Коментари - Меги Каканашева скандализира в прозрачна рокля | Лайф.dir.bg
назад

Меги Каканашева скандализира в прозрачна рокля

Младата българска дизайнерка Мегз, която се прочу след участието си в "Къртицата", се появи в напълно прозрачна рокля в нощен клуб край морето.

Обратно в новината

Коментари - Меги Каканашева скандализира в прозрачна рокля | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това цигле Мегз като какво точно и е ВИПаджийското?!? Знам, че работи като момиче на повикване, ама друго....

Ммммм, мням!

тази има вид на прост... може би затова и така се е облякла, ако на това се казва облекло?

от ромски произход ли е?

Уфф...тоя ми ти хай лайф навсякъде. И 90% от женските, гледат, копират и искат да бъдат такива хурволети

Защо се учудваме, жената си е казала нейното разбиране за дизайн и поведение: "Заети са да се обличат и държат по определен начин, за да получат образ и живот, които нямат силите да изградят сами." И тя това иска, затова се е разголила, белким някой се прежали и осигури живот, който тя няма. Е, ако беше се загърнала само по дантелата и без никакво бельо, щеше да увеличи с 50% шанса си пред мутробизнесмените.

Ужас! И то не заради голотата, а заради приносителката ѝ.

тези момичета, които са публикувани на снимки тук извинявам се , но са типични циганки в лицата. нарочно ли ги избирате такива снимки? Чудя се вече останаха ли момичета с "нормална" физиономия.

Еми действителност какво да правиш, белите изчезват, мургавите се увеличават. Мисля щеше да е по забележима ако беше и без гащи

Цицондера и не струва. И в главата е много кофти- външно и вътрешно.

Не знам кое е това момиче. Циганка ли е? Иначе тя явно се бори с пошлостта с голи гърди

Горкото момиче....иска бързо да изгрее между навалицата.....поредната както бързо изгрява, така и бързо ще залезе....а после....

с голотата.. Некои се раждат във фракове, други в джипове. Ама ние с голотата не им завиждаме. Голи сме дошли и така ще си идем.

хубави са и, нежна е, не вулгарна *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Всъщност хората ' нямат проблем с голотата", а с липсата на приличие. Но иначе нямаше и да се пише за нея.

да си приличаме и некой да определя оценката за приличие.

За тези, които не знаят коя е Мегз ще дам пояснение, такова, каквото аз го виждам. Значи, в един сайт за онлайн търговия на дрехи и др. неща аз понякога си поръчвам това онова и си отбелязвам в графа "любими" някои други неща, които също ми харесват и някой ден може би ще си поръчам и от тях. Та в тази графа съм си отбелязала и някои окли от марката "Мегз" на достъпна цена, предимно от дантела, които бих искала да си купя някой хубав ден. Докато един ден по един подобен на този клюкарски повод разбрах, че Мегз е псевдонима на дизайнерката на марката, която харесвам. Това е накратко моята представа за дизайнерката Миглена Каканашева.

"рокли от марката "Мегз"

Марката е МегЪз.

Каква дизайнерка е тази? Роклите са й от алиекспрес....АКо на предпродажбата на евтинджоси на баснословни цени му се казва "дизайнерски", то тогава Илиянци е меката на висшата мода. хахахахахахахаха

....госпоja Kакалашева ми така де я дибидюс...що само зарната ?!?...то едно магаре ако не си покаже магарiята пред света ...магаре ли е ?!?..сега на такива им викат "жрици на любовта " ?!?....по завоалирано ...а по мое време им казвахме ку рви !

Както винаги отвратителни и злобни коментари!Дамата никак не е грозна,дори е много чаровна! И какво като е с прозрачна рокля и без сутиен? Отива й. И все пак е на море. А и да не е на море пак може да се облича така!

Какъв е тоя минус? З а това,че коментарът ми не е злобен ли?

Не се движи срещу тълпата - ще те стъпче!

С тая двойна брадичка е направо "очарователна"... като циганка.

В лицето и зъбите е ужасна, гледай я в Черешката на тортата и пак си помисли не е ли грозна.

Показва циците, скрива интимния косъм.

Не знам коя е въпросната дама, но е права - изглежда в Бг всички са родени с дрехи, не ги свалят никога, пазаруват "маркови"от страници във фейсбук, като преди това задължително питат за "cena" и " razmeri"... Иначе идола му е Николета Лозанова....

момичето е доста интелигентно, не виждам какво лошо има в човешкото тяло...вие сте по-"бетер" и от радикалните ислямисти с вашите псевдо-моралистични "ценности".

Е що да е скандално бе, момичето показало цица в селската кръчма пред няколко варненски мутри и сега ще хване някой варненски голям гъзар.Тази дълбоко провинциална новина и кръчмарска история защо бива отразена от националните медии и то като ''скандална''?Кое му е скандалното, то си е човещинка, иска му се на момичето и то да хване нещо по-така и него да го качат на Кайените.

Ауу еси и миндила.......

Коментарът ми беше скрит, защото не ви хареса ли? Ами истината боли. Да - неграмотни сте! Поне да бяхте си коригирали грешката.

Тук стана правило да се пише с грешки и се обиждат много на поправките.

Много е грозна в лице, а като започне да говори... мумията се завърща 2

Младата българска дизайнерка Мегз ще бъде забравена скоро като всички останали девойчета, които са решили, че разбират от дизайн, понеже от нищо друго не разбират.

Курва и цганка винаги ще си намерят оправдание.

Мале,че грозно цигане!

КАК СЕ КАЗВА ТОВА НЯЩО? МЕГзззз...нещо е изпуснала една буква, мегъз по и тича хохохо

Селска пръчка с миризлив зад. Тръгнала да се праи на Айнщайн...айди ходи у лево. В цирк Буш има свободни места за откачалки като теб. Публиката ще си умира от смях.

Откачалка! Че отгоре на всичко седнала да филисофства с малоумната си глява! Я си гледай голия за дник - оттам ти е прехраната, а не от писане.

ква е тая пародия бе...и дизайнерка на кво? - на парцалките които само тя си носи?

gonzales

като е толкова ербаб защо си е обула и гащи ? да ги сваля - така ще и е по-евтина изявата.

Каракашева освен гърдите си е извадила и зъбите на показ.

джипси парад

Какво е това рядко грозно и противно същество и кой го бута в публичната сфера? Отвратителна е тази жена, не я показвайте.

Браво на мацето, поне не си е сложила по килограм силикон за да привлича старците с много пари. Нищо не казвате за всички ония разголени манекенки и певици , които ако махнат силикона ще бъдат никому неизвестни селянки

За гърдите не знам, но в лицето изглежда силно тунингована. М/у първа и последна снимка има разлика от земята до небето. Не знам кой я е обявил за модна икона, но рокли досущ като нейните ги има на килограм в Али Баба

Една жена като не може да блесне с нещо прибягва до това, което природата ѝ е дала - циците.

същото важи и за мъжете, само че те показват други неща, но не са и наполовина толкова критикувани колкот жените.

По-скандалното е у фейса (не във FB), на Меги-то.

"Миглена Каканашева извади гърдите си на показ" За първи път чувам за въпросната особа. А гърди сме виждали всички. Да си ги слага на показ, не пречи, щом ѝ прави удоволствие.

Ей, задръстен народ сте, и това е! Кой не я харесва? Лелките и дебеланите, с отпуснатите цици?! Че ако гледате световният VIP елит на Оскарите, там ще видите много по-вече гола плът, отколкото се вижда от снимката.

На оливудските , шломски оскари има всичко друго , но не и вип , да не говорим за световен елит :)))))

Предварително се извинявам за непростимото си невежество, но коя е Мегъзъ? За един преател питам...

Ново произведена дизайнерка, позната най- вероятно на световния елит, но не и на нас простолюдието в БГ :)

Поредната кифла, която понеже не може да прави нищо, е решила да стане дизайнерка. Като Виктория Бекъм или една от Златките. Предизвестен провал.

Ох, милото, то и цяла лекция ни изнесе. Има си време и място за да ходим голи. Бушмените си ходят голи... Иди там. В цивилизованите страни такива места са порно филмите или някакви еротични, което си е същото. Постигни известност с дизайнерски способности ! НЕ МОЖЕШ ЛИ ?

Преди да стане известна, съм я снимал няколко пъти.Тогава имаше известен чар това момиче, но след операциите всичко се промени отвратително и незнам как не посмя да осъди хирурга.Явно живее в приказката за дрехите и царя.

Винаги съм се чудел тези жени някои познава ли ги? Тази и още редица отблъскващи жени изобщо имат ли огледало да се видят на какво приличат? Остави гърдите, не знам дали някой я познава и навярно ще си остане жената с разголените гърди на еди кой си бар....пфууу.

Ако някоя силиконова ку..а си беше показала циците щеше да е "горещо" или " възбуждащо". Мацката си показала естествените и сега било "скандално"