Жените на Иван и Андрей стават водещи в Нова ТВ

Иван и Андрей уредиха жените си в Нова тв. Съпругата на Иван - Вихра, и бъдещата булка на очилатия му партньор - сръбкинята Даниела Янков, ще търсят половинките на известни личности или ще представят домовете на звездите.

Обратно в новината

Коментари - Жените на Иван и Андрей стават водещи в Нова ТВ | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Гунчооо,Гунчо,като им се родят деца,и тях ще уредят в Нова...

Сръбкинята е мацка отвсякъде ... а мъжа и ... смешник Да се благодари че телевизиите нямат кинти и се съгласяват с дебилните идеи на тия двамата

Щом Нова Телевизия държи да се нарича Невменяема Телевизия - моля. С водещи като Иван, Андрей и Милен Цветков - друго не я чака. А жените - преди да ги видим, може би не е редно да коментираме, но това, че са техни съпруги и са станали водещи е достатъчно лош атестат.

хайде първо да видим, пък после да коментираме.

koi sa tezi ???? Sa6o, Vihra, Ivan, Viara, Andrei....?!?!?!

Толкова ниско ли е паднал стандарта в тази страна, че и продуцентите на телевизионни предавания са с ниски критерий. Господа ако искате едно предаване да се гледа то намерете кадърни и прилично изглеждащи водещи, тези простаци вече ни дотегнаха много, толкова ли е трудно да го разберете и това че простащината им не ни забавлява а отблъсква.

просто не ги гледам

НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ ВЪРВИ КЪМ ПРОПАСТ.МНОГО ПРОСТОТИИ ДАВАТЕ. КЪДЕ ЗАТРИХТЕ ЕДНО ОТ НАЙ-ИНТЕЛИГЕНТНИТЕ ИГРИ СТАНИ БОГАТ И НИКИ КЪНЧЕВ.

NOVA - mi haresva6e, no s tezi IDIOTI me razo4arovaha , po dobre da gi sprat ili pone gadgetata i da si stoyat u tyah !

А путките им каква роля ще изпълняват в шоуто

Всеки формат поет от тези двамата е обречен на провал. Отдавна спрях да ги гледам. Като продуценти са пълна нула но общото ниво на дребни очаквания, жълтини, скандалност и т.н в масовия зрител ги подвежда. Всичките им упражнения обаче имат един положителен момент, зрителите се селектират но не в тяхна полза. Колкото до жените им завалийките тенай-добре си знаят. А сръбкинчето най-вероятно си е с български корен и затова се пише Янков без ич но не си го признава.

MNOGO ZAVISLIVI XORA IMA VAV BALGARIA ,ZASHTO IMA TOLKOVA OMRAZI ,EDIN NE MOJEL DA GLEDA TOVA ,I ONOVA ,AMI NE GLEDAIOTE BE ,KAKVO ISKATE SAMO DA GLEDATE ,CHALGA ,I BIRA I SEKS,LI,TEZI XORA ZA NISHTO NE STAVAT KAKVO ISKATE DA GLEDATE ,ZASHTO NE GO SPOMENAVATE ,A SAMO NAPADATE ,VODESHTITE,I KAKVO LOSHO IMA VAV TURSKITE FILMI,DAVAT SAMATA REALNOST OT JIVOTA,AMA VAV TURZIA NE PSUVAT NA >MAIKA< ZASHTOTO ,TAM TOVA NIKOGA ,NE MOJE DA SE SLUCHI I DA SECHUE. SAMO TUKA VAV BALGARIA ,SE PSUVA NA MAIKA ,I NISHTO DOBRO ,NE SE GOVORI ,DORI DEZATA NA 5 GODINKI PSUVAT ,I NA VSIAKA IGRA KOIATO E IGRAIAT ,KAZVAT ,XUMNE> E TOVA SABADESHTITE ZAMESTNIZI NA SVOITE RODITELI,IZA TOVA ,TUKA NIKOGA NIAMA DA SPRAT PSUVNITE ,I ROGATNITE ,DRUGARI UNAZI,DA JIVEE BIRATA I CHESANA.

напълно в реда на нещата.след милен цветков,мундьо,люба кулезич,проф. вучков,иван и андрей- идва ред и на тях:))

Ama az gledam postoianno Nova TV i si mi haresvashe predi Andrei i Ivan da vliazat v neya. Uvajaemi gospoda ot televiziata vzemete i gledaite pone edin epizod na tozi format predavania v US ili kudeto i da e drugade po sveta. Zna4i navsiakude predavaniata si imat profesionalni vodeshti a ne tupi galoshi. 4e sega puk i jeni4kite im. Shte izgubite auditoriata si

Малко ни беше, че където и да погледнеш тия лекета виждаш, ами сега и тия нещастници, които са стях! Давайте цялата рода! Толкова ли се свършиха кадърните хора в България, та всякакви нещастия ще ни тровят живота! Малко ни всичко в тая държава, ами и да не можеш да се забавляваш като хората!

AMAN!!!!!!!!!!!!

дано поне от тях стане нещо, защото приятелите им са пълни мауци,относно телевизиите бтв и нова са пълна порнография най вече заради всички свои реалитита

Гроздето е прекалено кисело. От боба няма пряк път към съомгата.

Гроздето е прекалено кисело. Направете си телевизия и си я гледайте. От боба няма пряка връзка към съомгата.

NOVA pravi golqma gre6ka s tezi 4etirimata. be6e mi liubimata televiziq,no ve4e nee s tezi tapanari. Galko.

и двамата с отчаянитесъпруги са идиоти!

ПАРОДЪЛЖАВА ГОЛЯМОТО ЗОМБИРАНЕ ОТ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ И БТВ.Хора ,спрете да ги гледате,а недейте само да злораствате.Аз си гледам БНТ -е И СЕ ЧУВСТВАМ ДОБРЕ.И в БНТ сигурно е така,но поне не ни занимават,както другите две,, национални,, медий.

Време е да публикувате друга новина, да ни развеселите пак

Жената на Андрей е от Сърбия. Преводач в ефир ли ще й осигурим? Наистина трябва да са отчаяни. Такива впиянчени мъже са до тях. Няма нужда да гледаме И тях.

Погрешен ход! Нова се напълни с доста калпави водещи, сега и на тея опосуми некадърните половинки...Добре, че Господарите се махнаха..Нова върви уверено надолу!

Още преди години ми бяха казали, че Нова е най-връзкарската телевизия.

Хич не ги гледам просташките тъпанари,а жените им хептен няма!!На нова и падна адски рейтинга,чудят се какво да правят!!Ами тъпотии не им се гледа на хората!!

Не, наистина! Толкова години жените се борят да докажат съвсем различни неща от това, че мъжете до тях задължително трябва да ги издържат... Като такава ми е обидно. Още повече, че и аз се развивам в сфера, в която и двамата ми родители са имена и напук съм се оправяла сама и с бащино, а не с фамилно име. Поне да имаха данни госпожите, а това е просто оскърбление за здравия разум. Благодаря.

От няколко месеца не гледам тв и виждам че няма за какво да съжалявам .

Приключих с Нова. Егати шуробаджанашката държава.Всичко ни е такова.

PYBLIKYVAIIIIIIIIIII

Тази Нова телевизия, откакто сутрин пуснаха Милен Цветков стана типична махленска телевизия от типа на провинциална кабеларка. Още по-лошото е, че в нея шуробаджанащината взе неописуеми размери.

Правилно е да каже скучаещи съпруги, а не да се индентифицират с американския сериал. Тук не може да има отчаяни жени или мъже- всички са толко пияни, че не осъзнават ниво на умствения си капацитет.

докога ще гледаме идни и същи физиономий Нива тв ми беше любимата но вече не само Нико Тупарев тези двамата Део това ли са лицата на който разчитат ако е така жалко за Нова

Господа Шефове, ако искате телевизията ви да се гледа от повече хора, просто си смененете концепцията и най-вече махнете Лора, Милен, Иван, Андрей и роднините им, Ники Кънчев, Гала. Не разбирателите, че на зрителите им омръзнаха тези екранни личности. Казвам това не от обикновена човешка злоба, а просто, защото всичко има предел. Горепосочените от години наред се натрапват от екрана и ако в началото бяха интересни, сега, по-скоро са отблъскващи, да не говорим, че меркантилността им е станала отчайващо очебийна. Дори и това, че взехте Иван и Андрей в телевизията си е голям минус. Двамата изтъркани и бездарни клоуни отдавна не са интересни на никого, само рейтингът ви падна още повече с тях.

аман от тия натрапници!Тобива то може а ма чак пък толказ потрес !

Вихра АХАХАХАХАХАХ ебати тъпото име селско.

Много простотия по тия форуми. Абе хора, като не ви харесват не ги гледайте. Избор на канали колкото щеш. На вас какво ви дреме, ако ще и бабите си да вземат на работа.

Може ли такова несто бе хора,смилете се над интелигентните хора,ние какво да гледаме,тиа двамата или са супер тапанари или на такива се правиат.Моля директорите на нова телевизия да направиат една анкета,и да разберат мнението на хората.От лигавата Гала,Иван и Андреѝ,сега и двете им съпруги,ами за да е пълна простотиата вземете и Азис и Катето Евро,и тогава сте си я гледате само вие тази телевизия.Смилете се бре хора,ние нормалните какво да гледаме?????стига идиотщини,БЪЛГАРИТЕ СМЕ ГОРДИ И ИНТЕЛИГЕНТНИ ХОРА,ТОВА КОЕТО СИ ПОЗОЛИАВАТЕ,ЧРЕЗ ТЕЗИ ДВАМАТА Е ОБИДНО,ХОРАТА НА СЕЛО ЖИВЕЯТ ПО ДОБРЕ,ЗАЩОТО ТАМ ИМА САМО К1 И БТВ,И НЕ ИМ СЕ НАЛАГА ДА ГЛЕДАТ И ДА СЛУШАТ ПРОСТОТИИИИИИ.

След тази абсурдия - жените на двамцата да участват в шоуто им(не 2, не 3, ами цели 8 абсурдни часа), единствения въпрос, който идва е кой иска да фалира НТВ?

това презаване подобно ли е на предаването В неделя с... по канал 1? Ако е така .....язък за Нова! Шо не измислят нещо друго ами копират?! - От любопитство бих погледала няколко минути Но Цонев си е класика и няма да го превключа заради тези лигльовци както много тук ги наричат

Да, това е връх на наглостта, намкьорството и връдкарството - дебелашки и очевадно да набуташ всички от семейството в мелницата за парички, наречена телевизия, и по-точно т.нар. Нова ТВ !! Ебати тарикатчетата - талантливите им половинки колко конкурса спечелиха, колко молби подадоха, каква квалификация имат, за да са там, но кой ли го интересуват такива неща?!! Заради такива Нова...вече се превръща в Стара... и губи зрители!!

Да, това е връх на наглостта, намкьорството и връдкарството - дебелашки и очевадно да набуташ всички от семейството в мелницата за парички, наречена телевизия, и по-точно т.нар. Нова ТВ !! Ебати тарикатчетата - талантливите им половинки колко конкурса спечелиха, колко молби подадоха, каква квалификация имат, за да са там, но кой ли го интересуват такива неща?!! Заради такива Нова...вече се превръща в Стара... и губи зрители!!

ne me interesuva tova,che te shte rabotqt veche v nova.prosto jalko samo za producentite na predavaniqta,koito sa sazdadeni za btv,a v kraina smetka shte se izlachvat po nova.

Много се радвам. И не само жените им. Искам и бабите им, и вуйчовците им, и братовчедите им да водят собствени програми. И е крайно време Иван да води специално предаване против шофирането в пиано състояние.

Като знам колко пие Иван и колко е мъж Андрей (на тоя не му ли писна да се сваля с всеки мъж във всяко шоу, което прави нескопосани опити да води) нищо чудно , че са им избрали името ОТЧАЯНИ съпруги...

точно, много ще и мотиваотчаяни съпруги..... хаххахаха

Е Нали няма връзки Уж Е може да имат образование .