”Формата на водата” получи 13 номинации за ”Оскарите”

Фентъзи драмата "Формата на водата" на мексиканския режисьор Гилермо дел Торо получи 13 номинации за наградите "Оскар", сред които и за най-добър филм.

Обратно в новината

Коментари - ”Формата на водата” получи 13 номинации за ”Оскарите” | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

във торентите всичко ще се гледа като шедьовър.... безплатни са и накрая аз давам оскарите.... (ако заслужат)

Превел това като Дюнкерк? Това се чете Данкърк.

Джими Кимъл е гнусен и разхайтен шут, преди няколко дни полаза в шоуто си по АВС, интервю с двама педераси на улицата, дадоха ин по един картон да напишат по колко време се чифтосват нощем, единия написа, че се чукат докато заспи, а другия написа по 2 часа всяка нощ и си правели взаимно минети, и това в пряк ефир по национална американска телевизия:ОТВРАТ

Този мексикански олигофрен от снимката може да създаде само филм за дебили като него.

Ето това е филм за третия пол!Който не вярва да го гледа!

Не ме изненадвате с крайния си негативизъм, как виждате врагове навсякъде.

Друг здраво пропаганден филм е лентата на Спилбърг The Post, който явно се е нагърбил с нелеката задача да убеди американския зрител, че медиите ни най-малко не са загубили от интегритета си и НЙТ И Вашингтон Поуст са гаранти, че истината винаги ще цъфне на бял свят. Най-"трогателен" беше моментът с едно девойче, което почти през сълзи благодари на Сърандън, че смелата ѝ постъпка най-вероятно ще спаси брат ѝ, който е във Виетнам. Почвам да си мисля, че единствените филми, които не са пропагандно "пипнати" в днешно време, са малоумните екшъни, които обаче очевидно страдат от други болести.

Аз пък ги харесвам "малоумните" екшъни. Не всичките, някои наистина са лишени от съдържание, но има и такива, които за мен са шедьоври. Вече не гледам наградените от академията филми защото са политически коректни, а това ми идва в повече.

но фона на Кабаре, Полет над кукувиче гнездо, Ловецът на елени, Апокалипсис сега, Амадеус, Взвод, Последният император, Форест Гъмп, Смело сърце, Английският пациент и Влюбеният Шекспир например .. просто да те е срам да му дадеш някаква награда!

Изненадващо безинтересен филм.

кое му е изненадващото? Холивуд от години се изчерпа. Сега се занимават със секс скандали, домогвания и т.н. Преди това се занимаваха с това, че няма номинирани черни... А бе "политкоректност"!

Филмът е изненадващо слаб. Репликите са плоски клишета на изключително ниско ниво. Самият филм представлява откровена проповед на джендър-идеологията. Няма да се учудя, ако е политическа поръчка от авторите на Истанбулската конвенция. За мен този филм е срам за Гилермо де Торо, режисьорът на Лабиринтът на фавна. Жалко, имах много по-високо мнение за този режисьор. Ноявно, че никога не е късно човек да се изложи толкова много. Абсолютно поръчков филм.

"Билбордите" сигурно отново ще спечелят. Но "Призови ме с..." е много хубав. За съжаление, само жените харесват такива филми.

какви филми - педалски като този ли?

Кое те притеснява в "педалските" филми? Опасността да ти хареса?

Филма според мен е абсолютен блудкавеж. Няма оригинална идея. Няма някакво специално послание (освен ако посланието не е че всякакви извратености са приемливи).Няма някаква впечатляваща режисура . Няма някакви специални ефекти. Няма впечатляваща актьорска игра. Ами то нищо няма! Има само доказателство че наградите в изкуството са станали целеви-т.е. с определена цел различна от обявената.

10 коментара кои е по прост..абе хора гледаите си наградите на планета паинер,не се хабете тук

Ами този филм доказа че има и по-лошо от чалгата. Така че ако трябва да избирам между двете, то Планета е мнооого за предпочитане. Няма да се впускам в анализ на самия "филм".

Жалко е , че младите ще растат с такива помии поднесени като 'шедьоври' - филма е жалък , грозен и глупав /според мен/ , оообаче след като всички са луди по него - значи е велик ... е да ама не ... първосигнални елементарни внушения и ефекти , нищо смислено и ценно, нищо не ти остава след като го гледаш ..

остава остава третия пол

много им се иска вече на хамериканците некой извънземен трансджендър да ги мхм :D

дир ганю е велик последовател и утре ще търси някое земноводно да пракрикува за третия пол

Кви са тее номинации там, бе? Ми ,нали уж щееме а заЕбем ,Оскар и те, заради ибаньето там ?

филма е жесток и показва как се става трансджендър

пука ми че ми дреме за дръгливата чемширена гора в ЛА

Явно са го закъсали яко, щом този "среден филм" им е фаворит! Нищо особено не е, нито оригиналност, нито нещо ново и негледано преди. Само клишета в една фентъзи-приказка.

Филмът несъмнено си има и добрите страни, но едно ме човърка, откак го изгледах: някак много перфидно се пробутва отново толерантността към страннополовите в лицето на съществото с член, който хем го има, хем го няма... Нищо чудно либералният холивудски елит да надмине себе си тоя път и лентата да отнесе 10-ина Оскара.

Човекът амфибия - Ихтиандър.