Дизайнерка на 42 години прилича на тийнейджърка

Със сигурност може да сбъркаме Лър Хсу с ученичка или студентка. Но всъщност съвсем скоро тя ще отпразнува 42-ия си рожден ден!

Обратно в новината

Коментари - Дизайнерка на 42 години прилича на тийнейджърка | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Има такова заболяване на щитовидната жлеза. Пациентите изглеждат доста по-млади. Кой знае ... може и тя да го има? Жените може да смъкнем с грижи, грим, прическа .... 5-6 години, но 20 - невъзможно!

И 10-15 може - аз съм доказателство

Тя е смъкнала 30.

Да го боднем на дизайнерката - за здраве! Дано акълът й прилича на друго!?

Ние нямаме култура да се грижим за кожата си от малки, както азиатките - за разлика от тях ние започване с грижите, когато се появят първите бръчки, а те от тийнейджъри. Ние наблягаме на декоративния грим, с който се правим на по-възрастни,а те се гримират така, че да изглеждат възможно най-естествено, което ги подмлядява визуално. За храната - ориз, зеленчуци, чай, малко месо.

и най-вече МНОГО риба и водорасли

Това е фалшива новина, обикаляща света за да прави сензация. Възрастта на жената от тези снимки не е 42 години! Не се оставяйте да ви правят на глупаци!

Абе и аз си пляскам всяка сутрин лицето, ама на 16 не изглеждам. Ние балканците, бързо се сгрухваме от тоя обрулен живот

С тоя луфт между краката няма как да не е като тинейджърка !

Ние щото сме свикнали българките да имат лоша кожа от цигарите и солариума и да изглеждат с 10-15 години по-стари от годините си

Когато се поддържа по-слабичък , винаги изглежда по-млад .

Аз се сещам за един мноого стар филм за застаряваща актриса, която се скри от обществото, когато мъжът й /пластичен хирург/ я обезобрази с пластична операция. След време се "появи" безкрайно подмладена, защото това не бе тя, а нейната дъщеря, която от тук нататък тя представяше за себе си :)

Уау! Това е наистина много, ама МНОГО добро. Страхотна женичка :)))

Кат гледам джуките, май не е всичко натурално - 42.... То и Лили Иванова е на 78 и още пее като момиченце :D

Тъкмо по устата личи, че е естествена. Когато има филъри ВИНАГИ стои много грозно и страшно. Нейната устица е като на момиче - сочна и хубава форма.

Ако е правена операция - тя е по повдигане на горната устна, вярно това е доста популярно там. Скъсяват разстоянието до носа, защото тъкмо то се увеличава с годините и издава възрастта. Като скъсят и вдигнат устната, заприличват на бебенца. Друг е въпросът, че това скъсяване на разстоянието се постига и с масажи, при които се тонизира мускула. Те са вманиячени на тема масажи, така че и това е вариант.

Едно, че тази наистина прилича на 20 годишна, второ, че сме свикнали все повече 20 годишни да приличат на 35 годишни.

На снимките не само че прилича на тинейджърка, ами явно че и акъла ий е на 13-14годишна... Я ми кажете ще се намерили нормален мъж да я намери за привлекателна.... Тя е легалното решение на Перверзниците....

Тия там са такива, немож позна братче на колко години е, малки, слаботелесни и...са малки навсякъде: аз като бях по корабите имах едно гадже тайванка- едно такова малко п..ченце имаше че като и го олабвах хрущаше....ама са много истерични, не се трае братче и трябваше да я ошамарвам да кротне, всяко нещо със скандал

Абе тия дръпнатите са друга генетична боза не са като нас а и все пал тоя са снимки в интернет може да нямат нищо общо с истината....фалшиви новини им викали ......

Леле, наистина изглежда на 16!!! Евала!

Много важно, голям праз, ако ще и на бебе да прилича. Истинските мъже си искат жени, такива където приличат на тинейджърки са само за разнообразие, но не и за жена.

- Докторе, как да се храня, за да доживея 120 години? - На закуска - само зеленчуци, на обяд - само зеленчуци, за вечеря - пак само зеленчуци. - Това ще помогне ли наистина? - Не! Най-много 10-тина години да изкараш така, ама ще ти се сторят като 120!

По сливчето може да се познае на колко години е.

тоя недорасляк си е правила носа, веднага си личи.

На 42 с 42 пластични операции. На тая кака ясно си личи как и е пилена челюстта, моно клепача е отстранен, а носа й е правен да е по-европейски. В онзи регион пластичните операции са станали задълже. Като добавим филтри и фотошоп, няма да я познаете, ако утре се разминете по улицата. Мацката очевидно се поддържа, за кото евалата, но ако си мислите, че е до ген, жестоко се лъжете. Имал съм гадже азиатка и това три часа на ден мазане с кремове, масажи на лицето, гримиране, отгримиране не мърда.

Абсолютно е така. Познавам отблизо азиатки, оправянето на клепачите там е почти задължително. Даже жени на възраст над средната се подлагат на такива операции. Носове също масово се оправят. Хранят се определено по-здравословно от нас, но това далече не е достатъчния начин.

Може да има малки корекции, но не са драстични. Ако беше сериозно оперирана, щеше да изглежда като кърпено плашило, както всички вманиячени и рано изхабени кифли. Като минимум устата щеше да е с оня гаден оток, който не можеш да го сбъркаш. Тази форма на устата е сочна и младежка, но не е изкуствена. Аз залагам, че по-скоро свежестта е дело на масажите - повярвайте, пляскането на лицето всеки ден по 5 минути прави чудеса. Кръвотокът храни кожата както нищо друго на света. Мускулите релаксират и още с първия масаж добивате прекрасно изражение и овалът се оправя. Впрочем наистина опитайте, правете си силни бързи пляскащи масажи по цялото лице и шията, и след седмица пак ще си говорим. Свалят се 10 години и лицето става нежно като на момиче. Ако решите да опитате - пишете отдолу в коментара, когато се убедите че е истина :)

Зеленчуци, вода, плодове..... дъра, дъра и накрая- пластика, много пластика :) Да живее д-р Енчев!

Младостта на азиатките според мен се дължи на това, че основната им храна е ориза, а не хляба, на соята, на това, че ядат месо в по-малки количества и като цяло ядат по-малко, НЕ пушат и живеят на влажен климат.

съгласна!

Те у Тайван имат и едни женички дето изглеждат супер яко , пък като ги заведеш у хотела се оказват че са с орехчета между краката. Сбъркана нация.

Хаха! Голем турист, няма що! Тайланд, Тайван, нещо разлика да намираш, а?

Е не знам, може да е от радиацията, там Хирошима, Фокушима не са толкова далеч.

Мац-писи-писи...

Страхотна мацка! Само азиатка може да излгежда така млада на толкова години. Освен това те ценят естествеността и невинноста в излъчването, което ги прави още по-млади.

papion

Бе то и на сирийските "бежанци" в Норвегия записвали децата в клас за 10 г., въпреки, че били с една глава над другите. Нали си нямат документи каквато възраст кажат, тая се пише. Викингите се усетили, че има нещо гнило чак на състезание, дето тия "малките" откъсвали връстниците си на всички дисциплини. Та и тая, тя вика на 42 съм, ама аз не вярвам.

Luna0102

Дира, кога ще си оправите снимките? Една ако се отвори, десет не се отварят.

Проблемът с отварянето на снимките продължава и това е отвратително! ДИР, НЕ СПЕТЕ, А ГО ОРАВЕТЕ!!!

Luna0102

То не са само снимките проблемни в дира. Мобилната им версия е още по-зле - искаш да отвориш една статия, отваря се друга, коментари за да отвориш ти трябва слонско търпение, а снимки там даже не се и опитвам да отворя.

Какво крехко агнешко!...

После защо сме били харесвали милфчета,ами как да не му се отдадеш на това?

Консервирала се е.

букакето как подмладява... ашколсун!

азиатките по принцип са си инфантилни, пък и не можеш да им дадеш години

TIREX

те азиатките в нашите очи винаги изглеждат по малки :)

Абе всичко е ген. Здравословно-нездравословно има значение, но не и чак дотолкова, че на 42 да изглеждаш като на 18. Просто, както са писали по-долу, азиатците са такива. Скоро пишеше за една 50-годишна китайка, дето изглежда като гадже на 20-годишния си син. Същата работа.

Спомнете си всички удивително запазени жени - какви са израженията на лицата им. На първо място имат напълно запазена психика и ниво на стрес нула. Оттам нататък идват следващите фактори как ядат полезно и т.н. Връзката е по-скоро обратната - жените, които са в постоянен стрес се отклоняват от здравословния живот и се изменят, това вече е палотогия.

Стига бе.....42г. Звучи абсурдно прилича на 18г.

Имам един приятел руснак по-възрастен от мене доста. Не съм го виждал от 17 години. Наскоро ми показа едно видео. Викам му: "Човек ти не си мръднал от 20 години. Абсолютно същият си!" И той: "Това е от азиатската ми кръв."

Точно така, ето например и Кейт Бекинсейл, която е удивително млада за своите 43 г, има 1/16 бирманска кръв.

Заглавието звучи като сензация. Азиатците изглеждат млади дори на 50., а аз лично познавам няколко азиатки на около 30 и 40 год. Наистина изглеждат Teen. Има нещо в гените им което ги поддържа млади и това е страхотно :)

Преди години като носиш очила ти викаха Цайс. А сега куцо и сакато и кьораво си слага очила на лицето. Правилно прочете, пенджури на носа по-големи от половината лице. Много дразнещо. Човек се обърква така.

От какво се объркваш?

Че преди за едно и също нещо те подиграват, а сега е кууулл да си цайс.

На нашето поколение му се падна да поема подигравки за щяло и нещяло, за да му е по-леко и приятно на следващото.

На очилата проблема е, че се губи така да го нарека очният контакт. Губи се момента на "омагьосване". ;)

Мен мъжът ми ме "омагьоса" с очила. Когато ги свали, останах шокирана, но вече бяхме гаджета. Пред мен се появи съвсем друго лице... Мина доста време докато свикна.

грозно...прилича на 12 годишно дете, само някакви педофили причлича. Азиатците са вманиачени на тема инфантилност

Има ли нещо хубаво в това да приличаш на спружена 100 годишна баба? По-добре на 60 да изглеждаш като на 20, отколкото на 20 да изглеждаш като на 60.

казах че прилича на дете педофил недоебан

Чак грозно пък ти... :) Неслучайно за младоликите се казва - запазена. Просто не я е помел и очукал живота, има време да се развива десетилетия напред. П.С. Така изглеждат на средната си възраст хората, които после като станат столетници ще изглеждат на 80 :)

Повечето с дръпнати очи винаги младеят. Ген

храна, начин на живот, среда, ген, карате :-) ама се развалиха последна време..

Съласен съм с по-долния коментар. Лице, тяло, може да изглежда младолико - дали по природа, дали не съвсем, но очите и изражението - изглежда не млада, а инфантилна. Винаги ми се е струвала странна тази мания от страна на западняците (най-вече немско-говорящите) по азиатките. Има нещо извратено в това да те възбужда жена, която според европейските стандарти е дете - липса на гърди (не казвам големи, просто... някакви), дупе, женски извивки (и нямам предвид килограми, а просто вторични полови белези)

има нещо извратено да те възбужда жена, която прилича на "Манол". Но това е въпрос на вкус. Всъщност, истински извратено е да те привлича някой от твоя пол. Другото са вариации.

Азиатците по принцип са младолики,въпреки че много работят!А тя изглежда прекрасно,но ние българите сме хора завистливи и никога не искаме да признаем хубавото!

На Джаки Чан колко му давате :)

55?

Най вече спрете да мислите за годините си, а се радвайте на живота!

... значи да чакам да стане на 80 за да пасне на моите 40 :)