Дъщерята на Рийз позира с новата й колекция

Рийз Уидърспуун показа новата колекция на собствената си фирма "Draper James". Актрисата е художествен директор на марката.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Рийз позира с новата й колекция | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

дядо попе!И двете!

За сега дъщерята на Рийз поне не се дупи по сайтовете , като оная татуирана Ирландия на Бейсинджър и Алек. Може би е добре възпитана.

цьцьк

Рокли от басма за 450 долара. Не е зле за средния американски работник. Но щом рийз рекламира ще се изкупят като топъл хамбургер.

Щерката е по-красива от мама :) Рийз Уидърспуун не е лоша, но малко брадичката и не ми харесва. Прекалено е остра. Но малката е кукла. Бащата също е красавец. Ами добри гени, няма как да се роди лошо дете с такъв сбор от ДНК :))))

Хубава колекция за събличане. Бих ги ч*кал здраво и двете! Хубавици са

То да опукаш щерката, че майката...

Не тъжи, не си само ти, шест милиона плачат от идиотите си. Затова на пазара нахлуха "Орифламе", "Авон", автофирмите "Орел", "Пеугеот", дамските цигари "Еве", напитките "Седем Ир" или "Зуп", преводи на книгите от Шакеспеаре и други такива благини за всеки културен човек. Възползвай се, че иначе "римуув-римуув"!

Не е работата само в това. Аз самата се чувствам тотално некадърна, тъй като учих няколко години стоматология, а се оказах напълно неспособна да работя тази работа и сега съм принудена да кисна в библиотеката на стоматологичен факултет в София и да дишам прах. Това живот ли е?! Вкъщи на мъжа ми не му става и му мирише устата, в работата съм принудена да се подмазвам на доктори и доценти, тежа около 100 килограма...на моменти сериозно обмислям да се хвърля под някой автобус и дотука....

Диана, понеже, както казваш си некадърна - внимавай как се хвърляш под автобусите с твойте 100 кила, че пак няма да случиш. Я автобуса ще се окаже микро, я на шофьора ще му мирише устата. Като минимум трябва да се целиш в международен, обаче пък вътре може да се возят твоите идиоти!?

Другари, язека сам неграмотен. Ама това заглавие "Дъщерята на Рийз позира с новата й колекция" не требе ли да баде "Дъщерята на Рийз позира с новата СИ колекция". Не моеме да разбереме на кога е колекцията. А Геле много сака да знае.

Ех, Вуте, Вуте, цел живот е.., у... "Дъщерята на Рийз позира с новата ѝ колекция" = колекцията е на Рийз, дъщерята позира с нейната /на Рийз/ колекция. "Дъщерята на Рийз позира с новата СИ колекция" = колекцията е на дъщерята на Рийз, дъщерята позира със своята колекция.

Дрехи за бедняшки заден двор или блатце

Ех, как не родих и аз една руса кукличка като тази хубавица! Сега щях да съм я превърнала в свое копие! Вместо това, както всичко в целият ми некадърен живот, пръкнах два идиота, единият от които избяга от мен в чужбина, тъй като ме мрази и в червата, а другия има прасешка физиономия със свински очички и чип нос като зурла, който също иска да бяга зад граница.

Да си родила, викаш - една руса кучка? :О С прасешка муцуна, малки очички и да иска да емигрира? За какво ти е, забрави....

По-добре русо момиченце да бях родила, вместо тези двама идиоти. Не е лесно да си лелка в предпенсионна възраст, а още да ти се прави секс.

Повечето пубертетки до майките си изглеждат леко мутирали - по-едрички и някак глуповати. Е, има и щастливи изключения :)

една рокля на драпър джеимс струва 500 евро. част от средствата отиват за благотворителност. лично на мене баварските дриндъли ми харесват повече. има и по 50 евро в кик. лол

Пък и руси. Само липсва още някой по средата и направо да взимат шведски паспорт!

Ало дирниците, ставате досадни с тъпите реклами, дето ги блъскате навсякъде! Заради тях не ви чета почти никога, а и други със сигурност не го правят. Сериозно ли мислите, че някой се интересува от боклуците, които рекламирате?

Много готини дрешки и много сладки мама и дъщеричка. Да ти е кеф да ги гледаш ти не само тези две сладуранки

дъщерята е бонбонче, беличка, русичка и със сини очи, какво повече може се желае!