Топдизайнери: Господата да показват краката си това лято

Приключилата седмицата на мъжката мода в Париж предложи хавайски ризи, къси панталони, поли, туники и високи токчета за следващото лято.

Обратно в новината

Коментари - Топдизайнери: Господата да показват краката си това лято | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Никога не е късно човек да стане за смях

Този си е показал само двата крака.

аз моят крак го показвам и после направо го и слагам на големият тезгях, над който обикновенно работя от вече 20+ години...

Ами ние си ги показваме бе, цело лето по шорти сме. Не че гледката е приятна, но си ги показваме.

Че го правим, правим, ама по балкански - с космите! И тук е разковничето на изискаността и добрия стил - ритуално скубане на всичко от глезените до пъпа, включително и на тестисите!

Колкото по-карикатурен образ имат мъжете, толкова по-добър подарък са за жените.

Мулти-култи мода за джагали без работа. Това го покажете на някой изпълнителен директор или инвестиционен банкер. Познайте ако влезете в някоя голяма фирма или банка с "показани" крака какъв търговски успех ще имате. Е, освен ко не сте Моника Лозанова и не кандидатствате за кредит за нови бомби.

Модните тенденции при мъжете, за лято 2018, от сега са предсказуеми! Дамите и мъжете ще бъдат приятно изненадани от съчетанието на дамски прашки в електрикови тонове, съчетани с мъжка риза без ръкав, решена в класическите басмени щампи и обувки на 15cm токчета, загадъчно декорирани с помпончета и пискюли от заешки опашчици! За строги бизнес събития, се препоръчва и печено свинско ушенце в бутониерата на сакото!

"Мода" - разни обратнополови режат и шият без да гледат и после други обратнополови им се радват на "шедьоврите" и се праскат всичките колко разбирали от "мода", щото така се уреждат във висшите етажи на хайлайфа, където по цял ден обикалят по коктейли, спонсорирани от други обратнополови с кинти.