Пенелопе Крус ще участва в ”Сексът и градът”

Испанската красавица Пенелопе Крус ще се включи във втората част на хитовата продукция "Сексът и градът".

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано повтори успеха на серияла и първия пълнометражен Секса и града Много добър сериал лек и неангажиращ с много смях, комични ситуации, сексуални намеци и незабравимото актьорско присъствие на 4-те главни героини Браво

За да гледаш сериала и да го разбереш, не трябва да си разпарцалена, а да нямаш селски манталитет и живот въртящ се между работа,деца и кухня.За такива като Вас са направени сериали, като Дързост и красота.

И по точно в коя част - сексът или градът.

до Мдаааа (18.10.2009 г. 20:25ч.) ама госпожо, за Вас има други сериали, гледайте си тях :) и не гледайте филма, моля Ви, той е за други хора, с друг начин на живот и мислене. Аз го харесвам много ;) и не съм разпарцалена :))

SUPER

Ами че тя си е точно за там - и по акъл, и по поведение... Баси помията е т'ва. Жена съм, но с ръка на сърце казвам, че по-безобразно тъп сериал няма. Филма не съм го гледала, но едва ли е по-различен. Абе въобще колко точно разпарцалена трябва да е една жена, че да го гледа?

mii mnogo huboo

много ме кефи. чаровна е и със собствено присъствие на екрана. а вики да не си и помисля да съсипва филма. тя е другата крайност - куха на лейка и като скумрия в главата, безлична и измислена

jalko, izbraha ja za kuchkenska rolja, koeto ne i podhojda

Е, Виткурия Бекъм само му беше проблема на туй посерялче!

МНОГО МЕ КЕФИ !

Главната героиня в Сексът и градът е толкова противна, че не може да се гледа сериала от нея!

Тя ще бъде 5-то колело в добре смазаната каруца на 4-те дами. Тогава я пращат за да ги дразни, краде мъжете им. Ако прави това, ще бъде катастрофален момент в нейната кариера. Паживьом и увидем.

Tazi penelope mi prilicha na nina nikolina. Grozna e kaot neq! Nqma mqsto v seriala!

super nqmam turpenie da gledam filma