3ХL модел разказа за почивката си в хотел за хора над 120 кг

Британски модел размер плюс описа престоя си в първия в света хотел за хора с наднормено тегло на остров Елютера от веригата на Бахамските острови.

Обратно в новината

Коментари - 3ХL модел разказа за почивката си в хотел за хора над 120 кг | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ох, какви прасенца, какви чеверменца ще се въртят там вечер на плажа! Виното ще се лее с буренца! Само с любовта не знам как ще се справят, ама сигурно си имат разни удължители, уплътнители...

Тая трябва да си поръчам булдозер за да я таковам!

"Предпочитам да бъда пълна, отколкото да съм лош човек. Предпочитам да имам двойна брадичка, отколкото да съм двулична" Аз пък предпочитам да съм слаба, ЗДРАВА и добър човек! И нито да съм двулична, нито да имам двойна брадичка!

ще станеш, поне едно от всичките ще станеш! Ако станеш пълна, може другото да ти се размине..

"Групите, отпътуващи към острова, са до 28 души, така че гостите да се отпуснат и да се насладят на ваканция, без някои да ги съди или притеснява." Този хотел е за хората с вкус към живота, а не за осолените, опушени, обрулени от живота чирози, които дори и от далеч не пропускат да ги съдят и притесняват!

Злобното и просташко ти изказване чудесно илюстрира нагласите на дебелите жени, които оплюват добре изглеждащите хора, тъй като не могат да са като тях. Тежките комплекси не възпитават "вкус към живота", а липса на такъв защото тлъстините всъщност издават липса на воля, ниска самооценка и ниски степени на противопоставяне. А това са все черти на хора, с каквито никой себеуважаващ се човек не би искал да контактува.

Тя от сега се пука от злоба, че не е звездата на хотела - не може да мине само с пълна!

и как се нарича хотела? свинеферма?

ще станеш, поне едно от всичките ще станеш! Ако станеш пълна, може другото да ти се размине..