Милен и Мира излизат един срещу друг в безпощаден дуел

В извънредно предаване тази неделя, 4 октомври от 20 часа зрителите на Нова телевизия ще решат, кой от новосформираните отбори на Мира Добрева и на Милен Цветков ще остане във VIP dance.

Обратно в новината

Коментари - Милен и Мира излизат един срещу друг в безпощаден дуел | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

нова съвсем се изложи и затъва все повече и повече особенно с тия двамата пък сега ни ги налагат и по цял ден благодаря повече няма да гледам нова не че и до сега я гледах много те не разбраха ли че нито едно риалити не им беше успешно може би само биг браедър 1

мира е красавица ама и тя АКА

Залагам на дългокрака Мира. Милен може да ме впечатли с ниския си ръст, късите си крака и надменните си погледи, само ако Зара храбро го метне на рамо и му развее отрътканите гащи по цял дансинг. Успех!!!

ЕЙ,За всички е ясно защо Дуела е в Неделя от 20.00! Защото по бТВ има Денсинг Старс-2! айде пак на Състезанието! ПИСНА НИ ОТ ВАШИТЕ ДОЛНИ ВОЙНИ ЗА РЕЙТИНГ! АЗ ЩЕ ГЛЕДАМ Animal Planet, ТАМ ПОНЕ ЖИВОТНИТЕ СА ПО-ЧОВЕЧНИ И ИСКРЕНИ! Аман от тъпотиите Ви,Господа Продуценти!

Това шоу ми става много досадно. Стига вече с Мира и Милен. Дайте да си признаем, че нито един от тях двамата не може да танцува. Затова да се махат. Да останат хората, които искат да докажат, че могат и правят усилия да се представят добре. Много болна нация сме, все някой от тях е болен, май се умориха да се излагат. Мисля, че по БТВ ще е по-успешно шоуто и няма да има такива простотии.

ufff pisnahte mi....ama 4estno

Не зная кой гледа тази противна телевизия,в която приоритет имат скандалните и прости предавания,от които единствено можеш да научиш жаргона и как да .......жената на приятеля си.Изчезна някъде зъбльото със скритите камери и поръчкови разследвания,с които Нова си въобразяваше,че вдига рейтинга си.Сега е редът на още по-простите реалити предавания за загубили ценностните си качества хора - цигани,чалгари и без образование хора

koi sa tezi ?!?!?!

hahahhaha, ebati typoyo predavane - Niko vurni parite i stiga shmurkal ne ti ostana nos

ЕДИН МНОГО ВЕЛИК НАШ КОМИК КАЗВАШЕ -ЦИТИРАМ АМА ЗАГУБЕНА ИМАШ И ДРУГО КОПЧЕ НА ДИСТАНЦИОННОТО ИЗ СЛУЧАЯ ДА ПОЗДРАВЯ ТОДОР КОЛЕВ.

НА СЪЩОТО МНЕНИЕ СЪМ. НТВ ЗАГУБИ ГОЛЯМА АУДИТОРИЯ.ДВАМАТА ОПОСУМИ ЩЕ Я ПРОВАЛЯТ ТОТАЛНО. СТИГА СТЕ ВКАРВАЛИ ИЗМИСЛЕНИ ИНТРИГИ.ЗАСРАМЕТЕ СЕ.

по-плитка журналистка от мирчето не съм чувала. това, че са я гримирали и облекли по никой начин не я прави по-умна. не че сипатизирам на милен, но тя е прекалено елементарна за него и е разбираемо да не се търпят дори по служба.

и двамата не са журналисти, не разбирам защо ги пробутвате за такива. Прочетете им биографиите и ще видите, че не са завършили журналистика, а съъъъвсем други специалности...

Защо се опитват да измислят несъществуващи скандали? Така ли се привличат зрители?Изсмукано от пръстите!Па Иван и Андрей като нямат съвест да не си набутват половинките в тяхно измислено предаване, поне половинките им да имат СЪВЕСТ да се откажат тази измислена работа!Да ама не, не може да се дават пари на чужди хора, всичко трябва да отиде в сплотеното им многоЧЛЕНно семейство!

миленчо имаше шанс само с лютка клозетич-вучкова. със зара - не. по-добре ристо да му беха дали!

НИКО СТИГА ШМЪРКАЛ

защо занимавате хората с глупости.......данси е за танцуване и приятни емоции, а не арена за борба и простотия.....тази особа ...цветков е изклиочително злобна и цинична личност.......махнет колкото до мира добрева....страхотна жена и професионалист...... натрие вирнатич нос на този Милен

Много глупава и безмислена новина!

Зрелища за изтормозения народ ! Писна ми от простотии ! Гади ми се....

Мирче, ходи си на село!

Всички бивши Кукувци са самонадеят..ни арогантни. пък и за мера си спомням,у че водеше битка коя е по-велика от нея и радина червеново- естествано че радина червенова. абе и двамата са хора, но имат противни качества и лошото, че тях ни показват

А БЕ МИЛЕН И ЗАРА ДА СИ ХОДЯТ.

ито съм ги гледала нито съм наясно какво толкова делят, само разкози слушам. но това което ми прави впечатление е че нова телевизия разчита на всичките си реалита и шоута сама на скандалите и то от най-долен и първичен тип. Погледнете само какви предавания правят: Биг и Вип Брадър - толкова ниски страсти провокират, Часът на истината - толково просташко и вулгарно, че и сега и този Вип- данс Спомням си она япесен Новият ни евк -ето го близо е, новият човек гледа нова телевизия?!!! Напра е за ожалване този нов човек!!!! Оскотял, че дори и с животински страсти да го наречеш, ще обидиш животните

Тая лигава Мира изобщо не ми харесва! Толкова е скована...

баш ми е през чучура

харесвам го, много симпатичен и чаровен мъж.Добър водещ. Дано продължи в танците, и дано не го елиминират. Относно неговот мълчание не съм съгласна с това негово действие, тъй като това е шоу, и трябва да се забавлява публиката.Но в крайна сметка, това не е моя работа, а просто моето мнение.

Аз искам да останат Мира Добрева....зам ен тя е много финна и елегатна жена,красива и умна.....харесва се на хората на дансинга и отговорна поема задачите си в това шоу.......докато Милен не става...а пък и сега с новата му партньорка съвсем ми стана притивен.....не я харесвам...там не е място да пошли същества,а за хора които са като Мира Добрева......естесве и красиви на дансинга....Успех Мира....а и това е все пак Вип.......там Зара няма място.....според мен освен с вдигане на крака не е направила нищо с което да бъде Вип

Онази вечер за първи път го гледах и честно да ви кажа - беше ми срамно. Няма да повторя, защото всичко беше доста пошло - и водещите, които даваха през цялото време оценки на журито - не е тяхна работа това - и диалозите, които се водеха, и начина на оценяване, който ми се стори съвсем произволен и немотивиран /особено на мъжката част от журито/, и дълги коментари с наколенки към семейство Софиянски, въобще поредната шуробаджанашка и парвенюшка историйка. Гледахме без нужда кадри от сватбата на Андрей /което си е ползване на медията за лични цели/, примамваха ни нон стоп с евентуални кадри от антистриптийз на Дони и въобще всякакви ПРОСТОТИИ. Нищо общо с Те си мислят, че могат да танцуват. Никакво чувство за мярка и уважение към аудиторията.

Аз искам да останат Мира Добрева....зам ен тя е много финна и елегатна жена,красива и умна.....харесва се на хората на дансинга и отговорна поема задачите си в това шоу.......докато Милен не става...а пък и сега с новата му партньорка съвсем ми стана притивен.....не я харесвам...там не е място да пошли същества,а за хора които са като Мира Добрева......естесве и красиви на дансинга....Успех Мира....а и това е все пак Вип.......там Зара няма място.....според мен освен с вдигане на крака не е направила нищо с което да бъде Вип

мира,ти ли си пускаш постингите с хвалебствия...айде спри се бе...

за милен съм.мира е много елементарна и глупава,но сигурно нея ще оставят от колегиалност към мъжа и.но мира не става за нищо,а сега се изфука,че пише сценарий за филм...да паднеш от смях.защо такива тъпи жени заемат местатана умните хора,които наистина имат какво да ни кажат и покажат

Аз съм за Милен ,че тая Мира е много проста и надута.

Милен Цветков трябва да бъде изгонен, а не избран.Защо изобщо се допускат такива циркове- естествено за събиране на SMS-и. Не гледат ли тези хора Те си мислят, че могат да танцуват по pro-bg.Жалко за добрият замисъл, просто губят зрителска аудитория!

Ah!!!!

Райна и Фери - победители!!!!!!!!!!

Ей,ама какви са гадни това е нарочно,ще го дават точно когато е и Денсинг Старс по БТВ,тия хора не мислят изобщо за зрителите ами вечно си правят някакви вътрешни съревнования от сорта кой е по,по най!Много е неприятно това!

да си ходят и двата отбора

нечувано погазване на правилата!!!! Винаги съм харесвала Мира и винаги съм нетърпяла самонадеяния Милен, но след като са дошли тук ,взели са една бала пари, ще се траят и играят, докато не ги изгонят по правилата!!! като не им харесва-да си ходят дома!!! ама други партньори, че рев и сълзи-айде моля, хвърлиха мъгла на сапунките , нито е ВИП, нито е танцуване-рев и вопъл...да играят и толкова...

Нова се опитва да се конкурира с бтв, но не мисля че ще успеят.Какъвто и да е СЛАВИ, прави по-добри музикални шоу-програми. БТВ могат само да се радват, че двамата опусуми не работят за тях. Те разчитат само на простотията и скандалите, мисля че на българският народ им писна да гледат такива неща. Първият епизод на денсинг старс ми хареса много, малко ВОДЕЩИЯТ се държа тъпо, но всичко друго беше ок.

Имало и щастливи мъже, ей! Перфектна е, елегантна, културна, красива, умна, пряма, но деликатна...Просто коренно се различава от колежките си и където се появи, все едно слънце огрява. Това е за мен г-жа Мира Добрева - Торнева!!

Имало и щастливи мъже, ей! Перфектна е, елегантна, културна, красива, умна, пряма, но деликатна...Просто коренно се различава от колежките си и където се появи, все едно слънце огрява. Това е за мен г-жа Мира Добрева - Торнева!!