Сравниха Кейт с Джаки Кенеди заради рокля Gucci

Херцогинята на Кембридж показа невероятен стил и критиците я сравниха с Джаки Кенеди.

Обратно в новината

Коментари - Сравниха Кейт с Джаки Кенеди заради рокля Gucci | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

20 коментара под мен и кой от кой по-противен и по-вулгарен. Българиът яко го е облъчил Чернобил... такова урудливо племе като нашето днешно общество си заслужава мизерията.

Роклето е безумно грозно, изобщо тази особа се носи като селска тьотка, ама всички са гракнали да й се подмазват. Иначе не е лошо момето, в ръцете на свестен дизайнер може да стане класно манекенче.

еврейката от кембродж,кейт средната, никога няма да бъде като жаклин кенеди,с каквито и тоалети да се пробва няма да достигне природната интелигентност и душевна красота на жаклин.или го имаш или го нямаш,с пари не се купува

Защо непрекъснато ни набивате тоалетите на Катрин? Копчета, капачета, плохи, каре, пипи ... това се носеше 70-те години на миналия век. А за смешните й шапки да не говорим. Сигурно са от младостта на Елизабет- кралицата. Единствено ми харесва, че има хубава фигура и някои бални тоалети.

Еднакви рокли = еднакви жени. Чудя се как от слабият пол го позволяват това. Жената пълнеж за роклята ли е? Катринчето е амбициозна селска пръчка, която би издухала и квазимодо стига това да и осигури социален статус. Тя това и прави в момента - модна икона това не е. Колкото до 'принца' - дори и жабите не искат да го целуват, но той си има братовчедки за целта.

Кенеди беше Предател, както Стефан Стамболов и Кръстьо Никифоров. И затова американците го убиха... Няма смисъл да пишат за жената на Предател.

Семпла и красива, класата не се купува, тя се излъчва.

lu4ka

"...стилна от туид." Стилна какво? Джапанка? А роклятя не е меланжирана, а пепитена. "То да е ......, да го набиеш, а то акъл."

А сутиен.....Гучи не предлага ли с роклята, че явно и е избегал

много груба физиономия и много по-стара изглежда от годините си

Парите правят стила, нямаш ли ги, пиши се бегал.

Какъв стил, преди 50 години е бил същия! Млада жена в бабешки дрехи, който и да е автора им, но положението иска жертви.

И мене ме сравниха с Джаки Кенеди.. И то с младата Джаки Кенеди.. Пукайте се от яд!

Аааа, не може така! Ний, селските комплексари, аресваме само шарени селски блузи с виждащи се цици, дънки и високите курвенски ботуши!

И жаклин кенеди е същият натрапен ни медиен продукт . Ама е с класи над тази ; :))))

Дизайнера, че не разбираш от жени, е видно! Но как може въобще тази зъбла (извинявам се) Жаклин въобще да я споменавате?! Кенеди не случайно й изневеряваше. В тази жена нямаше никакъв сексапил, освен медийни закачки. Хайде малко по-сериозно...

И накрая Жакито се взе с един гръцки... на което цяла Америка възкликна: Ау, Жаки, как можа?! Да умреш от смях...

Всеки има различно виждане за красота , приятел ! За стил -също . Като каза зъбла ..... ами виж озъбката на катрин - пластмасова , с празни очи . Рептил ... На жаклин не е съвършена , ама е топла . Всъщност съм фен на слънчевата усмивка на красавицата Невена Коканова . И двете прежде обсъждани отпадат веднага ;)))

lu4ka

Е то пък Катето бъка от сексапил.

Дреме ми пу...та с кого са сравнили Катето. Не ни занимавайте с тъпотии.

Как може да се прави подобно сравнение?! То е обидно за Кейт...

Няма да стигне никога Джаки, нито Даяна. И най- хубавите дрехи няма да променят селското й лице и анорексичната й фигура. И каквато и да е липса на чар.

Даяна бе една обременена хубава жена, на която очите шареха в ущърб на всеки мъж, който би я избрал за жена Но за вас жените, това е повод за ръкопляскания, без да се усещате докъде това ще ви докара. Колкото до Джаки К., коментарът е излишен. Оставете мъжете да се изказват за жените. Проблемът на жените, в крайна с/ка е, че по природа сте склонни да приемате желаното за действително. Ако това не беше така, то тогава мъжете щяха да се изправят пред неразрешим проблем!

Тъжната физиономия и прекалено слабата фигура по-скоро напомнят свекървата й принцеса Даяна. Факт е, че нито тя, нито Джаки Кенеди са били щастливи, въпреки богатството и известността. Очевидно не е лесно да си член на такова семейство.

На принцеса даяна по-скоро прилица онзи плешивец, мъжа й.

Катрин е на светлинни години от Джаки Кенеди.За да бъдеш модна икона трябва да имаш собствен стил и излъчване,нещо което Кейт не притежава.

Изобщо не изглежда добре в този костюм - Гучи, Кучи... няма значение. Джаки Кенеди, ама друг път. Стилът на Джаки не идва от дрехите, а от излъчването й. Нещо, което Катрин няма как да си купи. Нито със зъбата усмивка става, нито с хърбавеене.

Джаки, Маки, Каки и подобни са по новините само заради новите си дрехи!!! Каква Джаки - прочетете повече и ще разберете че не е била много наред...

И аз с туй рокле ще покажа страшен стил. Ама,на! Не мой си го купя. Мъка. И ние с гайдите ще си останем безстилни.