Коментари - Джордж Клуни стана баща! Амал му роди близнаци | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...че ми нахлуват едни такива странни вълни като си представя Джордж Клуни да й ръфа кокалите. Наздраве за любовта !

честито макар че ич не му пука за нас деца щом се родят това е хубаво

Кой ли е мъжът в семейството? LOL

И от сега нататък по-малко да ни занимават със себе си(по-точно журналистите

Той този дядка Клуни, се бепе изказвал преди време, че не обича децата и не иска да има деца. Сега изведнъж взе да се прави на щастлив, ама то малко е късно , или направо внуци....

Този гръцки грозник преди време с доста ехидност се беше изказал как не иска да има деца и т.н. подробности...сега би в несвяст, ок, няма лошо, но никога не е късно да станеш за резил с това, което говориш. А и определено е по-тъп от жена си.

честито на баба амал и прадядо клуни тези двамат вместо да гледат внуци , ами то... бебета.какавто и начин на живот да имат, биологята е еднакв за всички. а диадо клуни си е баш старец . транслитериран текст

Хайде грубости!Да са живи здрави и щастливи и най вече дълъг живот! Двата се обочат и ще бъфат пудесрни родители!

... що не си гледаш внуците, рогоносецо...

Амал МУ роди? Жените раждат децата за себе си, не мъжете си! Колкото те са бащи, толкова и жените са майки! Имам три деца и нито едно от тях не съм родила на мъжа си, родила съм ги за себе си!

Децата винаги са чудесно нещо, а Клуни е супер симпатяга! Но! Тези дватама са публични и много известни личности, налагащи модел на поведение и подражание, което е страшно опасно( особено за българите, котио се топим жестоко)- г-жата е на 40(?), дала живот на 2 деца, и ето: четящата фенка или симпатизантка си вика: еми защо и аз да не мога, на 40...или 42...или 45, кво толкова! Да де ама нито има начина на поддръжка на Амал, нито парите на Клуни. А и той не е никак млад, на 56 се става дядо, не баща- но те могат да си го позволят, при обикновените хора това е мисия невъзможна или много много трудна

Ми нека по-младите да раждат, никой не ги спира, освен да ги заставите с автомат в ръката докато не се пръкнат по 5-6 потомъка?

То не беше раждане,не беше чудо .От колко години всеки божи ден ни тормозите с тоя клуни и амал бе.засрамете се .Като какви ни ги навирате тези амал и клуни.Някой еня ли го е за амал и клуни.Длъжни ли сме да знаем какво правят амал и клуни,катрин и джордж и шарлот и пипа и е.ете си м.йката.Ами ще роди,няма да си ги държи в нея.Задоволихте ли се.Ние българите не се трагваме от амал и клуни,защото сме със силен дух

Айдеее, свърши и тоя. Защо ли му трябваше. Ливанката до 10г. ще го чуп и ще му отмъкне доста.

много им даваш

Една хубава новина!Честити да са им децата!Да имат късмет и всички-деца и родители да са живи и здрави!

ТОЙ да се възстанови...той!!!!!

Да, явно Клуни тежко преживя това раждане. :)))

Хора, моля ви, не бъдете толкова жестоки. След като Амал роди, двамата с Джордж непрекъснато висят в българския ДИР-бг и много се интересуват точно от вашето мнение. Не ги обиждайте, поздравете ги за децата. Че и двамата са се стопили от вашите коментари. Особено пък Амал - тя много държи на мнението за външността й специално от българските писачи във форума.

Джорджито повече ли се интересува от нашето мнение? То изобщо чувало ли е . де е България, докато е продавало обувки???

Ти пък що си мислиш, че някой се интересува от твоето мненеие, та ни го навираш под носа?! Пука ни какво си мисли една блюдолизка! Още повече "баба на Клуни"! ( Извинете ме , истински баби"

уф...най-после!

Честито! Клуни е любимец на много хора по света.....

Пърфект! Честити да са им! Живи и здрави. На всички хейтъри и завистници "фУстанкино".

Общината ще им отпусне по 150 лв. в чест на събитието. А мама и тате да почерпят по едни лимонови резенки.

Ох, вече от месеци ни занимават и с тия двамата. И скоро няма да спрат. Какво толкова намериха в тоя посредствен актьор и още по-посредствената му жена, не знам.

илюминати, слуги на глобалистите. ха сега да поканят 20-30 бижанци в огромното им имение. да обменят малко култура, просто така ;)

За съжаление много хора не се и замислят защо ги рекламират толкова като двойка-защото работят за илюминатите,които съсипват света и поддържат всички измислени терористически групировки,което умножава състоянието и властта им над света

Боже, колко сте прости и двамата (ако не сте един и същ човек де)

Прости и завистливи. Жени, които никога няма да помиришат мъж като Клуни и мъже, които са толкова далече от жена като Амал, че в сравнение с тази дистанция космическите разстояния са пешеходни.

да са им живи и здрави и да ги радват много.и спрете да плуете тапи балгари

Тя родила, пък той трябвало да се възстанови??? Не разбирам.

Ами то си го пише: Съобщение в шеговит тон. Кой разбрал - разбрал. Другите са без чувство за хумор.

Да допълня - и без мозък! В стремежа си да пишат простотии, не разбират какво четат!

Честито бебета, limited, custom design!

Истина ли? Травестито? Фърлил близнаци?? Леле верно!!! Ама айде да са му живи и здрави на Клуни и тримата...:)

Много щастие на мама и тати и малките бебоци. Когато станат на 20, той ще гони 80

Оффф, пак ли ??? Големи математици се извъдихте. 56 - 20, прави 76. И всъщност, какво от това ????

Български стил - започва се с хубаво пожелание, после следва язвително изказване, което прави пожеланието да звучи като клетва. Май само тук се казва "Да си жив и здрав" с такъв тон, че усещаш как всъщност ти желаят лоша болест. :(

е това е твое усещане . Може само да те съжаляваме, че така ти пожелават " жив и здрав"! Всъщност "Съжаляваме" означаваме, че се радвам, че така злобно ти го желаят.

Браво ! Да са живи и здрави близнаците и всички деца! Да си имат грижовни и любящи родители!

Браво! Близнаци, тепърва ще има да осиновяват малки мюслита и прочие ... гледали сме го този сериал, дано техния поне да е със щастлив край, защото ми е много мъчно за Брад Пит.

За БраТ Пит незнам ама Ангелина си е за жалене с 5-6 деца а Брад ще си намери едно 22 годишно цепелинче и е ок !

точно тя си ги осиновяваше- да си ги грледа сега.

а 22 годишното цепеняче ще си доведе и гаджето си та да си ги издържа дечицата ;) Чичето невервам да му става редовно :P :P :P

Голям праз!

Е, значи имам още време. Още към трийсе години да си гледам кефа.

да са живи и здрави, много хубаво..имената са от гръцки - ела е зора, александър -защитник

Колкото са красиви , дано толкова да са и щастливи.

Инвитрото прави чудеса. Няма да се учудя ако са си поръчали с какви коси и очи да са децата. Няма лошо. Да са им живи и здрави! Тази адвокатка излезе по-хитра и от дявола! Възхищавам и се! Умна и красива! Рядко срещана комбинация!

Няма нищо случайно при тях - дори и датата на раждането със секцио е избрана точно - 06.06.2017 . Всичко съвпада както се казва :)

И аз тъкмо си мислех, че това са от първата партида дизайнерски бебета. Няма лошо. Да видим след 2-3 месеца какви ще се окажат вкусовете на гордите родители.

Момчета, май представа си нямата какво е това ин-витро, и има ли то почва у нас :-).

майстор е спор няма .