Кои са най-омразните коледни подаръци

Пантофите, изсъхналите растения в саксия, гумените ръкавици и антицелулитните кремове са сред най-омразните подаръци, получавани от британците за Коледа.

Обратно в новината

Коментари - Кои са най-омразните коледни подаръци | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Подарете на България няколко некролога - на Иван Костов, на КурНелия Нинова, на Бойко Борисов, на Симеон 2-ри, на Сергей Сатанишев, на Местан, на шефовете на ЕРПтата, Веолията, ТоплоФЪКациите и ДКЕВЕРА! Да ги погребем тия, че да се родим най-накрая и ние.

Неблагодарници! Аз примерно нямам никакви претенции. Всичко, от което имам нужда, си го имам. А то е семейството. Останалото е въпрос на внимание. Затова по-добре една целувка отколкото дрънкулка.

Любими са: 1. Ценна антикварна книга 2. Стара фотография на скъп човек или място 3. Спокойствие и здраве за близки и далечни :-) И слава Богу!

И Библия. Където и да си, да не ти пука, не се сравнявай с другите, има мисля осем европейски пешеходни пътища. Навсякъде има хора, добри хора :-)

Ако убият двамата шефове на бургаската митница- Стамболов и Горанов ще е подарък за Нова година. Хем ще свършат хубава работа, хем ще вземат доста пари, както тя които са убили Стефан Стамболов и са му взели откраднатото.

Двата милиона българи извън България, да се върнат заедно със двата милиона българчета, родени в чужбина :-)

Иначе са повече. 2 милиона са само официално. А неофициално са към 4 милиона българи. Пръснати по целия свят. Без да броим децата им. Това е реалната цифра. И от две години вече българите които работят в чужбина станаха повече от българите които работят в България. А у нас работят към 3,8 млн българи.

Що да се връщаме? Нали нагляри или пасивни овце като тебе ни накараха да се махнем от България. Нали сте чували. Като избягат отвратените, остават само отвратителните.

И аз съм от отвратените. И то доста. У нас не мога да оцелея. Ще бягам и аз. Обаче и това не е лесно решение, особено ако нямаш някой който да ти помогне там навън. И нямаш и достатъчно пари.

Да се върнем, ама как? Трудно решение

Не знам как е при вас, но при нас днес валя чуден снежец :-) Здраве и спокойствие :-) Бог да пази българите където и да сме :-)

Подарък е за мен, нещо което не е от първа необходимост и изобщо нещо което трябва да подновиш за дома, като например нов матрак, а нещо за което все не можеш да отделиш, ти сам за себе си, пари за тази екстра, дето все не ти достига, а си го мечтаеш, за мен това са - пътешествие, интересни книги, спа процедури, хубави и качествени обувки и чанта, часовник или бижу.

Трябва да си намериш някой богат чичко паричко за да получаваш такива подаръци. Добър спонсор да имаш. В нашия обикновен град с обикновени и честни хора които по честен начин си изкарват парите не познавам нито един който да е получавал такива подаръци.

Ха ха, само това ли :-)

Според проучванията правени всяка година покрай празниците , за най-нежелан и ненужен подарък българина счита подаряването на книга , което само по себе си е много показателно за нашата нация !

Да ти кажа - чета много, всеки ден и въпреки това не желая да имам книги! За тях са изсечени дървета, а вкъщи събират прах и заемат много място. Ако трябваше да натрупам всичките книги, които чета, трябваше да си взема още един апартамент - склад! Чета от библиотеката или електронни книги, само в краен случай (ако не мога да намеря) купувам, чета и подарявам на библиотеката! :) Беше ми много смешно онова проучване, което ме класифицира като нечетяща, защото вкъщи имам под сто книги...

А в бегето любими за всички новогодишни подъръци са нови цени на тока и водата.

Колед, подаръци, измислено от краварските търговци да си продават боклуците в края на годинаата. Боклуци за балъци. Я вземете се позаинтересувайте що е то Коледа и на какво трябва да се радваме. А да де забравих, че масовото тъпоглаво население е рендосан консумаатор и требе да си деде лептата на господарите си. Я си кажете колко бедни дечица зарадвахте по Коледа с трапеза? Консуматорски мизерницииии!

Уау, добре, че си си да ди просветлиш!!!! Благодаря ти от цялото си сърце, че ме изведе от заблудата и илюзията, в която живея! О, съднико справедлив, как да ти се отблагодаря-с подарък под формата на...?

Господ ме е дарил живот, здраве и щастие, нищо друго не ми е нужно. На себе си дари същото, но няма от къде да си го купиш. Уви липсват производители ...

Коледни свещи, фигурки и коледни чинии - това не е подарък. Ужасно е.

Поне свещите могат да се използват като спре тока

Аз пък се радвам на всичко! Коледа е магия, смисъл, уют. Пожелавам ви щастливи празници!

Ти си късметлийка. Хората около теб явно те познават добре, знаят какво ще те зарадва и държат на това. И на теб весели празници!

И аз така! Изобщо не е важно какво и дали ще ми подарят нещо! Изпитавам удоволствие от самия празник и от това, че близките ми се събират заедно. Миналата година ми подариха елементи за украса на маникюр - много им се зарадвах, а не ползвам :). За това пък с детето украсихме няколко коледни топки с тях - станаха приказни! Беше разкошен подарък!

Тази година за съпруга си купих пуловер с кашмир и парфюм "Bulgari", трябва да му взема още нещо. На синът ми ще купя дрехи за спорт, нещо по-интересно. на майка - телевизор. Това измислих за сега. За колегите ще има само алкохол , кафе и бонбони. За приятелки, братовчедка и свекърва, още не ми идва музата. А аз искам маркова козметика, не много скъпа - примерно спирала за 20-30 лева. Парфюми не искам, имам една дузина неотворени, а нежеланите са подарени на мига на хора, които не са ми близки - примерна на хигиенистката или на съседката.

Тъпооо! Аз ползвам спирала зо очи от 70 лв.!А, сега да се надскачаме! А на мама й подарих круиз с кораб по средиземно море и бяло море! Нямам мъж и дете-излишно харчене на пари! Приятелят ми подари апартамент в любимия ми град Синтра! Здравей живот!

Не те разбирам?! Нали говорим за коледни подаръци. Само споделих. Какво наистина има, което не ти харесва, че чак било "Тъпооо". Нещо те мъчи явно. Извинявай ако с нещо лично те засегнах. И на мен ми стана кофти от коментара ти, защото аз с радост купувам подаръци за близките си, а коментарът ти ми стана неприятен. Това в крайна сметка си е моя работа. Съжалявам, че споделих и, че получих шамар. Явно съм на грешното място. Пожелавам ти и теб някой да те зарадва. А за мен подаръците на са "тъпи".

Ако имах достатъчно пари на съпруга си и на сина си бих взела скъпи часовници, ма майка - диамантено колие, а на приятелки, братовчедка и свекърва - маркови чанти примерно на Луи вюитон.

Хахахахахаха, колко е хубаво, когато човек си помечтае...

И--- какво ни интересуват англичаните ? Нека те да дойдат и видят , какво получават българите като подаръци !

А аз миналата година, получих скандал от пияният ми, така наречен съпруг, с предупреждение, че иска развод...на сутринта, все едно нищо не се беше случило, до следващата празнична вечеря

Винаги знам на кого какво да подаря,за да го зарадвам. Странното е, че на мен никога не знаят какво да ми подарят и винаги правя списъци като на американска сватба. Много ми липсва елемента на изненадата и въпреки, че го казвам хората около мен пак настояват за конкретност. А моята майка направо ми дава пари, което за мен е ужасно. Толкова ли не ме познават? Не ми дават никаква възможност да се зарадвам.

Прекъсни комуникацията с цялата рода незабавно! Очевидно не те познават и не си правят труда да те опознаят!

Е хайде нещо дребно но от сърце винаги може да се измисли !!!

Колко дребно - карат, два карата ...

Най-вълнуващите подаръци съм имала като дете. Направо ми се виждаха приказни. Пр, една от онези високи руски кукли /казваше се Тоосия/, които ходеха, когато ги хванеш за ръка и облечена като принцеса, парцалено таралежче приличащо на момче и с гащеризон на цветя и т. н., много харесвах и неизбежните пакетчета със всякакви лакомства, включително банан. портокал, шоколадови фигурки, бонбони, шоколад и т. н. Тогава не съм имала нежелан подарък. Подаръците за Коледа трябва да носят радост. А си спомням и опашката пред къщичката на дядо Мраз /сега дядо Коледа/, където се радяхме за снимки с добрия старец, Много хубави празници, затова подаръците не трябва да са отегчителни, ежедневни или грозни. Хубаво е да носим този топъл спомен от празника, той ни дава сили в ежедневието.

Тук сте изброили почти всички подаръци през изминалите години. подарени на семейството ми от моята свекърва. Пропуснали сте евтин лъскав поднос, евтин парфюм и кухненски кърпи с ръкохватка.

ти като станеш богата вузраснта жена и свекурва в бг да подариш- кола, апартамент, вила , поцивка в цужбина и няколко хилки след сурвакане на всяка снаха -дано!!! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е,то простотията няма националнст,така,че нищо нова не ни казвате.......по добре такива новини,отколкото някаква политическа простотия......

А дали е добре да ти подарят кофа за боклук, а? Вярно, че старата беше скапана, но можеше и сами да си купим с дядото....

Пак добре, че не са ви подарили ваучери на погребална агенция ...

А вие какво им подарихте на тези с кофата?

Подарявали ли са ви тоалетна хартия? На рожден ден-наистина беше подарена!

за...предишната ви кола! Абе, кажете го направо - всички китайски ментета, от играчки, през дрешки и парцалки, обувчици, та до светещи лампички от пластмаса, найлон и др. канцерогенни съставки, които даже и в Шао Лин не ги знаят.

Накладки, не е зле. На мен са ми подарявали спрей за размразяване на прозорци :)

От купа подаръци които си подарявам, на следващия ден нямам спомен за повечето. Но, като дете едното никакво барабанче, каква радост доставяше...... за кратко :))

Е, британците (англичани,шотландци,уелсци и северно ирландци) имат пари подаряват подаръци. Българина обаче няма пари и повечето не могат да осигурят нормална трапеза, за подаръци да не говорим въобще.

Solo Brillantes