умрял до сега. Щото освен по любов, ходя всяка седмица поне на две различни проститутки :))) Ама като гледам съм си жив и здрав, единствено гъбички хванах преди месец, ама до там.

чичо чарли

Чарли Шийн с ТРИ-месечна връзка? Брейй, това при него се равнява на 30 годишен юбилей.

И какво разбира от гледане и възпитание на деца ... бивш модел на бельо, все още нереализирана актриса, а най-вероятно и безкрупулна златотърсачка?!?

Сигурно има огромен недостиг на бавачки в щатите, щом дори богатите и известните са принудени да избират възпитателка на децата си измежду боклуци.

Е, тоа не беше ли серопозитивен?!

все още е

Отвратена съм от поведението на таз разуздана бавачка която изка да прави карера в холивут на гърба на Чарли шиин. Чудно ми е само как не га я гнус да прави сексове с тоз спинясал тъпкач. Освен това е много подмолно да исползваш човек за свои егоистични цели когато той е в трудна ситуация както е бил Уилсън след опита си за одказване от нимфоманията си и алкогола. Не че Чарли шиин е света вода ненапита, неговата бивша жена се чустваше много зле защото той и изневеряваше и много пътя му каза да не го прави а той и каза че сега му се е паднало докато е млад.

няма какво да се отвращаваш. русокоска иска да пробие в холивуд и се договаря с дядко чарли да и направи реклама вместо да и плаща за това че гледа децата и двете страни доволни. пък и може по някоя ръчна да върти...

Леле, леле! Дали пък сте "изстинска софианка". Ако съдим по правописа, май сте завършили основно образование, ако изобщо нещо сте завършили. Поне не се излагайте по форумите!

Поздравления, трудно се пише с толкова грешки и пак да е разбираемо!!!

Поздравления, най-накрая есето ти е с подходяща дължина и затова не ми досади, а ми хареса! И е правдиво ;)

Голяма "изненада". Това си е чичо Чарли. Той винаги е играл себе си и затова филмите с негово участие са толкова добри.

Велик

пияндурник и наркоман,който най-вероятно също, ще се обеси...

Сефте!