Натали Портман има ”100 истории” за сексуален тормоз

Актрисата и носителка на "Оскар" Натали Портман може да разкаже "100 истории" за непристойно поведение и тормоз в Холивуд, които лично е преживяла.

Обратно в новината

Коментари - Натали Портман има ”100 истории” за сексуален тормоз | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гледам една новина, дето не дават да се коментира та ще го туря тук. "Слави Трифонов изгуби баща си" Жалко! Много по-добре щеше да бъде, ако бащата беше изгубил Слави Трифонов.

Добре, бе мама му стара, за какъв сексуален тормоз ревете, като на червения килим излизате дибидюс голи, по нещо съвсем прозрачно, сцепено до подмишницата или едно време наричано комбинезон. Птките ви, с извинение, се виждат когато слизате от колите щото сте без гащи. И това ли е сескусален тормоз? Някой ви бие с ръжена да се обличате, пардон, събличате като последни проститутки. Ами вие самите се държите като проститутки, флиртувате с режисьорите и продуцентите за някоя роличка и след 20 години ревете, че ви били питали за цената или не са ви платили за услугата.

А га ядохте омарите и пихте шапанското по няколко хилядарки бутилката, га подписвахте хонорари за милиони не се оплаквахте. Сетихте се след 20 години че някой ви е качил в самолет с легло или ви е поканил в хотелска стая. За изнасилване -разбирам, но затова че някой си е поискал пък не са му пуснали вече е прекалено.

Оправдание на Холивудските големци няма, само че тия жени който са се облагодетелствали с десетки милиони и са използвали чак сега момента не са по-малко невинни.

Мъж кани хубава жена за скс. Тя отказва и нищо не се случва - къде бе мама му д*ба е проблема?

Ами как къде - нерезът си е помислил, че тази жена се еве. А, тя горката никога, ама никога не би си и помислила за такова унижение, ако не се налагаше да роди дете, че и тогава едвам е издържала на срама. Мъжете пуснахме свинете под одъра, сега ще трябва да ги търпим на главите си, ако не хванем пак черпака и бой по най-важния атрибут на жената. Ха сега пишете минуси колкото си искате.

Проблема е че, като няма сериозни проблеми хората си намират с какво да се занимават.

Над тая мърла не упражняван физически тормоз, защото тя сама е лягала в леглата на продуценти и режисьори. Абсолютно незаслужено получава главни роли и и създават изкуствено образ на красавица. Това не става без полягване където трябва.

Хубавото в цялата история е, че голяма част от ривящите вече са госпожа никой в киното, а останалите скоропостижно ще ги последват и пак ще се радваме на тези, които сами си отварят краката,за да им се отворят вратите.

И у нас по коридорите на НАТФИЗ мирише на сперма и женска пот, но някой не се оплаква, а само хихикат по коридорите....

По-добре сексуален тормоз в кино средите, отколкото зад касата в плодове и зеленчуци.

Глупаци, По-добре не се изказвайте по теми, за които нямате и понятие. Някой от вас преживявал ли е такъв сценарий?! Били ли сте подложени на такъв тормоз-ваш преподавател, шеф или По-висшестоящ от вас в ейрархията да ви преследва и от позиция на власт да влиза в личното ви пространство и психически да ви тормози.

Всъщност доста хора са го преживели. Само дето са наясно, че са. А не тая мухла, която била слушала, разбираш ли, за скандалите и била благодарна, че не й се е случило и изведнъж, не щеш ли, бам, сетила се тя, че има 100 истории!

А дали се е замисляла, защо все на нея се случва?!

Защото тя сама се е предлагала!

Намериха им тема за разсейване на всеобщата досада и умора, та дано се събуди изхабеното либидо на другата половина от човешкия род. То май един от неосновополагащите (скрити) мотиви за муслим нашествието в Европа е тъкмо този. "Жената! Какво всъщност се върти в главата ѝ?... освен как да впримчи мъжът, докато се опитва да го накара да се чувства обвързан, за да не се усеща той какво се случва."

Болно време настана. То човек да не помисли да ухажва някого, че току-виж се оказал сексуален престъпник без да иска. Легло в самолета... Пък хората ги е страх от полети, ама никой не им предлага да да отпуснат стреса на легло ;)

Може би защото повечето сте евреи или поради друга краваро-семитска причина,но в Холивуд сте страшно извратени и боклучави.Отпадъци.

Абе защо сега така се разприказваха всичките. Значи като получавали ролите си траяли, а сега оле мале били малтретирани всичките!

Аман от превземки...!

на тоя, който ви е "измислил" МУШМУЛИТЕ"! Добре, че ги имате иначе кой щеше да ви знае по света. Вашето е хем сърби и хем боли, ай сега не тия!

От утре продуцентите и режисьорите - с тъмни очила и вързани ръце на снимки и кастинг. Актрисите - с охрана. Ако не й харесва ролята - затвор за сценариста и кастинг директора. Ако у нас 80% са дебили, колко са на Запад?