Гаджето на Роналдо засне първата си фотосесия

22-годишната Джорджина – приятелка на Кристиано Роналдо, загуби работата си в мадридски бутик, но това съвсем не я разстрои. Сега тя е позната в целия свят.

Обратно в новината

Коментари - Гаджето на Роналдо засне първата си фотосесия | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Е по готина от ирина

Готина е мацката. За всеки, който е наблюдателен поне малко, е ясно, че с достатъчно пари и професионален екип много млади жени може да изглеждат като топ модел. Виждал съм снимки на Ирина без грим и ефектни инсценировки и съвсем не е толкова бляскава.

Гаджетата на фризирания са повече от колите му, но колкото и коли да си купи няма да стане шофьор, та и с гаджетата така.

Обича млади, слаби, но наляти. Някои от предишните му бройки бяха по-хубави. Определено.

Добре бе, един от най-добрите футболисти си ... що трябва да наемаш някоя да ти играе гадже, при положение, че всички знаят за какво става дума?

Роландо най-добре да си каже...

Ким Кардашиян с малък задник :)))

Абе кви са тези гаджета и за какво са му на Роналдов след като децата му идват незнайно от къде. Никой не знае той ли е бащата или любимият му мавър. Най-вероятно той ще се окаже майката и затова не му трябва истинска.

Тоя е траф на 101%. Какви женски гадежта???!!!

Сделката е ясна: тя му играе гадже, той я прави известна. Защо не се разкрие, вече сме 21-ви век, даже е модерно!

На тоя не са ли му меки китките?!

Тази преди време пуснаха снимки на които имаше ясно изпъкнал корем т.е. би трябвало да е била бременна?!Каква всъщност е истината?

Преяла е с боб.