Звездите в безумни тоалети за наградите на MTV

Тази вечер, в зала "Уембли", Лондон, бяха раздадени Европейските музикални награди на MTV. Тоалетите на червения килим традиционно бяха провокативни.

Обратно в новината

Коментари - Звездите в безумни тоалети за наградите на MTV | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъпи кухи лейки..но поне са по хубави от нашите свиркаджийски певици тип гери никол мара илиева михаела филчева и другите! И са по богати също!

Нашенските определено са по-"звезди" от тия измисляци. МТV е една ог главните причини съвременната музика да отиде на дъното.

ПРОЧЕТЕТЕ ПРИКАЗКАТА НА ХАНС КРИСТИАН АНДЕРСЕН РОДЕН ПРЕЗ 1805 ГОДИНА- НОВИТЕ ДРЕХИ НА ЦАРЯ....КОЛКО ПРОЗОРЛИВ Е БИЛ АТОРЪТ ....НИЩО НОВО СЛЕД 2 ВЕКА, ВСЕ СЪЩОТО ....МИСЛЯТ ЧЕ СА КРАСИВИ В НОВИТЕ СИ ДРЕХИ , А ТО Е СМЕШНО....ДА ТОВА СА ЗВЕЗДИ ЕДНОДНЕВКИ ИЛИ -НЕ ...НЯМА ЗНАЧЕНИЕ ЗА НАС, ЖАЛКОТО Е ЧЕ ПРОВОКИРАТ МЛАДЕЖИТЕ ДА ИМ ПОДРАЖАВАТ...

Ами каквато им е музиката, такива им са и тоалетите.

Палячовци. Набедени за големи таланти.

За такова събитие, такива тоалети. Нормално е да са ненормални и шантави, дори не са кой знае колко скандални. Това не е бал. Някои дори ми харесват. Друг е въпроса, че много от звездите хич не ги познавам ама това си е мой проблем.

пижамено парти, кой каквото имал наметнал

И въпреки всичко пак са доста по-класни от нашите ВИПове и чалгари. Поне не са еднакви, под един калъп всичките, силикона им е доста по-умерен и естетически сложен.....

Нито са по-класни, нито по-некласни. А просто са много по-богати. Иначе и тия, и нашите са от една порода.

парад на миризливите четали

Очаквайте и нашите.... фолк... диванета да ги последват. Боже,боже ! Накъде върви този свят.

проблемът изобщо не е в това, че въпросните еднодневки са излЕзли като изпуснати от лудницата. и Майкъл Джексън беше много странен, и Лейди Гага е ексцентрична в дрехите. проблемът е, че тия надценени чалгаджийки, от "стила" на които които дори балканските чалгаджийки могат да се отвратят, нямат нищо общо с истинската музика. имат по един "хит" и даже това е силно казано, и утре само роднините им ще ги знаят. но се пъчат, като че са поне Фреди или Ленън, а изглеждат наистина достатъчно невъзможно тъпи, за да си го мислят.

На маикъл джексън странен беше носът а не облеклото! А и беше истински талант за разлика от новата МТВ паплач!

Гледам и млади момчета не виждам! Само някакви попрекарали чички в младежки дрехи уж и полуголи "девойки", що така?!! Да се бяха "разхвърляли" и мъжките, щеше да е някакси по-шарено! :-D

Младите момчета вече не ходят със момичета, нали сега това е на мода да си Г....

Това цигане Ритайте ме Ора взела хавлията и кърпата от хотела и отишла на наградите! Много оригинално! Човекоподобното сТефлон Дон-Балон за първи път я виждам и чувам! Тя да не е объркала наградите с Halloween?! Боно от U2 да си оправя офшорките! MTV наградите са му най-малкия проблем! Останалите просто не ми се коментират! В желанието си да са оригинални са заприличали на whit trash!

И, тоалетите са като изпълнителите...да се смееш ли, да плачеш ли...такива повлекани по улиците няма да видиш.

И после "Ох, сексуален тормоз..."

Бих изчипкал това с хавлията. Може и гърба да му изтъркам, ама ме е страх че ше ме рита.

Младите момчета вече не ходят със момичета, нали сега това е на мода да си Г....

За сега можеш да я изчипкаш със лявата или дясната ръчичка .....

Още ли се чудите на Гери Никол?

Гери Никол донася ритането на Ора на местния (женски) пазар ..

то боклуци и парцалки са си чудесна комбинация! Нашите дебили били 80% , пита се в задачката, колко % са тамошните?

Чалга в западен вариант.

Гледах снимките и се заливах от смях. Половината бяха все едно всеки момент ще излязат на манежа в цирка да си покажат номера, коя с папагали, коя с кучета, коя клоунския си номер. Другата половината бяха все едно са били в банята и някой изненадващо е звъннал на вратата и те са се затичали да отворят. Никакъв стил и визия.

Ба си и съдраните накичени сергии.

За догодина всички бръмчалки от галерията да се явят на курс по облекло и етикет при кака си Натали Дормър, която явно ги разбира тия работи.

Те и имената едни - Дрон с Тефлон, Пика Лот...

пропуснах Мноо Кир, а Рита Ора, я знаем га идва у Враца да продава гащи за ластик на площада.