Кеворкян критикува медиите и ТВ водещите в нова книга

В студиото на телевизионния таблоид „Горещо” тази събота Кеворк Кеворкян ще представи новата си книга „Тайните на телевизията”, която излиза на 21 октомври. Няколко дни по-рано специално за зрителите на „Горещо” Кеворк Кеворкян лично споделя мнението си за известните лица от малкия екран, за съвременните медийни „явления”, за отношенията политика-медии, за царя и имотите му...

Обратно в новината

Коментари - Кеворкян критикува медиите и ТВ водещите в нова книга | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

болезнено вярна книга! ТВ медиите се напълниха с лайнари които бълват.естествено ВН и арменеца бяха красивото изключение.дано да се появят пак. а дотогава ще постъпя като андрей райчев-ще си изхвърля телевизорите!

Уви! От лазещите днес в ефир каква промяна може да се чака? Биг брадър барекади за сеир! Прожектори! А зрителят е в мрака! Издал е книга Кеворкян за тях! Доносникът доносничи за всички! О, телевизийо, за срам и смях! Днес името ти слагаме в кавички!

,,,...

Харесвах Кеворкян докато водеше Всяка неделя.Чудя се как допуска книгата му да се появява в такъв жълт вестник като Шоу - явно има нявавка далавера там.)Не ми харесва и новата му половинка - Флорин.Нарочно не я наричам певица, тя просто не е такава.

Трябва да го върнат с негово предаване в някоя от телевизиите. Той единствен даваше нов поглед върху събитията, известните личности и улучваше кои тепърва ще станат известни и значими.

Нали много обичаше и беше съкрушен от загубата на съпругата си Надето Дженева, щеше да съди ВМА, оплюл си беше брадата от хули по некадърнителекар а сега какво - с най-алчната псевдо певачка Ирка.Ми нека да го дои като е изкуфял толкова така му се пада, след години доноси срещу хората.Недостоен човек жаба.

Момък, с този плонж си изкъртил всички мивки и жива риба не е останала... Такива като тази светла личност, за която става дума тук, може да се отчуват и да виреят само при нашите условия. Тяхната висота е такава, че скалата на човешките ценности просто не може да ги обеме...

Момък, с този плонж си изкъртил всички мивки и жива риба не е останала... Такива като тази светла личност, за която става дума тук, може да се отчуват и да виреят само при нашите условия. Тяхната висота е такава, че скалата на човешките ценности просто не може да ги обеме...

АЗ ПЪК ГО ХАРЕСВАМ!!!......... СМЯТАМ ,ЧЕ ЗА МНОГО НЕЩА Е ПРАВ . И ЗА ЦАРЯ ,И ЗА ПЪДАРЯ И ЗА ЖУРНАЛИСТИТЕ И ЗА ВСИЧКО ДРУГО.

АКЪЛ ОТ ДОНОСНИК НЕ МИ ТРЯБВА. САМ СИ ЗНАЕ КОЛКО СВОИ КОЛЕГИ Е НАТОПИЛ ЗА ДА БЪДЕ ДОБРЕ.ГАДНА МАЙНИЧК СЕ ПИТАМ ЗАЩО СЕ ДАВА ТРИБУНА НА ТАКИВА КАТО НЕГО.ПРИМЕРИ КОЛКОТ ИСКАШ:КОРИТАРОВ-ГАРЕ ЦВЕТКОВ-БЪЧВИЧКАТА.В РОЖБИ НА ДС.АМИН.

До кога тоя клюнчо ще бъде последна инстанция.Аман от старчоци ,всезнайковци и набедени умници! Ченгето Кеворк изпълни своята мисия за социален писоар/кенеф/за простодушните хорица при бая ти Тоша.После,трябваше да се покрие,в т.ч. с голямата си гага,в дън земи телилейски,а не да правораздава.Иначе,т има диплома за юрист. Хубаво е,че този арменец няма власт-оти пази боже!Връх на падението му е лилавата връзка-Иринчето Дефлорин-тя е толкова заспала ,милата,че едва ли е разбрала с кое прави опит да я чука дедкото Кево-с оная работа,или с гагата!

Кево е най-големият български журналист и водещ. Голям талант, с невероятни възможности. Такива се раждат веднъж на 100 г. Да е жив и здрав.

Новата книга на Кево щяла да бъде представена в Син Сити - най-подходящото място за чалга журналистиката от милиционерски тип.

Лесно е да говориш,да критикуваш и да се правиш на последна инстанция.Особено когато си бил,пардон,СИ кадър на ДС и не ти пука от това.М/у другото-страницата му в Труд-спомени,нар и трибуна от която да хули всички и всеки.

Селските тарикати завзеха ефира и ни налагат чалга манталитета си! Слави Учиндослски- гологлав идол на българския селянин, Азис- типичен костинбродски циганин, Венета Райкова - много нагла и глупава до болка с ужасен стържеш глас, Димитър Павлов-отврат с вид на косово-албански мафиот, Виолета Сечкова -УУУФФФФ, Кака Лара - на младини гадна, сега е още по-гадна и вече леля Лара, Румен Луканов-този тъпак трябва да води световна класация за селски хитреци, Раши-травестит -някакво недоразумение, Иван и Андрей - клоуни от долна класа и т.н. списъкът е безкраен.

Прав си пич,много кръв ,пот и спер...а има в медиите :)

Ченгетата да не дават акъл, защото най-големите комплексари са ставали доносници. Да хваща гората и да не ни напомня за себе си.

Типичен представител на чалга-културата, атакуваща съзнанието, честта и достойнството на българина по един примитивен и излкючително агресивен начин. Слави Трифонове е елементарен селски герой и тарикат и е един от най- големите виновници за опростачването на нацията и популяризирането на чалгата и селския брутален наглешки манталитет!

В България няма перспектива за развитие за НИКОГО, а има все по-подтискащо социално и интелектуално неравенство и ниска или изобщо липса на култура!Чалгата е завладяла не само културния, но и политическия живот на България. Един от централните аспекти на чалга-културата е изключителната доминантност на личните връзки - било то на семейните или приятелски връзки. Става дума за мрежи и схеми на всички нива, които се подкрепят взаимно, дори и в икономиката и политиката. Тук не важи толкова принципът на назначаване според възможностите и качествата на дадена личност, който е водещ в западните общества, а дали е част от някаква схема или мрежа.

Тоя мухъл жив ли е още?

И този изкука или иска да прилича на Христо Сираков. Боже, тези стари мъже не виждат ли, че жените освен да ги доят за пари за нищо друго не стават - та се излатат пред обществото и децата си.