Най-нежеланите за подарък спиртни напитки

Ако сте намислили да зарадвате близък или приятел с бутилка водка или уиски за празниците, по-добре се откажете.

Обратно в новината

Коментари - Най-нежеланите за подарък спиртни напитки | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

им подарете домашна гроздова, да видите, дали ще я преподарят. Даже ще искат пак и пак....

E, те на острова нали имат пари. В България с най-ниските доходи и най-нисък стандарт на живот, плюс висока безработица в провинцията, народа не може и да си помисли за алкохол. Аз например нямам пари и за един хляб от 2 лева да подаря. Софиянци пируват, провинцията беднува, мизерува и загива. Но накрая и на София ще дойде реда. Защото като изгубим българите в цялата провиция в България накрая София нищо няма да може да направи.

Авторката на дописката доста се е потрудила за да ни поднесе забележително ненужна информация, която отгоре на всичко е и със спорна достоверност. Какво да се прави, преди Коледа всякакви фалшиви вести могат да минат за чудесно истински.

По добре да ни се дават проучвания от резултати в България. А не такива от други държави. Защото живота в Англия и България е коренно различен.

Сложих ти плюс за смисъла на поста ти, но правилната употреба на пълния член ти куца. Явно образованието ти е виШо!

Хубавата Водка, уиски или бърбън винаги са "добре дошли". И да отбележа, че не винаги цената е важната...

Лъжат, за да не ги помислят за пияници. Всичко си опукват.

Тъй е - само дето пият Смирнофф - 37.5 - направо като ликьор.

Бяха ми подарили и едни бирички с халба. Много се изкефих- халбата разкошна, а и бирата беше отлична - някаква белгийска май беше. Изпихме я, но трябваше и тя да се вледени. Ама докато пиехме водката и ракията и та се вледени...

Тъпа "Статия" . Идваш с Една Столична или Абсолют и ... и аз имам, и я слагам веднагически в камерата. И до като пием моята, онази се вледенясва- И подкарваме и нея. Подарък и то истински...А ускито или бърбъна ... може, ама на края. Пържоли с уиски ... това само американците го могат. Аз - не.

Моята бивша приятелка редовно подаряваше по разни поводи: 1. На баща си - коняк или уиски 2. На майка си - узо или джин 3. На баба си - бейлис или някакъв друг ликьор 4. На брат си - уиски. Веднъж за рожден ден ми беше купила бутилка водка, но моята реакция беше, че не съм от онези пияници от семейството й. И тогава ми стана бивша :))

Че да ти беше купила една Боза и един еклер...

Защо настроенията на разни там британци или ямайци трябва да са меродавни за нас? Аналагоията е изключително тъпа и подвеждаща. Би било добре да си подбирате темите малко по-умно.

глупости на търкалета

НЯМА ТАКИВА РАБОТИ - ВСИЧКИТЕ КУПУВАТ ВОДКА И СЕ РЕЖАТ С НЕЯ :)) ... ЗАТОВА НЕ Я ХАРЕСВАТ КТО ПОДАРЪК :))

Французин""В дна бутилка вино иам повече философия, откослкото във всички книги на света." Л. Пастьор Ся, хиперболата тук се явява литературен прийом, с цел изясняване на темата, от което тя не страда. А иначе, бихме оценили едно 30 год. автентично малцово шотландско като подарък. макар и подаръкът да се окаже скъп.

мм до човек си е... купих аз 18 годишно, с много добра репутация...ама отстреща ми казаха аз уиски не пия, ракия ми е питието.... нали на 2000км от България ракия имам как да купия. От тук на татък само с картичка ще карам, вместо 1 седмица да подбирам напитка по мнение на познавачии.

Predpochitam edin balon za pytuwane s kosh :-)

Ние шери и портвайн не пиеме, камо ли да подаряваме. Даже не знаем, как изглеждат. Само френско вино и нищо друго.

Е пиел българско (Новоселска гъмза), а не френско.

френското вино го ползват в кухнята за готвене.

Ние не сме британци.

жулим домашна ракия и то кръстосана! От жена съвет за питиета?

Българите не сме англичани. С охота приемаме за подарък уиски. Водката също, но само, ако е смирноф. Наздраве

Аке е Финландия,Абсолют или Грей гус е я върнеш ли?Съмнявам се.