Това е най-скъпата сватбена торта

Някои хора обичат лукса и не биха пестили средства, когато става въпрос за сватбата им. Именно за тях е тази торта, струваща 1 млн. долара.

Обратно в новината

Коментари - Това е най-скъпата сватбена торта | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

И безспорно най-кичозната. Циганска работа!

на 10-я ден, след направата на тортата, тя взела, че се развалила.... Жалко за 1000-та яйца

Някакъв турчин- Шпионин плаща ПОДКУПИ, за да направят песен че "майка му е в Дубай", на Български език... И още една песен - "за бежанци". Нека турчина си харчи парите, но няма защо да им слушаме глупостите.

много хубава торта.Ял съм чесън и мога да го туря в устата на някоя тутраканка независимо от възраста важен е региона.Тутраканките имат малко по-криви влагалища от останалите и човек като им го тури и пискат.Оделно от това че ако сте яли мамалига ще ви поникне морокв в ану....

яла съм торта въф формата на мъж. Пениса представляваше леко изпечна наденица, два големи картофа и няколко стръка копър .Първо му опаса копъра, след туй му изядох картофите като преди това ги олизах старателна и накрая наденицата а изплюсках на три хапки.

....да сте виждали зелен кон и умен камилар ?!?....прости твари проклети да се капят в пари !...типичен кич за тази част от света !..тези наистина нямат абсолютно никаква идея какво да правят с парите си !!!...тоалетни чинии от чисто злато и тем подобни простотии ...кажи му "чаршаф " и не го обиждаи повече !!!

Пълнежът от боровинково или от ягодово сладко е. Предполагам, че тази торта се реже от главата и отвътре прилича на човешко тяло. режеш и гледаш блат като месо, потича сладко като кръв има артерии, мускули и всичко. Сигурно изживяването е "неописуемо" и е "точно за сватба". Смятам, че не заради диамантите, а заради специалните клиенти, които биха си я поръчали е толкова скъпа тази торта. За мен това е лудост във висша форма, нещо подобно на това как Нерон е запалил Рим, за да се наслаждава на гледката - вече толкава се бил пренаситил от всякакви забавления.

Представям си дискусията:От главата ли да започнем рязането или от ръцете?От където и да започнат,осакатеното тяло едва ли ще възбуди апетита на гостите!

Поредният кич и глупава показност на хора, които не знаят какво да правят с парите си.

Простотиите нямат край.

Кичозно и дори вулгарно. Срещу това да рипнат амазонките-феминистки, бих ги подкрепил.

Тортата е нещо, което се прави, за да се яде, ако са искали да си правят скулптора с диаманти, да си бяха наели скулптор, а не сладкар. Представяте ли си сега, как на сватбата ще почнат да режат главата на булката и да ядат. Грозно и много необмислено. Не ми харесва въобще тази идея, освен това съм сигурна, че на вкус няма да е така добра, както на вид. Защото тук не са търсени вкусовите качества, а само външния вид и това е тотално сбъркано.

За канибалска сватба е сигурно тортата.