Виктория Сваровски в рокля с 500 000 кристала

23-годишната певица и наследница на империята "Сваровски" се омъжи за предприемача Вернер Мюрц през уикенда.

Обратно в новината

Коментари - Виктория Сваровски в рокля с 500 000 кристала | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не е честно. На това момиче бог е дал всичко - изключителна красота, творчески талант, материално богатство и много чар. Ако е и с добро сърце, значи наистина е върха. Тази жена е уникална. Жалко, че много други нямат този късмет.

И къде видяхте тази изключителна красота - има хубава усмивка, свински нос, и младостта я краси, това видях аз, ама явно критериите ни са различни

Покъртителна мацка! Вече съм фен на песните й.. макар да не съм чувал нищо :D

Красиво като в приказка! Стига сте плюли, плакнете очи и пожелайте всекиму такова щастие!

хубавка е; става за няколко пъти

уау! Шлейфът удря в земята всякакви рокли на всякакви принцеси!

потърсете й името на латиница в гоогле, за да се убедите, че тези снимки са доста далеч от реалността- кофти крака, нищо особено като лице и стърчащи венци при усмивка. Явно тук са подбрани най-добре фотошопираните й снимки. А колко е певица- отделен въпрос..

А аз подозирам, че ти изглеждаш невероятно.... Не е нужно да изглежда перфектно. Не всички са родени с перфектни мерки. Красотата е относителна, и далеч не е най-важното нещо. Далеч по-важно е да имаш късмет и талант, а тя вероятно има и двете.

Te mnogo eftini tez kristali be ... 500 000 kristala po 2$ eto ti roklia za 1 milion. Smeshna rabota....

Не толкова броя на кристалите, а шивашкия труд вложен в роклята я прави скъпа. Представи си само какво означава 500 000 кристала да се залепят на плат на ръка. Ще се побъркаш още на 1000-ия кристал...

Човешка суета глупава. Да беше ги дала за благотворителност, да имаше смисъл от толкова много ей така похарчени пари. Суета и наглост.

И защо пък да ги дава ?! Тя е богата наследница - искала е разкошна сватба, каквато отива на нейното положение, не е суета, това е начин на живот за богатите, особено за потомствено богатите, но естествено бедняка българин няма как да го разбира, това си е една друга вселена. А и семейството й дава достатъчно за благотворителност. Аз се радвам на такава красота, дай боже всекиму....

Суетата си е суета, независимо колко си богат. Или си суетен или не.

Толкова красива, че чак е нереално, като се вземе в предвид и състоянието което притежава. Живот като на кино... Това момиче е получило от звездите всичко, което човек би могъл да поиска от живота.

Тя си знае :-)

И таз златна ябълка отиде! Язък, който си има звезда на небето- ще си спи с мацката!

Красота, изяьество и стил. Огромна сума пари може да се похарчи за нещо кичозно - както олигарси и шейхове например, или да се похарчи за нещо с вкус - както тази сватба. Да са живи и здрави и да се обичат.

Изключително красива, стилна и естествена.Нашите николетки, златки и други патки са направо жалки

Да, разбира се. Едно е да се родиш Сваровски, друго е сигане от Караджово да продава фасони:)

всеки избира как да се развива. Това, че си богат, не означава, че ще имаш стил и класа. Примери са много и всеки ден ни ги набутат в лайфа.

Много красива и богата!

Сваровски са толкова далеч от диамантите, колкото аз до Джей Ло - само задникът ми е голям, друго нищо общо. При тях - само блестящи стъкълца и до тук. Инак сватбата и момата - красота! Обаче тежка е царската корона - 46 кила рокля???

Вероятно шлейфът е имал колелца :D

гъска. Едното е диамант /брилянт/ а другото е берг кристал /също скъп/. Българите са всезнаещи, но тъпи!

Да, ама сравнението на задника е супер свежо.

Ти, моме, много се изложи. Сипеш обиди за щяло и нещяло. Първо, наистина Сваровски кристалите се получават по изкуствен път и са стъкло, не се добиват от природата. Второ, от името на всички българи искам да ти кажа, че да си всезнаещ е по-допустимо, отколкото да си грубиян - точно това си е тъпо.

А "берг кристал" или "планински кристал" на български е добре фасетирано стъкло и маркетинг.