1. Титлата Най-скъп часовник отива право при Graff Diamonds за модела Hallucination с цена от 55 милиона долара. Този часовник е един шедьовър със своите 110 карата цветни диаманти, поставени върху платинена гривна.

2. Второто място се държи отново от Graff Diamonds с The Fascination. Той е изработен от 152.96 карата бели диаманти, а в центъра му е разположен 13-каратов крушовиден диамант, който може да се превръща в пръстен. Стойността му е 40 милиона долара.

3. Джобният часовник Breguet Marie-Antoinette Grande Complication е не само невероятен шедьовър на часовникарството, но има и вдъхновяваща история. Той е бил поръчан от предполагаем любовник на Мария-Антоанета през 1782 г., който никога не успял да го носи, защото починал, преди часовникът да бъде изработен. Конструирането на този уникат е отнело 40 години. Днес той струва 30 милиона долара.

4. Chopard 201 - Carat Watch е на четвърта позиция с цена от 25 милиона долара. Името му издава, че става дума за истинско бижу. Той е изработен от 15-каратови розови диаманти, 12-каратов син диамант и 11-каратов бял диамант, допълнени от 163 карата бели и жълти диаманти.

5. Patek Philippe Henry Graves Supercomplication
Той е джобен часовник, създаден специално за Хенри Грейвс-младши. Това съкровище за отмерване на времето има вечен календар, звездна карта на небето над дома Грейвс в Ню Йорк и др. Цената му е 24 милиона долара.

6. Jacob & Co. Милиардерски часовник
Този Jacob and Co. не е наречен Милиардерски часовник без причина. Ако можете да отделите 18 милиона долара, ще получите много луксозен продукт с 260 карата смарагди и стилен прозрачен скелет.

7. Patek Philippe 1518 в неръждаема стомана
Купен наскоро за над 11 милиона долара този Patek Philippe 1518 е под номер 7 в списъка на най-скъпите часовници. Той е първият от лимитирана серия от 4 часовника и е уникален заради това, че е направен от неръждаема стомана. Повечето луксозни часовници на Patek са изработени от жълто или розово злато.

8. Hublot Big Bang
Ако се чудите къде да похарчите едни 5 милиона долара, може да изберете този диамантен Hublot. Изработен от 1280 диаманта от по минимум 3 карата всеки, този часовник е еманация на лукса. Всеки един камък е изрязан от един бижутер, който има над 40 години опит, за да се гарантира, че всеки носи неговия почерк.

9. Louis Moinet Meteoris
Едва ли всеки часовник може да защити сочната цена от 4,6 милиона долара, но можете да бъдете сигурни, че този Louis Moinet Meteoris може. От него са изработени едва четири и всеки има нещо специално. Освен красивата изработка, всеки Meteoris съдържа и по един лунен камък.

10. Breguet Antique Номер 2667
Очарователният Номер 2667 може да бъде ваш срещу 4,5 милиона долара. Освен стилен, традиционен дизайн, този часовник предлага 18 каратово жълто злато и не едно, а две осцилиращи тела.

11. Rolex Daytona 6263 Oyster Albino
Това е най-скъпият Rolex, продаван някога с цена от 4 милиона долара. Той е изработен от неръждаема стомана. Необичайното си име получава заради белите хронографи. Освен дизайна, ценен го прави и това, че е много рядък. Едва четири са били произведени от него.