11-те най-скъпи часовника с цена над $4 милиона

Часовникът не е просто аксесоар, който отмерва времето, той е свидетелство за стил, социален статус и вкус. Представяме ви 11 шедьовъра от света на времето.

Обратно в новината

Коментари - 11-те най-скъпи часовника с цена над $4 милиона | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Пуснете първият в някой китайски МОЛ за 20 лв, без да му обявявате истинската стойност...До края на седмицата ще си е още там.

НАСКОРО ЕДИН МУЛТИМИЛИОНЕР DR JOHN DEMARTINI - ИЗКАРАЛ НАД 100 МИЛИОНА ДОЛАРА КАТО МАСАЖИСТ НА ДУШИ КАЗА НА ЕДНА ЛЕКЦИЯ "ДИАМАНТИТЕ СА ИЗМИСЛИЦА НА ЕВРЕИТЕ И ДИАМАНТЕНИТЕ КОМПАНИИ ... А НА ЖЕНИТЕ В ЗАЛАТА - АКО МЪЖА ДО ВАС ИСКА ДА ВИ ПОДАРИ НЕЩО - ИСКАЙТЕ МУ ИМОТ ИЛИ ЗЛАТО - И ДА ГО ПИШЕ НА ВАШЕ ИМЕ ... В ДРЕВНИ ЕГИПЕТ Е НЯМАЛО ДИАМАНТИ - САМО ЦВЕТНИ КАМЪНИ И ЗЛАТО ":)

А ИНАЧЕ ИЗРАБОТКАТА НА ЕДНО ТАКОВА БИЖУ Е ГОЛЯМ МАЙСТОРЛЪК ... НО ЕВРЕИТЕ СА САМО СОБСТВЕНИЦИ - НЕ СА БИЖУТЕРИТЕ :)

Ама мили господа и дами, да не си помислихте, че фирма Graff не е на наш брат юдей :-)))) Обичаме паричките, не разбрахте ли!

Ако вземат един обикновен чушкопек и нацвъкат по него едри диаманти, цената му ще бъде повече от всички тези часовници, взети заедно. За мен е напълно безсмислено да се правят подобни изделия. Иначе скъпите часовници са вид инвестиция, никой няма да тръгне да носи на ръката си изделие за 50 бона например (колкото струва един нескъп Патек например).

Чудят се какви глупости да измислят, за да вземат парите на парвенютата. Тези часовници нацвъкани с диаманти са невероятна безвкусица.

На последък не е важно колко показва часовника, а колко можеш и незнам защо това си става тенденция

Много скъпо но не е красиво - пълен кич. И часовника какво прави сред толкова бижута !? Също като в оня виц, дето един отишъл при шивач с едно копче и му поискал към копчето да пришие балтон! Свет голЕм диванета всЕкакви !

Най-скъпият часовник,който съм виждал на живо бе на Патек Филип за 148 хиляди евро.Лично за мене ,това е необоснована покупка дори и за хора с големи възможности.

Аз си ги взех всичките 11 /като е гарга, да е рошава:), и ми направиха отстъпка 5 милиона, и те така...Далавера, откъдето и да го погледнеш...

Има един часовник Vacheron Constantin Kalista $11 million който влиза в тази класация към 7-мото място! Не е много обективна тая класация!

Не е. Особено като гледам как са нацвъкали първите места с часовници на фирма, която НЕ прави часовници, а бижута :)