Индийката Мануши стана ”Мис Свят” 2017

Индийката Мануши Чхилар е победителката в тазгодишното издание на конкурса за красота "Мис Свят"

Обратно в новината

Коментари - Индийката Мануши стана ”Мис Свят” 2017 | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тая нашта Вероника не е ли малко: тебе гледа мене види??????

Къде скриха снимките на нашият куркузъбел за 2017г.

ама на това НЕЩО, дето тетка му Саня го е пратила да види свят, съвсем са му разтурили мозъка и вече не знае мъж ли е,жена ли е,лелка ли е,с тази прическа и дрешки, що е. то едно на ръка,че руската му кръв си казва своето,ама и в комбинация с този стайлинг,нещата стават умопомрачителни

циганка , та дрънка - и на външен вид, и като поведение, и като държание. какво става с тоя свят?

Малко закъсня индийсото моме, вече има коя да Муши Чехльо.

Обичам жените и им се възхищавам, но....но честно ако трябва да бъда честен, съм спал с много по красиви ескорти, жени които се продават за пари от тези които се явяват на конкурсите за мис Свят от снимките

това пък ако е индийка....прилича на Линдарева,но нашата е по-хубава...

Хубава е индийката. Обаче, да ме прощавате, ама тоя Кристиян Костов, първо го направих на майка, или леля на нашата Мис България. Нека си залита на лево, щом го влече, ама бива ли толкова нелепо да изглежда?

Целта на тези конкурси (както и при манекенките) не е да промотира женски сексапил и неустоимата съблазън на женското тяло и излъчване, а да покаже една абстрактна женска хубост, която е откъсната от реалния живот, и която се мъдри единствено по кориците на модните списания. Ние за това не ходим по такива мероприятия и модни подиуми; защото сме ценители на неустоимия чар и ранимата женственост на женското животно.

Хубавото си е хубаво.Браво.

Модератора е расист!!!

По какви критерии ги избират тези дребно-цицести и ханшово обемисти, без сексапил хубавици, от които либидото не помръдва?! Ами, ако човек застане няколко дни в хубаво време в центъра на София, ще направи далеч по-успешен и вълнуващ подбор от хубави жени със запомнящи се данни!

Ами вкусове различни. На мен либидото ми скача от тази мадама, а от онези които споменаваш по-скоро не.

Правилната инстинктивна реакция към заслужаващото внимание, което няма да ни принизи, а ще ни издигне и въодушеви. Значи, човек не трябва да се изказва за неща, които не му е дадено да знае и преживее (нищо лично, само споделяме).

Първо си казах, че не е кой знае какво, после разцъках останалите "красавици", какво е това чудо бе? вижте анличанката и другите оцъклени. Но явно този конкурс губи популярност, коя нормална па и хубава жена ще се занимава с това?

Кристиан Костов е замязал на лелка с тази прическа и цвят

Много красиво момиче! Да ѝ е честита короната! Добре, че понякога наистина избират красавица на този конкурс! Нашата е с това вулгарно излъчване и пози, които толкова се "харесват" у нас -поне на любителите на чалги и прос...тки с някакви, макар и мизерни вокални данни. Но по света тези пози и премрежени погледи на аццки опитна кака от магистралата не се котират - хората харесват непосредственост, свежест, красота и жизненост, не чалгарки! Радвам се за Мануши!

голема "Непосредственост и свежест " у индийката! Нема що! Прилича на ухилена сватбарка от Факултето!

Черните настъпват....

нашата е в пъти по-хубава

ти не си добре, или си на другия бряг

Честито ! Заслужено. И нашето момиче си го бива, достоен избор.

Е нали имаше "прогнози", че нашта барби ще е 5-та. Сега "спецовете" няма ли да кажат що стана та не вечерахме. :)) И "спецовете" и конкурсите са като цялата ни работа в държавата - пунт и пластика. :))

Изрусената българска офца се хвали, че красивата индийска Миска я нарича нейна Барби.С тъпия си овчи мозък ни съзира тук подигравката- толкова е бездушна, изрусена до бяло, безтемпераментна като кукла. Егати тъпата и грозна овца-изсушена от анорексия и перхидрол.Такива сте всички-тъпи и грозни!

Колко много кирпичи на едно място.

Хубава е!Нашета Вероника стои много изкуствено и на моменти прекалено преиграва с позите!

papion

Нашта добре се е преценила, като кукла Барби, но тия дето я пратиха не знаят ли, че барбита не се котират на тия конкурси. Може би ако не беше толкова изрусена и с толкова черни вежди щеше да е по-симпатична.

Истината е, че нашите не пращат там някой за да се състезава по хубост, а за да се похарчи по-добре. Това е бизнес, лееко сенчест да го наречем ...

Нашето момиче, не че е супер хубаво, ама е по-хубаво и от миндиянката, и от британката, която пък е супер проста и тъпа английска физиономия...Абе мис еди кво си - колкото по-грозна, толкова на по-високо място...

На нашата сериозно са й объркали макияжа. Изглежда изкуствена и на моменти страшна. Нашите експерти трябва да се замислят, защото там чалгата не е на мода.

Абе това нашенското моме не беше ли някаква студентка. Сега развява бикини по Китай, след това по Доминикана. Хубаво се че е млада, ама това ще е само няколко месеца и годинки.

А СЕЛЯНДУРА ОТ ГЕНЕРАЛ ТОШЕВО-ЦИГАНИНА МАНУШЕВ ПОЗДРАВИ ЛИ СВОЯТА БРАТЧЕТКА мАНУША?А

Дали изследват тези МИСирки за СПИН и Венерически болести?

Моята кучка е по красива от това цигане

Това цигане, както го наричаш, 100% е по-образовано и с пъти по-развит мозък от твоя! Ти май харесваш тези с 1 тон кремове и помади, дънките и високите курвенски ботуши! Познах, нали?

Като цяло си прав. Падам си по не особено умни момичета, защото аз съм си малко просто, та да не личи!

А нашия дзвер на последно място ли е останал? Поне да бяхте написали на кое място е останала, а не, че е пуснала две селфита.

Нека и тя да види свят. Пък и свят да види дзвер.

Хитро решение, балансирано. Нито бяла, нито черна.

Bravo! На бай Мануш внучката.

Нашенското селянче обикаля света като цветарка