Камен Донев отново с представление в НДК

Най-касовият БГ спектакъл "Възгледите на един учител за народното творчество" отново ще вдигне НДК на крака на първи декември.

Обратно в новината

Коментари - Камен Донев отново с представление в НДК | Лайф.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не можеее, аз първа съм си го заплюла :P

Боят изгражда, не е като да разгражда!!! Камен Донев е велик актьор с огромно сърце. Почти не се виждат в момента актьори на българска сцела, които наистина да влагат съществото и душата си в това, което правят. Да не говорим, че е великолепен творец, не само интерпретатор. Направо се чудя в каква среда е израсъл ... в България няма среда, която са изгради такъв творец

като порастна искам да се омъжа за него!

Невероятен актьор! Страхотен спектакъл! И после 3 дни те болят всичките мускули на лицето от двата часа смях, но определено си струва!

neveroqtno be6e, koito ne e hodil da otiden nepremenno!

N E V E R O Q T E N!

Страхотен спектакъл! Отдавна не бях гледала подобно нещо и го препоръчвам на всички, които не са го гледали и даже на тези, които са го гледали в Сатирата, защото в зала 1 на НДК Камен прави чудеса.

Два пъти съм гледала този проект и с две ръце подкрепям мнението,че безспорно Камен Донев заслужава амирации за всичите положени усилия.В това трудно за оцеляване време - той,без да ни се натрапва всяка вечер в някакви тъпи тв-скечове и халтурки,без да е някакъв популярен медиен образ,е успял да намери своето поприще и да бъде интересен на хората без евтини трикове.Искрено му се радвам....и се гордея,че е русенец!!!

КАМЕНЕ НЕВЕРОЯТЕН СИ!

да, представление, което си заслужава да бъде видяно.

Йес! Страхотна новина. Имах щастието да гледам представлението в НДК миналата година - беше невероятно. Не е за изпускане. Ще го гледам пак. Камен Донев е феноменален. Обожавам го.

Страхотен е Камен Донев, заслужава си спектакъла, най-забавното нещо което съм гледала:)))

страхотно! кога пускат билетите?

Егати селското недоразумение,колко години живее в София и още не се научи да говори правилно.

ГОЛЯМ Е !!!!!!!!!!

Камен Донев ми е любия бг артист от младото поколение творци. Страшно е талантлив, но е жалко, че не участва в много телевизионни и театрални проекти. Пожелавам му много, много, много успехи.

Невороятен е. Любим актьор ми е. Постановката е супер. Гледала съм я няколко пъти и бих я гледала отново. За съжаление точно типажите, които усмива в постанавката си Камен Донев не ходят на театър.