Протест срещу дрескода: Британец се яви на работа с рокля

Британец се е явил на работа, облечен с рокля по дрескода за дамите, след като е бил върнат у дома, защото носел къси панталони в горещините.

Обратно в новината

Коментари - Протест срещу дрескода: Британец се яви на работа с рокля | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Рано или късно момчето ще стигне до другия бряг. Сега прави първите плахи стъпки ;)

Който си го влечe, влече си го, иначе има разни ленени дълги панталони:))))))))

Тоя куку, да се вмъкне в роклята на майка си. Бе да беше взел дрехите на гаджето си. Освен това пак е в нарушение на правилника. Слага женски дрехи, а по документи е мъж. Сега трябва пак да го върнат от работа, обаче този път трябва да ходи до ГД ГРАО, за да му променят данните в ЕСГРАОН

...англииски SHBестер-бунтовник ?!?...на нормален маж никога не би му минала такава мисал даже !...света в които живеем става все по- гнусен и все по извратен !

Поколенията, които загробват и оставят страните без бъдеще, живеят сега! Поколенията, за мое съжаление наранени от разни вероучения, все още са живи. Младите, новите хора не искат да се занимават с глупостите на бащите, майките и дядовците си. Те искат свобода, и ще си я вземат. Защото боклуците, които сега управляват, са боклуци и ще бъдат изхвърлени. Харесва ли ви или не, младите ще възприемат света по друг, много по-различен начин от всички мрънкялници. Животът за хората е човешки и всякакви християнски, мюсюлмански и прочее глупости ще бъдат усмивани и изхвърлени. Няма да има гейове, хетеро умници, лесбийки или подобни - ще има хора!

че не го чакаме това от 2000 години... Човечеството не еволюира психологически. Каквото е било при Каин и Авел, при Хам, такова си е останало.

Чудя се на кой да го сложа? На този от днимката или на редактора- копи/пейст?

Най-обикновено лайно, типичен представител на поколение, което ще закопае страната си. Неговите предшественици, които са покорявали земи и народи по цял свят (моралната страна настрана) са били МЪЖЕ! И жените, които са ги чакала в къщи, са били ЖЕНИ! А това лайно, и неговото поколение,... нямам думи...

Не си анонимен, а анонимник !

Ako беше гей всичко щеше да е разрешено, но нали е нормален! Браво бе пич!

Браво!

Иди0ти има навсякъде.

Особено в БГ с ник имена "300"

Ами генераторът на случайни числа го посочва - взимаш числото, което трябва да въведеш като "код", част от него или негово изменение и си имаш "име". Колкото повече расте броя на мненията, толкова повече ще има повторения да числените ник-ове. Найс, а?

Това спада ли към евро-атлантическите ценности? Питам,щото нали са и наши ценности.

Само ако ги оценявате:)

Mnogo e sexi bih mu oblizal sladoleda

Дебили....и едните и другите.

Това ако беше в Бг щеше да бъде уволнен, в Англия- променил изискванията за дрескода.Още едно доказателство че там не гледат на работника като на роб.

Мамин сладуранчо. Определено роклята му прилича повече.

Англичанин. Просто си е търсил повод...

браво на момчето. следващия път да протестира по адамово облекло и да се снима пак и пак да ни зарадва, че вече са далече

Жените с поли \ рокли и сандалки може, а за мъжете 3/4 панталони не може? Особенно в кол център :)

сори, който не му изнасят правилата и установения ред на работното място....моля на вън има място за всички .....

Западналият АРАП е готов за АРАПИТЕ.

Няма страшно,момчето просто има едипов комплекс.

Аз пък имам ламбов комплекс!

Тинейджърски изцепки. После ще е и първият уволнен. Лошото е, че там, в света на свободата и демокрацията. Всеки следващ работодател звъни на предишния за да пита как е претендента. Е, нека да си представим колко въодушевени ще бъдат всички да наемат зевзека.

Поредният ненормалник. Не МОЖЕ всеки да си ходи както иска облечен не само на работа , но и по улиците, в транспорта и т.н. Аман от космати крака и миришещи мишници, увиснали меса и прочие. Има си ред за всяко нещо и едно от тях е съответното прилично, подходящо облекло.

Хей! Какво против косматите крака?!

В ЛУКойл е задължително с дълъг панталон и обувки. Никакви чехли или джапанки.

прав е човека, стига с тези простотии като дрескод, всеки да се облича както си иска. На кой му пука.

Дрескод в колцентър... що за извращение?

Абе те в кол център (в БГ) отказаха да ми разгледат СВ-то без актуална снимка, ти за дрехи ми говориш :D

Други фирми няма ли? Аз ако съм на шефа, ще го оставя да ходи така. След ден, ще му мине, като се разходи между арабите

Време е да се разчупят стереотипите. хората трябва да се оценяват по действията - качеството на работата за която са наети, а не по външния им вид. Дрес код може да се налага само в операционната, където стерилността го изисква!

Така де. Затова като си пращам CVто то е задължително без снимка. Да гледат какво съм учил и какво мога а не колко са ми хубави очите.

Тази нация откача, бавно, но сигурно. На тези хора им казваха изроди, психично болни, а днес те са представени като модели за подражание, а всеки, който дръзне да остане нормален, бива атакуван като нетолерантен, консервативен и т.н.

май, не си прочел статията, ама бързаш да пишеш клишета

"На тези хора им казваха изроди, психично болни"...да а знаеш ли че преди на много хора са им казвали луди и психично болни - хайде сети се кой са го изгорили на клада за това че е казал че земята не е център на вселената?

Ха-ха-ха, браво на пича, много оригинално

Мъжете имат по-гокяма фиизиологична нужда да им е по-проветриво между краката, защото макарите трябва да са на хлад (за качестовото на семИто).

И сега какво се оказа - хетеросексуалните мъже са дискриминирани! Ако си хетеро не може да ходиш с удобни за сезона дрехи! Хомосексуалистите изобщо не са дискриминирани, дори имат привилегии. А най-голямата им привилегия е постоянно да искат още привилегии!

Лелеее, как го извъртя към хомосексуалистите! Явно имаш нескрит интерес към тях!

Не съм го извъртял аз. В дир.бг статията не е пълна. С роклята не го върнали, за да не му нарушат "гейските" права. И определено имам нескрит интерес към тях - нескрито са ми неприятни превземките им!

Така е при горещо ставам пе де раст и обличам къси панталонки - дамски, мъжки - какво значение.

Щото са ти космати краката бе педал.

Точно ако беше педал нямаше да са му космати краката! Много готино го е измислил островитянина трябва да му се признае!

Хубаво го е измислил, ама тепърва има да го учи живота. На английски има един лаф: "Никога не забравяй, кой подписва твоя "paycheck" (фиш за заплатата). Дано му е толкова весело докато си търси нова работа.

А иначе един много подходящ виц за случая: "Ставам сутринта и ми е едно хубаво. Измивам си косата с най-новия шампоан. Стана мека като коприна. Обличам си най-секси роклята, която имам (пазя я за специални случаи). Лакирах се с розов лак, сложих лек грим, но все пак такъв, който да подчертае сините ми очи. Извадих любимата ми огърлица и си я сложих. Като се погледнах в огледалото, осъзнах, че днес в офиса ще съм номер 1. Излязох от нас, вървя и виждам, че цялото ми старание има ефект. Стигнах до офиса, качих се в асансьора, а заедно с мен влезе и шефът ми. Но той успя да развали хубавото ми настроение само с едно изречение: - Какво си облякъл бе, Трифоне??? "

Браво на Джоуи!!! Не само жените, но и мъжете имаме права и е крайно време да започнем да се противопоставяме на криворазбраното "равенство" !!!