Каква е формулата за идеалната Коледа

Математици посветиха две седмици на това да разберат как коледният ден може да е идеален и стигнаха до извода, че най-важното е телевизорът да бъде изключен.

Обратно в новината

Коментари - Каква е формулата за идеалната Коледа | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Резултатът от това изчисление е 42.

"Телевизията е нещо съвършено. Натискаш копчето, излягаш се на канапето и изпразваш ума си от всякакви мисли. Започваш да гледаш мехурчетата на първичната кал. Не е нужно да се концентрираш. Не се налага и да реагираш. Нито пък да помниш. Умът ти не ти липсва, защото не ти е нужен. Сърцето, черният дроб и белите дробове продължават да функционират нормално. Намираш се в състояние на покой, нещо като дълбока нирвана. И ако в този момент в стаята ти влезе някой досадник и ти каже, че приличаш на муха, залепена за празна консервена кутия, не му обръщай внимание. Той вероятно няма пари да си купи телевизор." Реймънд Чандлър

Греяно вино,пържолки с кисело зеле и една тортичка Ден и нощ на 5 етажа .. и много любов естествено

Всичко е отдавна проверено - бутилка марково уйски с наш бандерол, нещо сладичко като "Щолен", Снежанка, пукащи цепеници в камината, а вие с нея- под кравешката кожена завивка от ИКЕА....Направо почти като в Аспен, Сен Мориц или Шамони.... Почти......

"КоледаКОЛЕДА, КОЛЯДА, БОЖИК - слънцето-младенец, зимното слънце, бог на зимното слънцестоене. Славяните му се молят да порасте по-бързо и отново да се превърне в благото пролетно слънце Ярило, за да донесе нов живот след зимата. Бог Коледа се почита в периода 25 декември - 6 януари. Почитат го като приносител на надеждата, веселието, пиршествата. В негова чест пеят коледни заклинателни песни, вещаещи богатство и благополучие на рода и дома." ПИСАНО Е:Господ се е родил септември -октомври!Приживе и посмъртно никой ,той или апостолите не са му празнували рождения ден!Специално,обаче ни обясни какво да правим за негов спомен!И сега с ръка на сърцето,да си кажем,след 3 месеца ли си празнуваме рождения ден!Ето,сега вече знаете кого чествате(се кланяте)!На ГОСПОД ЛИ?

Одавна не пускам телевизия и радио,синът ми ми уреди интернет и генератор на ток да си говориме по скайпа един път във неделя.Пасъ си козите и си гледам живота на чист въздух,Вече съм на 78 години и ако не бях отишъл във родопите сигурно щях да умръ от стрес на 50 години.

Формулата за идеалната Коледа е да спрем да мислим за Коледа (храна, плюскане, пиене, купуване на излишни вещи - Джордж Карлин има много поучително клипче по въпроса), а да си спомним, че на 25 декември празнуваме РОЖДЕСТВО ХРИСТОВО!!!

Абсолютно правилно! Тичаме за подаръци, за трапеза и какви ли не простотии, а забравяме за истинския празник - Рождество Христово. Поне ние българите отбелязваме Бъдни вечер и тогава истински чувстваме Рождеството в нощто преди Колеза.

Като пречат,защо ни ги набутахте?