Една неостаряваща легенда: Джоан Колинс

Джоан Колинс е от поколението на неостаряващите холивудски диви.

Обратно в новината

Коментари - Една неостаряваща легенда: Джоан Колинс | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всичките тези напудрени, боядисани, шпакловани, наконтени, превзети и претенциозни жени, ми изглеждат особено отблъскващи.

Освен, че изглежда отлично е и с много готин характер! Да е жива и здрава още много години!

Ехх, има толкова чар и емоция в тези стари снимки!

През годините има такива легенди на които всички се възхищават .Майката природа е велико нещо особено когато и индивида успява да подобри и съхрани красотата .

Страхотна женица, да е жива и здрава! Харесвам една реклама с нея, на един шоколад беше май..

От...живяла се е, жената, спор да няма. Дай бог всекиму, както се казва. Отделно от това пък и талантлива, и успешна. Какво повече да иска смъртен човек в живота си! Направо раят на земята. А ние - данъци и такси, чернотии, завист, побоища, че и природата ни загърби напоследък, та се видя колко сме некадърни и уязвими в панелните си пещери.

Джоан Колинс е не само актриса- тя е продуцент и писателка, макар и с по- малко книги от своята по- малка сестра Джаки, която си отиде завинаги неотдавна. Книгите им са бестселъри на любовна тематика.

За титлата Dame- получава я през 2014год за благотворителната си дейност. За любовта- въпреки браковете си смята, че,,Бракът разрушава чувствата,,. И наистина е красива- нейна снимка има на кориците на нейните книги, но успехите и не се крепят само на нейната красота- тя е талантлива и харизматична. Има някакво добро излъчване, нещо толкова детско и чисто- въпреки годините...

....и е на корицата (и не само ;-) на коледния брой на Playboy от 1983-та! Невероятна жена!!! И тогава, и сега!

На корицата на Плейбой е по- облечена, отколкото на тази черно- бяла снимка- червената рокля разкрива точно толкова, колкото е допустимо- за разлика от някои рокли днес на червените килими. Тогава е била на 49 години.