Мелания се вдъхновява от стила на Саманта Джоунс

След като Доналд Тръмп стана 45-ият президент на САЩ, всички погледи са вперени в третата му съпруга и първа дама - Мелания.

Обратно в новината

Коментари - Мелания се вдъхновява от стила на Саманта Джоунс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пълни глупости, изсмукани от пръстите свободни съчинения, преписани от чужди сайтове, за запълване на рубриката.

сметай до къде сме стигнали

Сигурно се вдъхновява и да прави вятър на куриерите в овалния кабинет, че то с онова рижавото...

"тая" редакторка нели делчева очи няма ли?? глава да мисли няма ли, или не е, "жена"?? какво вижда на снимките и какво пише?? ама, трохитеееее,.... и, аз съм "редактор" журнализт!!! хахаха Kенеф, работа!! един цент няма да и платя и на село да пасе оффцете!! хахаха

За мен има само една Мелания и това е Мелания Бербатова! Не знаете коя е? Ами проучете!

Глупости на търкалета!

Глупости на търкалета!

"статии" да "продуцира"

Mелания Tръмп, се била.... "вдъхновявала"???? Tова, може да го измисли само тъпа журналистическа тиква, за да го напише като лайняна "новина", за да може да вземе трохи от центове!! Mоделите, са съвсем различни, а това, че цветовете бяло,червено,черно, жълто и зелено съвпадат, че те в целият свят жените носят такива цветове!! голяма простотия ги гони тези изчадия журналята?? мишоци.....xaxaxa

Oще, на първата снимка се вижда огромната разлика в ризите и на двете жени и яката, в начина на закопчаване, в цвета дори, съвсем различни кройки са!!;)) а за колиетата да не говорим каква е разликата, а за красотата на жените също,...хахаха но гладните хиени папараци писали вече "вдъхновявала" се!! хахахаха гооуууем смех са тия плъхове алчни! ;)

Простотията ходи по журналистите

лошото е, че ръсят простотията си и при останалите, защото им е дадена платформа!! но виновни са и тези, които са им дали платформата на която стоят и им плашат за простотията!!!! безумие!;))

Ехааа ! Аз доколкото помня от сериала тази беше с крака на 2 без десет повечето време ! Дали и това влиза в "стила" на Мелания ? :)

Е, то за това се намеква, де... Ама не им стиска да го формулират така безцеремонно, защото Тръмп не си поплюва и съди фейк-пресата.

големи простотий,всяко време си има своето модно течение,няма начин да не си приличат едни други

Е, па Самата е такава ...талпа!

Стила на Мелания ако можеше да го изкопира поне частично и нашата т. нар " първа дама" щеше да е хубаво. Поне ризи да се научи да носи, поли, дължини, материи, акценти, дори грим как се носи.

Глупости!

Стилът на Саманта от "Сексът и градът" е напълно кичозен, няма нищо общо с изискания и екстравагантен стил на Кари Брадшоу. И не бива да се сравнява със стила на г-жа Тръмп, който в проявите и досега е безупречен.

Абсолютно! Ама обикновени дирници, засекли две подобни бели ризи и направили новина. Иначе стила на Мелания е класи над въпросната саманта.