Бирата изпълва човека със самодоволство

Германски учени доказаха, че бирата повишава настроението и изпълва човек със самодоволство, защото съдържа стимуланта хорденин.

Обратно в новината

Коментари - Бирата изпълва човека със самодоволство | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

In some of my songs I have casually mentioned The fact that I like to drink beer This little song is more to the point Roll out the barrel and lend me your ears I like beer it makes me a jolly good fellow I like beer it helps me unwind And sometimes it makes me feel mellow (Makes him feel mellow)

бирата е пикня.

бирата е едно от най-древните питиета в света. в древен египет хората са правели попара от бира, като са добавяли хляб. само че в древността бирата, както и виното са били по-гъсти и по-силни, и са се разреждали с вода.

А пиещите хора от "компанията" ти знаят ли, че ги смяташ за идиоти, нещастник лицемерен миризлив?

Е, как да не е по състав?? По-горе човекът даже го е страх да напише от коя бира го боли глава... Ето вече цензурата дава резултати. Великотърновската е добра, но управителите са им глуповати, или пък страхливи, в София почти я няма. Каменица - от нея боли глава, явно добавят спирт. Пиринско и Шуменско са от царевица. Загорката изгуби вкус, Ариана въобще не го е имала. Може би повечко хмел и ечемик трябва, само вода не е достатъчно. Бургаското беше добро, но му увеличиха цената неизвестно защо. А белгийците се оказаха, очаквано - измекяри. Защо да правят бира, като населението пие и вода?

Самохвалството ти показва, че лъжеш. А иначе, няма лошо да пийне човек - удължава живота. Защо ли? Ако не обичаш бира, обаче - става ясно, че немските учени и те лъжат с химическите реакции.

щото си прост затова не пиеш

ХИ ХИ, размя ме от сърце

Във всичките й разновидности и производители (в св.мащаб) съхдържа вечества, които омагьосват консуматорите. Т.е приспива ги и ги прави пасивни. Това не е случайно. Изключение прави само чешката бира.

бирата прочиства урината, и уголемява ку.рината!

от бира на жена ми циците станаха по-сочни, научи се да пие бира покрай мене и съм доволен.

Бирата изпълна човек единствено с желание да уринира. Безкрайно. Но пък се дават пари за статии и за измислени изследвания, които да набиват в овцете мисли, че било полезно. То и наркотикът успокоява, особено морфин. И? Купувайте и яжте на корем! Дебили!

А пък твоя пост ме изпълни с желание да дефекирам. В устата ти.

Хубавата бира свършва до Унгария. Тук всичко е пълен фалш.

Не е баш така. Тук наистина няма пивоварни с маси към тях (само в Кьолн колко бяха така и не мога да изброя а съм живял с години там) така че всичко е консервирано, но в рамките на консервираното има и не лоши. Е, не знаеш коя кога ще е добра де :-). Единствено от една марка последователно през годините ме боли глава от половин литър изпит; 2-3 пъти за 20-ина години съм правил грешката да изпия цял литър и са отивали 3+ дни да се възстановя. Вече не ми минава и през ум да я опитам. Останалите са били ОК (то аз повече от една и не пия де).

В Кьолн само има 25 марки

И ракията, и ракията. )))))

Ма как тъй било полезно млякото ве? Нали веганите опищяха света колко вредно било и наблягат само на "млека" от ядки???

!

"Бира , бира пия всеки ден ... "

Сядам да запивам с касата мен :)

Разните посерковци да не дават мнение. Бирата в умерени количества наистина е прекрасно питие. Тия обаче които са консумирали бира в Царството на бирата знаят, че тя се различава значително по вкусови качества от тази у нас. И то за една и съща марка. Надявам се да не е и по състав.

Аз не пия бира, пробвал съм два пъти,но от нея ми се дохожда по голяма нужда.Не ми харесва това..

Недей да ходиш по голяма нужда тогава. Въздържай се, Защо правиш неща, които не ти харесват?

Какво значи че ти се дохожда по голяма нужда, да не искаш да кажеш, че ти се ДОСИРА

Освен със самодоволство, и със газове ... ! За щастие без миризма.

Пръдльо, запуши си гълъбарника!