Ирина Папазова: ”Мис Пловдив” имаше повече първи места

Скандалът около избора на новата „Мис България” Тамара Георгиева продължава. Участничката от Пловдив имала повече първи места, но по-малко точки.

Обратно в новината

Коментари - Ирина Папазова: ”Мис Пловдив” имаше повече първи места | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

за хубави може да минат,но за красиви не....тази година конкурсът е пропаст....възхищавам им се на амбициите обаче....и на самочувствието

абе след 2 ракии може и удариш по един смок стига сте се карали...миски крави кози всичко след 2 ракии става....

На мен най ми харесва момичето от чирпан...анелия или анита някаква си

тамара сигурно има възрастта на майката на мис пловдив,просто разликата е фрапираща между двете . журито е за гилотиниране .

Коя или кои супер тъпи блондинки измислиха регламента на този конкурс? Как може момиче, което почти няма първи места от журито да се изтъпани за "Мис България"??? Жени Калканджиева е права, като каза, че ако е зависело от нея, не би я допуснала даже до конкурса. Както винаги, супер тъпа изцепка, за миска да е избрана особа, която даже в анфас не би могла да претендира за каквото и да е място.

Папазова каза,че Тамара вече 3та година идва на този конкурс,ама преди не е имало оферта за 20 бона от Катето Роуз явно ;)

Аз не бих казала, че която и да е от подвластничките е по-красива от другите. Всички са лошо и прекалено гримирани. За мен това е оспорван конкурс коя от всички грознички момичета да изберат за красавица. Ами извинете!!

Това,което казвате, не е вярно.По-скоро прическите на 2те момичета не са най-доброто на конкурса,но и двете са по-красиви от Тамара-естествено красиви,без тоновете грим,корекции или брадавици.Имаше още няколко красиви момичета,но се вижда,не са гримирани професионално,нито тоалетите са им нещо специално.

Колкото до тяло,момичето от Бургас е с най-хубаво тяло по снимките,без силикон.Така че тя си е била избрана от по-голямата част на журито а 1вото място.

Не знам какво виждате вие, но от това което виждам аз, четирите кандидатки са силно гримирани от вероятно един и същ човек, който е оставил този топчест ефект на носовете им. Само Тамара има снимка в много близък план където се вижда брадавицата, което не означава че останалите нямат кожни дефекти. За разлика от нея всички останали са с месести усти, при това допълнително подчертани с ярки червила в червени тонове. Според която и да бяха избрали от останалите, можеше да бъде оспорвана по същия начин.

съсипаха имиджа за красивите българки.

повече първи места, но по-малко точки. И как става това? Явно са ѝ купили първото място. Ама тя трябвало да бъде хармонична - и душевно и външно. И аз казвам това - затова е МИС БЪЛГАРИЯ. кАК НЕ СЕ НАМЕРИ ЕДНО МОМИЧЕ ИНТЕЛИГЕНТНО, КРАСИВО И С ХУБАВО ТЯЛО. Ами да ѝ сложат книжен плик на главата с отвори за очите. Иначе има хубаво тяло.. У Мис България - всичко трябва да е красиво - у нас поне хубави момичиета има и интелигентни. Ама сме я обидили - ами да не се явява на конкурс.

Това ,че у нас има хубави момичета е вярно но за интелигентни не мога да се съглася. Чалга мисленето е прояло мисленето на обществото ни, като цяло.

Този конрурс трябва вече да се нарич "Мис грозотия". И стига са се опитвали да обясняват някакви тъпотии по телевизията. Просто да и вземат короната и да я дадът на тази, която се полага. Извинявайте, ама на цял Председател на Народното събраниие, Главчев подаде оставка, а тука в някакъв пиклив конкурс за красота също може да се възцари истината и тази баба Яга да връща короната и да се даде на участничка, която заслужава . И не занимавайте ххората с някакви тъпи правила, които както видяхме позволяват манипулация и съществени грешки.

На коя участничка трябва да "дъдът" короната? Ако ще е тази от снимката, не виждам как ще бъде справедливо спрямо нас зрителите.... Това момиче не е подобрение в сравнение с Баба Яга

Изгледах на ютюб представянето на момичетата,освен Бургас и Пловдив,Плевен и Козлудуй също ми харесаха.Тамара,като изключим хубавата черна рокля ,е абсолютно безлична и носът си е голям.Така че как е станала Мис София -предполагам както стана и Мис България...

Този конкурс трябва да се провежда при закрити врати и после да си крият победителката никой да не им я гледа, че не са за гледане.

Танев, не е имало натиск бе, само подкуп е имало... Мило ЖУРИ, бял кахър, е че за жълти стотинки продадохте коронота, но по-големия кахър е, че цяла година това не симпатично момиче, което не излъчва типичната за българката топлота в очите, и няма типичния мек овал на лицето, ще ни представлява в международни конкурси и прочие... ТОВА е големия срам.

Така е, ама са си прибрали парите хората, другото е видно... Папалазова и тя трябва да вземе някой лев, красотата е едно, сиренете е с пари.С това обяснение ( за 1,2,3 м.) въпросната организаторка се опитва да защити избора на " журито", и как така, при положение, че никой от въпросното жури не е гласувал за тоца 2, короната на мис Нос е връчена?

Ако се вярва на мълвата, изборът на Тамара за 1 е струвало едва 25 000 лева. Цената е направо смешна, като се има предвид, че преди години родителите на Антония Петрова се бръкнаха с 40 000, за да бъде чадото им коронясано за Мис България 2009. Мълви се, че парите са предадени чрез посредник на организаторката Ирина Папазова. Според мълвата, бродеща зад кулисите на конкурса, основна роля за избирането на Тамара за Мис България 2017 играе нейната кандидат-свекърва родопчанката Катя Роуз, която също е носител на титла за хубавици. Тя нашумя и с прякора си Царицата на фотошопа, защото умело борави с модерните компютърни програми. За минути може така да обработи кадрите, че ще й завидят дори специалистите. Хаха,същата кандидат -свекърва така яко си беше орязала ръцете и бедрата с фотошопа на една снимка в Блиц,направо карикатурно :)) Селски пръчки,които избиват комплекси на спонсорски гръб..

Оказва се, че за короната на меко казано некрасивата столичанка Тамара Георгиева е платен рушвет от 25 000 лева. Парадоксално, но факт 28-ото издание на уж най-престижния конкурс за красота у нас Мис България, организиран от агенцията на Ирина Папазова, се превърна в място за интриги и одумвания по адрес на роднини на кандидат красавици, които се надпреварват да цакат пачки, за да може гарджето им да начеше нечие роднинско свръх его, твърди "Уикенд"

Тази е по-противна и от нас двете, взети заедно!

Тамара, върни короната сама, защото цял народ вече ти я взе! С голя амбиция и инат няма да спечелиш грам уважение, защото възхищение не заслужава нито една част от теб, най-малко - менталитетът ти - с наследствена руска твърдост да продължаваш да обясняваш за хубавия профил - къде го? Още по-зле изглеждаш анфас! На теб може носът да не ти е проблем, но жалкото е,че за останалите проблем е не сома носът ти, нахалството ти е безгранично! Аз не бих носиле купена и незаслужена корона!

В youtube има клип с представяне на всички участнички.Очевидно е,че има много красиви момичета и ,че която и да беше станала би изглеждала много по добре като мис отколкото прословутата Тамара.Така,че това жури явно е било сляпо!

Журито е пълен абсурд! То бива подкуп, натиск, познанства, ама резултатът е безобразен!А Папазова рискува "бизнесът" и да претърпи фиаско с този крокодил, за който няма 1 положителен отзив!

Абе и ние ги видяхме. И на тях сигурно операторът им е виновен

Сега като гледам другите, разбирам всъщност защо са избрали Тамара. И другите са яко грознииии.

Дали конкурса е частен или не -избират МИС България ,а България все още не е чатна. Тя е НАШТА държава и журито щом е там трябва да избира най красивата,а не една грозотия с пенис на лицето. А и проста,тръгнала сама да се хвали,и то как - че се обръщали след нея. Ами,ако видиш маймуна на улицата няма ли да се обърнеш.

Тия конкурси разбиха на пух и прах митът за красотата на българката. Срамота!

заради данданиите около таз жена с кривия нос, просто си направих труда и погледнах в интернет. докато рИвем за тая, оказва се, че друга една бозава женица ВЕЧЕ НИ Е ПРЕДСТАВИЛА на мис свят 2017. напишете в гугъл-вероника стефанова 2017 и вижте какво чудо сме пратили там, без никой от нас дори да е чул за това!!! КОЙ Я Е ИЗБРАЛ??? КОГА СА Я ИЗБРАЛИ???!!! мистерия...а резилът е общ-на лентата пише не "Аз съм самосиндикална грозотия!", а пише "МИС БЪЛГАРИЯ" !!! wtf!!!

Оказва се,че има 3 Мис Българии-Мис България Свят,Мис България Бселена и Мис България Планета,който всъщност избра Тамара.Явно 3 ралични агенции/или 2,не сум сигурна/имат лицензи да пращат момичета на съответни световни конкурси.Момичето,което споменавате всъщност мисля че отиде на мястото на победителката в съответниа конкурс,защото самата победителка беше на 17 години,а минималната въраст а участие на медународният конкурс е 18 г.

Мис Вселена исках да кажа,извинявам се а грешките при транслитерацията :) Но поне в останалите 2 конкурса няма такива очевадни гафове като този с Тамара

Ма по-добре и за Пинокио да не бяхме разбрали!Това да не е конкурс за съсухрени хоботи,бе, кой се осмелява да я пробутва тази гарга с измъчено изражение! Носът й е само част от кусурите, тя е отблъскваща не само заради носа си!

Предлагам компенсация за " Мис България 2017" : поради недоволството от визията й за МИС, да й се даде утешителна " награда": участие в детско представление за Коледа, например на " Хензел и Гретел" / все някъде ще го играят/ . естествено няма да играе ролята на Гретел, сещате се на кого. няма да е нужен сценичен грим и допълнителни аксесоари за лицето.

Абе хора, колко шум трябва да се вдигне за една мутренска курволе*а,при положение,че основната мисия на явяващите се на подобен конкурс, е да си вдигнат акциите и да се продадат с добра печалба на някой чичко-паричко,който ще ги облече, обуе, ще им купи кола и ще ги доведе в София-та,ако не са от нея. Ако имат късмет,ще попътуват малко с него,преди да отиде да си "купи" следващата,от следващия конкурс.

Някой може ли да ми каже какво означава да имаш лиценз, и то не само за Мис, а и за България. След като слагаш името там, не трябва ли да има и хора, които да потърсят някакви критерии и съответно гласуването да става по друг начин, а не от 5-6 души, които уж разбират от красота. И защо аз да нямам лиценза, а Папазова да го има. Конкурс ли се провежда, пари ли се дават? Както и да е, но в крайна сметка щом е ...България, трябва да си има и вътрешен регламент, излага ли се някой - отнема се лиценза.

Добре след като няма тя да представя страната ни на " Мис свят" /слава богу, а дано ! /, то кой ще замине тогава и кой кога и по какъв критерий ще я избере, ? За какво е тогава този национален конкурс? Но едно е ясно : хубавите момичета /каквито в България със сигурност има / или не ходят по конкурси или не ги допускат напред по " определени причини"

Никой не е поставил избраната миска на първо място, а тя е победител? Как ли се е случило това,значи ?!

Какво искате, като този бизнес е мутренски?

Разбирам недоволството от избора, но защо трябва да обиждте всички момичета. На мен мис Пловдив ми харесва много, напомня на много известни модели. И изглежда естествено и на възрастта си, което е най-хубавото.

Жена без цици е като мъж без... у- шаци, примерно.

Тоя път която и да беше спечелила пак щяха хората да недоволстват. Тези момичета видно е от снимките нямат нивото за Мис България, камо ли за международен конкурс. Това са напъни за красота

И тази е грозна...

Сега е момента да се проведе конкурса "Най-грозната мис България", под надслов "Грозното лице на демокрацията в България".

Бягайтеееееее ...... ЗВЯР !!!!!!

СМЪРТТА често навестяваше адреса на Тамара....ама като я видеше се правеше че...ПРОСТО КОСИ ТРЕВАТА НАОКОЛО...

И Антония Петрова не беше красавица,но нямаше такава отблъскваща визия и поведение!

Аййде бе,такива не, по-отблъскващи даже, ама,защото навъртя повече интервюта по медиите. Тази има време да я задмине

раздвоен съм. Мис Козлодуй има страшно перверзно излъчване и е жестока. Ама и момето от Монтана е убиец. Хасковлийката пък изкара страхотно дупе. Точно в центъра.

Най-важното нещо за да се спечели този конкурс не е колко си красива, а колко силно желаеш да го спечелиш и какво си готова да дадеш за това.

Явно красивите жени не ходят по конкурси за красота...

Къде отидоха хубавите ,естествено красиви, бългаски момичета???? Какви са тези ( Миски) какво ядат и къде растат че са такива ???? Нямам думи!

Това някакъв опит да ни се представят уж по-хубавите ощетени подгласнички ли беше? Те са също толкова грозни колкото и Тамара. Това от снимката ако е мис България, аз съм мис Млечен път.

Eдинствените по-красиви от Тамара са Пинокио и Буратино,но те няма да участват в Мис Планета;) А вие,госпожице/госпожо/,защо не разгледате снимките на всицките останали момичета,преди да говорите откровенни глупости?А че Тамара не става се визда от Луната,сигурно и от друга галактика.

Именно защото разгледах снимките, реших да напиша коментар. Същалявам, но за мен това не са красиви момичета. Сладникави, обикновени, слабички, да. Но красавици в никакъв случай. Предполагам, че сте някоя от участничките, която е решила да се възползва от недоволството на хората и да изпъкне. Но хората не са слепи. Тамара е позор, но цялата селекция за този конкурс е явно под всякаква критика. Ако сте някоя участничка, радвайте се, че не сте спечелила, че иначе цялата тази вълна щеше да падне върху вас.

Никога не съм виждал подобна победителка,давате ли си сметка колко е нелепо всичко и че ставаме за смях

Разбрахте ли сега защо българка никога , ама НИКОГА няма да стане МИС СВЯТ или Мис вселена или да е поне в почетната десятка? Заради ей такива корумпета, машинации и бакалски сметки. Този път им цъфнаха нас-р а- ните задници, макар че и преди беше ясно кое как става. Просто сегашната им мис вече очевадно не е за това място. Независимо колко образована, умна и стойностна като характер може да е, просто НЕ Е най-красивата и слепите го виждат. И нито гримът, нито фотографите или светлините са виновни за това. Всяко от двете момичета от Пловдив и Бургас заслужава короната повече. И то без и те да са невиждани красавици. Просто изглеждат в пъти по-добре от Тамара Георгиева.

Е точно тая селска физиономия от снимката да заслужава да носи короната ми идва в повече. То стана как да копаем дъното все по-надолу

Е то затова я носи Пинокио. И я подпира с носа си.

Върви рагледай снимките на момичето от Пловдив в ФБ и недей да говориш глупости.

Tази от Бургас въобще не става, погледнете на 6-та снимка какъв изхвъркнал кокал има на кръста, същата и Мис Пловдив, хубаво момиче, ама и се четат ребрата като на гладен цигански кон. Разберете, това не е конкурс за мършаваи амфетамониви девойки, които си мислят че да си мършави квартални безработни принцеси, тук оценката е комплексна. Мис България има най-хубавотяло, мис Бургас най-хубаво лице, но нито една не става, която и да изберат все ще има недоволни.

Прав си, сельо, това е конкурс за най-дълъг нос и най-як плащач, наречен спонсор за благозвучие.

Като имала повече места мис Пловдив ,защо не са избрали нея.Стройно слабо момиче без налети силиконови цици и уста? Ама се оправдават, като имала повече първи места защо на първо място е едно недоразумение на природата.Не била грозна самата тя се оправдава,само дето не е за там.Или ги избират който спонсора предложи най-много пари?

Съвсем се обърка Папазова.Един път казва,че Бургас е с повече гласове,а тази сутрин,че е Пловдив.Голяма сте издънка!

снощи разбрах, че избора на друга баба Яга зависи единствено само от нея. От 2018г. ще е обидно си член на журито на конкурса на тази мутренско - чалгаджийска агенция.

Ирина Папазова след като иска да си избира миските според подкупа,нека си кръсти конкурса Мис Самочувстие Спонсор Ирина Папазова и да си избира каквото си иска.След като обаче това е Мис България и победителката отива да представлява страната някъде-такива гафове са просто недопустими.То е нос,брадавица,бръчки,козметични корекции...

То е ГРОЗОТИЯ!

КАТО МЪЖ ВИ КАЗВАМ, ЧЕ ПО - ГРОЗНА МИС БЪЛГАРИЯ ДО СЕГА НЕ СМЕ ИМАЛИ !!! ТОВА Е САМАТА ИСТИНА. ИНАЧЕ ВСЕКИ МОЖЕ ДА СИ ДРЪНКА КАКВОТО СИ ИСКА.

В Часът на Милен Цветков,Папазова каза,че е имало еднакъв брой гласове за Бургас и София и че нейната дума е била последна.Тоест Папазова е решила Тамара да е новата мис.Питам се защо

Красива е тази жена, с която мъжете се натискат да спят(един вид - да я чукат). Според мен Тамарчето е на 80%. Толкова от всички мъже ще са готови да...

Ти жена май си ч укал само насън.Мъжът може да *ука всичко женско, що върви на крака, без да му гледа сурата, особено ако е подпийнал. Истински красива е тази, за която жените признават, че е чаровна красавица. Малък си явно , като пораснеш , ще ги разбереш тези неща.

Точкуването първо става така, а после се добавят подкупите, предложени от любовниците на кандидатките. Точки + пачки = Тамара ми(к)с

От цялата работа стана ясно , че конкурса е нагласен и Ирина Папазова е взела пари. Никой от журито не е гласувало за Тамара пише го в сайта лентата. Срам .