Кралица Елизабет II с шапка като флага на ЕС

В Туитър се разгърна сериозна дискусия за избора на шапката на кралица Елизабет II по време на речта ѝ пред парламента.

Обратно в новината

Коментари - Кралица Елизабет II с шапка като флага на ЕС | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

ШОРОШОИДИТЕ се чудят какво да изсмучат от пръстите си, защото просто нямат мозък в главите си. Ако въобще символизира нещо тази шапка, то това е Флага на Британската общност - Commonwealth of Nations - 52 държави, стилизирани като 5+2=7 цветя!

По ми мяза на цукало.

Бабата се майтапи с ЕС

Това само доказва, че никой не е застрахован против простотията и че тя ходи и по представителите на ЕС. Кралицата и на 90 и кусур е елегантна и блестяща - винаги, без изключения. Да се търсят подобни кусури, особено пък политически интриги, базирани на препратки от една шапка - направо е смешно, глупаво и жалко. Май ЕС не може да преглътне, че Великобритания ще се справи и без тях...

Иииии Направо свърших в Гащите

Връзката е съвсем очевидна! Но, настоящия неолиберализъм в ЕС се дължи точно на Великобритания, тяхната гейска система създаде гей-чудовище кое започна да ги насилва и те не можаха да издържат на секса. Малко трябва да върне ролята на патриархата в ЕС за да се промени тази гейска система.

Дай дефиниция за гейска система.

Шапката, тоалета и бижутата й са супер! Това че, някой е съзрял поредната Джурналпростотия, си е негов проблем. Много често критикувам монархиите, и най-вече това бабе, но в случая би било глупаво!

Шапка с цветя . Тичинките обикновено са жълти . Къде е връзката с ЕС ?

Добре, че съм Еврогейсги олигофрен и да се интересувам от БАБЕШКИ ШАПКИ

тия съвсем откачиха - гориме всички , а те шапки с EU мотиви, моля ти се.